Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurcze już chyba kiedyś u siebie o tym pisalas ale co jestem w ikei to sobie o tym zapominam. masz jakas nazwe tego bo nie wiem czy w k-cach to w ogóle jest w ofercie

swoją drogą....

widzieliście mebelki Stuva????? wreszcie Ikea proponuje coś ciekawego nieklasycznego do pokojów dziecięcych. Miałam przyjemność obejrzeć je w Ostrawie.

http://www.ikea.com/PIAimages/0112714_PE264609_S3.JPG

http://www.ikea.com/PIAimages/0112702_PE264597_S3.JPG

i tak a propos stolika ;);)

http://www.ikea.com/PIAimages/0112719_PE264614_S3.JPG

0112714_PE264609_S3&.JPG

Duktig mamy juz zakupione - a na STUVA sie czaimy jak juz beda kolory scian wybrane

bardzo fajne te mebelki i duzo mozliwosci aranzacji daja

no i mysle ze spokojnie starcza na dluzej, bo nie takie typowo dzieciece-niemowlece

ano Duktig. 19,90 za komplet, no za 4 trzeba 8 dych wydać... ale naprawdę jest to przesłodkie, dostać co rano taką kanapkę z jajkiem i bananem. oraz codziennie tort urodzinowy :D

my mamy dla małej kuchnię Smoby, i tam sobie te wszystkie produkty przygotowuje ;)

monah te pluszowe śniadanko to nie tylko dla małych dziewczynek mój niespełna 3 letni synalek uwielbia bawić się w serwowanie mi obiadków , my jednak nie posiadamy tak cudownych gadżetów Filo bawi sie wersja plastikową oczywiscie zestaw podbiera siostrze( 6 lat)
no tak, trochę tradycjonalistycznie podeszłam do sprawy - jak gotowanie to dziewczynka tylko ;) a przeca wiem z autopsji, że również duże dziewczynki gotowania mogą nie znosić, a chłopcy a jakże ;)
monah tu mnie cieszy to że moje potworki są w kolejności starsza córcia ,młodszy łobuziak synalek , dzięki temu nie bawia się w jakieś wojny tylko w np .dom ,mam nadzieję że wyrosnie z niego pomocny mężuś
Moje córcie (6 i 2) mają już te śliczności :). Jak byłam w Ikei ze starszą to nie obylo się bez zakupu 4 zestawów od razu :) Sama kuchnia Duktig też fajna, ale droga. Własnie urządzamy pokoiki, jak skonczę to pokażę (oczywiście króluje Ikea)

[Kukluxik zpowiada się fajniutki pokoik ,ja własnie pracuję nad moją prawie 6 latką aby zminimalizować róż na scianach, bo w dodatkach pewnie nie unikniemy

zaje...fajne łóżko ,pisz co to...:)

no ładnie... to ja tu chciałam napisać, że nowe mebelki dziecięce w Ikei zapodali a wy już tu o nich plotkujecie... kurde - chcę je Bąblowi do pokoju kupić. ceny nie takie złe. dobrze że nie ma do nich łóżeczka bo dopiero co się dorobiliśmy a nie chciałabym za szybko zakupu żałować.

pozdrawiam serdecznie

jedno co mnie zastanawia to tylko fakt ze to nie jest z plyty meblowej tylko w srodku ma konstrukcje tzw plastra miodu - czyli co tekturowe te mebelki??

wytrzymaja przy mega nadaktywnych parolatkach??