Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale fajnie... Jak nie lubię słodkich pokoiczków w różach to ten różowy pokój ma charakterek- daję słowo! Bardzo, bardzo ładny!

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ole Ola zwariowałabym od takiego natłoku różu i tej ferii barw. Ale ja się nie znam , mam synów i szaro-grafitowe sciany w pokojach.

''Mnie się znów ze śmietnikiem kojarzy.''

to tak jak i mnie, w jedno oczko wrzucamy szkoło, w drugie plastik, w buzię kartonowe pudła. Czy to cos oznacza? Psycholog moze by to jakoś wytłumaczył. Jedno jest pewne mam bzika na punkcie sprzątania i czystosci, moze dlatego.

pola

kocyk to moje ikeowe odkrycie. jest przemiły śliczny niedrogi i ogólnie boski :)

ofelia. (kocyk a nie narzuta)

efilo kocyk faktycznie wygląda bardzo fajnie. Ja już od dłuższego czasu szukam jakiejś narzuty na łóżko córci (wymiary 90x 200cm). Przeważnie te narzuty na 200cm są też szerokie ;) Na stronie Ikei pisze, że długość minimalna to 170cm. Czyli on jest jakiś rozciągliwy? Może da się go naciągnąć na 200cm ;):p

Ole!!!Ola!!!

Fakt mebelki "mocno" różowe(szybko się opatrzą),ale myślę ,że lepiej by się prezentowały ,gdyby nie stały tak "gęsto" obok siebie.Jeśli jest taka możliwość oczywiście to rozstawiłabym szafy osobno.

Ale to tylko moje skromne zdanie.

Pavis naciągniesz bez większego problemu..!:yes:

Jedyny minus, że im bardziej naciągniesz, tym cieńszy i bardziej przezroczysty będzie kocyk.:rolleyes:

U mojej córci łóżko Malm 90x200, a Ofelia jest złożona na pół: ;)

http://lh3.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/TA16aDmtaRI/AAAAAAAAaeA/ApDiKZkE-1M/s720/Obraz%20205.jpg

Tutaj zbliżenie:

http://lh6.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/S9DW58V-cQI/AAAAAAAAZYM/x1tIzPYGySI/s720/fotki1.jpg

Pasie a nie jest za duża na takie łóżeczko?

Ps. Zestaw prezentuje się na żywo bardzo fajnie, sama się nad nim zastanawiałam.

chyba już za duża :) więc zamówiliśmy z takim tapczanikiem

[ATTACH=CONFIG]25950[/ATTACH]

ale nie mogłam go wcześniej na na szybko znaleźć w necie:)

Pavis naciągniesz bez większego problemu..!:yes:

Jedyny minus, że im bardziej naciągniesz, tym cieńszy i bardziej przezroczysty będzie kocyk.:rolleyes:

U mojej córci łóżko Malm 90x200, a Ofelia jest złożona na pół:

mario dzięki za tak szczegółowy opis :)

Przepięknie to u Ciebie wygląda. Jadę do Ikei :rotfl: Kurcze, wszędzie szukałam, tylko nie tam ;)

Oooo teraz tak! :yes:

A czy to łóżeczko jest całkowicie gładkie czy ma jakieś ryflowania..?!:rolleyes:

ma ryflowania takie jak widać na komodzie (chociaż ja akurat komody nie zamówiłam) - jakby szerokie deski

productvariant-18.jpg

mnie to do tych mebelków przekonały te kwadraciki bo można zdjęcie, można tapetę, można obrazki z barbi;) i co tam jeszcze człowiek wymyśli :)

Tutaj zbliżenie:

http://lh6.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/S9DW58V-cQI/AAAAAAAAZYM/x1tIzPYGySI/s720/fotki1.jpg

Maryś a na ile to jest miłe w dotyku, bo na zbliżeniu to mi to tetrę przypomina :rolleyes:.

Łóżeczka nie, komody nie to co ty z tego zestawu Pasie zamówiłaś :p???

mi chodziło tylko o model mebelków :lol:

a zamówiłam duże łóżko, szafę, regał, skrzynię na zabawki i półkę wiszącą :)