Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prosty tapczan, z podnoszonym zagłówkiem i schowkiem na pościel. Kolor jasny beż.

Jakoś zniosę tę dezaprobatę dla moich półeczek - fachowcy bardzo lubili mnie pytać czy może jeszcze gdzieś półeczki zrobić...:oops:

Hej :-)

W Castoramie jest duży wybór oświetlenia? Na ich stronie nie mogłam nic znaleźć a w tv reklamują się z lampami.

Nie mam Casto w mojej mieścinie i musiałabym jechać jakieś 100km do najbliższego sklepu i zastanawiam się czy warto. I jeszcze jedno -- mają tam jakieś art.dekoracyjne czy to tylko market budowlany?

pokój synka wizualnie lepiej mi odpowida, ale to dla tego,z e ja nie trawie wszelakich półek k-g i tego typu udziwnień.

Meble ktore ma Twój syn mam w planach do juniora.

Żona m, a jak z jakością takich tanich paneli? Planuję właśnie u moich małych dzieci zrobić jakieś tanie panele, ale zastanawiam się czy po kilku godzinach zabawy nie będą wyglądały jak po kilku latach... a kolor chciałabym właśnie taki jak u Ciebie.
A ja prosze Was o pomoc w doborze kolorów ścian. Urządzam sześciolatce pokój. Mam problem w doborze koloru ścian, bo w pokoju musi być sofa w zebrę, oczywiście w kolorze biało-czarnym. Sofa jest w nowoczesnym stylu i córcia uparła sie że chce ją mieć w pokoju bo uwielbia sie na niej bawic. Mam juz dosyc walki z nia o tą sofe i przechodzi do jej pokoju (niestety kiedyś nieopatrznie obicałam jej ze jak będzie miała juz swój pokój to ją dostanie). Meble maja byc białe z Ikei. Ściany miały byc tapetowane w kolorowe paski ale miało nie byc tej sofy, a teraz nie wiem co z tym pokojem zrobić. Pokój jest 30m, z wysokimi skosami. Co zrobić z kolorem? Prosze o doradznie, dodam jeszcze ze mała chce albo fiolet albo róż.
A ja prosze Was o pomoc w doborze kolorów ścian. Urządzam sześciolatce pokój. Mam problem w doborze koloru ścian, bo w pokoju musi być sofa w zebrę, oczywiście w kolorze biało-czarnym. Sofa jest w nowoczesnym stylu i córcia uparła sie że chce ją mieć w pokoju bo uwielbia sie na niej bawic. Mam juz dosyc walki z nia o tą sofe i przechodzi do jej pokoju (niestety kiedyś nieopatrznie obicałam jej ze jak będzie miała juz swój pokój to ją dostanie). Meble maja byc białe z Ikei. Ściany miały byc tapetowane w kolorowe paski ale miało nie byc tej sofy, a teraz nie wiem co z tym pokojem zrobić. Pokój jest 30m, z wysokimi skosami. Co zrobić z kolorem? Prosze o doradznie, dodam jeszcze ze mała chce albo fiolet albo róż.

Skoro meble białe i czarno-biała sofa, to ściany fiolet lub róz jak najbardziej. Właściwie do takich podstaw jak biel i czern każdy kolor pasuje. Tylko nie rób juz zadnych wzorków. Gładkie, jednolite ściany, które, jak córce sie róz znudzi, mozna łatwo przemalowac.

Rybko,

chętnie pomogę, ale najpierw musisz pomóc Ty: zdjęcia pod linkami są bez sensu - niczego nie mówią o tym pokoju, niczego nie pokazują (poza tynkiem). Ten 9-latek to chłopiec? Jakie ma zainteresowania? Macie już jakieś meble? Jaka jest stolarka? Jakie dokładnie masz odcienie farb? Jakie wymiary ma pokój?

ja się właśnie urządziłam chyba z zimnym różem w pokoju córci :) generalnie pokój będzie w odcieniach zieleni, własnie taki różowo-fioletowym i białe meble

i te fioletowawny róż wyszedł taki, ze teraz mi trudno dobrać wykłądzinę (nie chcemy paneli) i tkaniny

ale walczę dzielnie :)

efekty mam nadzieję, już niebawem wkleję...