Ania i Bartek 22.02.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A dlaczego łóżeczka ze szczebelkami są niebezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Moim zdaniem nie są niebezpieczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_yenefer_ 22.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A dlaczego łóżeczka ze szczebelkami są niebezpieczne? też bym chciała wiedzieć bo zaintrygowało mnie to stwierdzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 podejrzewam że chodzi o zablokowanie kończyny górnej bądź dolnej między szczebelkami. choć jak już ma się zdarzyć to większe prawdopodobieństwo jest że z boku a nie w zagłówku. z drugiej strony ja bym kiedyś kruszce rękę złamała drzwiami, dobrze że spojrzałam otwierając. ale to nie była wina szczebelków samych w sobie a raczej dość mało szczęśliwego ustawienia łóżeczka. niestety jedynego sensownego. choć faktycznie gdyby łóżko miało pełny zagłowek nie byłoby tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 22.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Te łóżeczka zdaje się są z atestem, ale bardziej tu chodzi o to, że może drewno jest pokryte ekologiczną farbą niż o same szczebelki, nie wiem może szerokość rozmieszczanych szczebelków musi być odpowiednia ? Przecież to klasyczne łóżeczka. O jej ! Efilo nieostrożna z Ciebie mamusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 gdybym była nieostrożna to by moje dziecko miało ręke w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 24.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Proszę mi powiedzieć co to za tapeta i gdzie kupiona. Dziękuję to tapety BN INTERNATIONAL kolekcja OSLO i ja osobiscie kupiłam w LM , mój syn ma taką w swoim pokoju http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-winylowa-na-flizelinie-oslo-42533-bn-international,1103276295,1233914513.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Brałabym zabudowane! Chociaż, żadnego znaczenia dla dziecka to chyba nie ma. Jest po prostu ładniejsze. No i oczywiście białe! A czemu białe? ja mam i w sypialni i w pokoju meble i drzwi wenge i niestety na razie nie mam pokoiku dla dziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bo białe mebelki w pokoiku dziecięcym są ostatnio dość modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ogólnie biel ostatnio na topie, tak samo jak kilka lat temu wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Komorowska 27.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 http://1.1.1.2/bmi/www.inhabitots.com/wp-content/uploads/2010/05/metal-tree.jpgJeśli ktoś szuka inspiracji polecam blog, na którym zamieszczam ciekawe przykłady znalezione w Internecie (na innych blogach, takich jak Inhabitots, Sweet Sweet Life, playscapes, dezeen, ffffound, minor detail i wielu innych, wraz z linkami na te strony) oraz to co sami widzieliśmy. W dziale WNĘTRZA) zamieszczamy nie tylko pokoje dziecięce, ale również kawiarnie dla rodzin, domki do zabawy, meble, szkoły i przedszkola, ale mam nadzieję, że znajdziecie tam coś inspirującego również dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 28.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) A ta Pani powyżej to Pana Prezydenta rodzina? Dziewczyny, ale ja nie mam pokoiku dla malucha. Co wtedy? Bardzo Was proszę o radę. Pani w sklepie powiedziała, że malce gryzą szczebelki i na ciemnych łóżeczkach widać później rysy... Swoją drogą to, że mam ciemne drzwi nie oznacza, że łóżeczko nie może być jasne, takie jak na przykład parkiet (dąb naturalny). Edytowane 28 Lutego 2011 przez KamillaDeMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szolga 28.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jeszcz nie spotkałam się, aby dzieci gryzły szczebelki w łóżeczkach. Natomiast górną krawędź boków łóżeczka jak najbardziej. Aczkolwiek moje dziecię nie gryzło i nie poniszczyło łóżeczka w inny sposób. Może zasługa lezy po stronie plastikowej nakładki na górnej krawędzi. Takie nakładki posiada wiele firm, moje łóżeczko jest z Drewexu. I jeśli mogę coś poradzić, to jak kupować łóżeczko to tylko drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.02.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kamilla to moze wydzielcie jakis kacik i urzadzcie go dla Malenstwa:yes:. U mnie lozeczka drewniane i niepogryzione, slyszalam o gryzieniu gornej krawedzi i nakladce ale o szczebelkach nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.02.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 To muszą być jakieś bardzo znudzone dzieciaki . Moje w łóżeczkach były tylko tyle ile było trzeba. Miały też tam inne atrakcje niz gryzienie szebli. Za to przykręcana karuzelka zniszczyłą nam ciemniejszy lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ciekawe dlaczego gryzły z glodu czy z nudów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Łóżeczko mojego synka też nie ma śladów pogryzienia. Nawet nakładka plastikowa wygląda na nową. Gdyby jej nie było w łóżeczku, za niewielkie pieniądze widziałam taką w Ikei. Słuchajcie, w nowym pokoju dla kolejnego potomka, a właściwie potomkini wreszcie znajdę miejsce na wolnistojący przewijak. Do tej pory miałam taki nakładany na łóżeczko. Ale jak jet jeszcze zamocowana karuzelka to żeby łatwo zapakować bobo musiałam zdejmować przewijak... Macie jakieś spostrzeżenia, jaki przewijak warto kupić. Myślałam początkowo o taki, który potem przerabia się na komodę, ale trzeba go odsunąć od ściany mocno i nie bardzo mi się to podoba. Myślałam raczej o czymś takim: Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.03.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jeżeli demontuje się ten blacik i przerabia potem na zwykły regał, to warto. w przeciwnym razie bym nie kupowała, no bo co potem z tym przewijakiem począć... aha - i polecam przykręcić solidnie do ściany. olgusieniunieczka - GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 01.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jasne że warto użytkowałam taki i bardzo byłam zadowolona ,dużo miejsca na gadżety ,wygodny,stabilny no i teraz regał wykorzystany jest na książki itp. co prawda został mi przewijak ale można go na allegro wystawić i po kłopocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_yenefer_ 01.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 warto - mam taki i sprawuje się świetnie od roku. Blat jest ustawiony na odpowiedniej wysokości, masz dużo miejsca. Na górze półeczka na pieluszki, kremiki, chusteczki, ale i obok dzieciaczka można coś położyć. Pod blatem trzymam zapasy pampków. Wszystko pod ręką. Potem można przerobić na półkę na książki:yes: Reasumując, fajne i funkcjonalne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts