Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i ja sprawdzałam ... musisz się upomnieć u nich o tantiemy ;) a pokój świetny ...z jajem (patrz lampa) i edukacyjny, i przyjemny dla oka ...i ucha (błękit oceanów) :)
Ja cały czas na etapie poszukiwań mam na 99% jeden typ z firmy wójcik czy macie może jakieś opinie na temat tych mebli ??

Ja kupiłam w listopadzie 2010 meble Wójcik z różowymi dodatkami, bardzo mi się podobały ładnie wykończone laminowana płyta fajna kolorystyka. Moja córeczka ma szafę na ubrania TYP 20 słupek TYP 12 dwie komody TYP 41 i biurko. Ogólnie jestem zadowolona meble sa dobrze wykonane i trwałe jednak mają pewien mankament który zauważyłam dopiero później, po otwarciu mają dość ostre krawędzie, ale ogólnie polecam córeczka jest zadowolona.

A córeczka ile ma lat ?? masz może jakieś fotki w realu ?? bo to zawsze inaczej wygląda niż z katalogu i czy użytkuje również łóżko?? Jest fajne tylko zastanawiam się czy nie za duże dla 4 latki . Edytowane przez izusiam
niestety nie mam zdjęć samych mebli znalazłam tylko jedno gdzie je troszkę widać. córeczka ma 5 lat a łóżeczka jej jeszcze nie kupiłam mam zamiar to zrobić w najbliższym czasie. Pokój córeczki jeszcze nie jest do końca urządzony jak będziemy mieszkać w swoim domku to trochę go zmodyfikuję.

IM.jpg

Edytowane przez LeszekR

Witam,

poszukuję tapety w dość drobną biało-czerwoną kratkę, ewentulanie czerwonej w białe groszki. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

może tutaj coś znajdziesz http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/dzieciece_aranzacje_i_wzory

strona taka sobie i wymaga cierpliwości:) ale może skontaktuj się z nimi

Powodzenia

http://www.pixmac.pl/zdjecie/tapety+czerwony+w+kratk%C4%99/000049368145

taką znalazłam na szybko

jesli w google grafiki wpiszesz tapeta w kratkę, groszki itp. znajdziesz coś

Witam,chcę kupić dla mego 6-cio latka meble z brw,indi.http://www.brw.com.pl/pl/kolekcja/9-pokoj_mlodziezowy/77-indi

Zastanawiam się czy zamiast szafy nie wziąść komody?Co o tym myślicie.Macie szafy w pokoikach swoich dzieci?

Czy ktoś ma kupiony ten zestaw Indi?Jeśli tak to proszę o zdjęcia.

kamyk1 z doświadczenia wiem, że 6-ciolatek to już jednak mały facet. Za chwilę przybędą Ci jakieś wizytowe koszule, garnitur lub dwa itp. Poza tym dojdą też niemałe już bluzy i swetry. Bierz szafę- matka z doświadczeniem Ci to radzi.

P.S. Wskazówka odnośnie prasowania- bluzy wieszam od razu na wieszakach. Po wyschnięciu- myk myk w newralgicznych miejscach (rękawy, trochę z przodu i trochę z tyłu) i...do szafy właśnie ;)