żona m 10.08.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Young-i ma mój starszy syn. Użytkujemy pół roku, jakość...taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Szukam takiej naklejki lub podobnej jak ta na ścianie ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś gdzieś widział coś podobnego. Już wcześniej był pokazywany ten pokoik i tak bardzo mi się podoba, że chciałabym podobny Dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 10.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 podobają mi się te mebelki Stuva z ikei ale w realu ich nie widziałam, może się ktoś pochwalić i dać opinię na ich temat. Interesuje mnie też opinia a może fotki urządzonego pokoju chłopca z mebelkami VOX 2PIR lub Young Users są super na fotkach ale troche cena odstrasza. Może znajdą się użytkownicy wymienionych. dla mnie alternatywą są też BRW jasne Spido-tylko łóżka nie widziałam do kompletu Ja dotąd z dystansem podchodziłam do mebli z Ikei i od dłuższego czasu już szukałam innych do pokoju dziecięcego. Niestety niewiele znalazłam ciekawych rozwiązań, a jak już były faktycznie ładne i sensowne to kosmicznie drogie. Tak więc przemogłam się, zabrałam męża do Ikei i... kupiliśmy Stuva. Mąż był zaskoczony tym, jak łatwo się je składa, a ja przekonałam się, że jednak rozwiązania Ikei są nieźle przemyślane i na tyle elastyczne, że można dopasować coś do swoich potrzeb. Mebelki już stoją zapełnione zabawkami (może jak znajdę wolną chwilę to w końcu uzupełnię swój obrośnięty kurzem dziennik;)) Osobiście polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ja dotąd z dystansem podchodziłam do mebli z Ikei i od dłuższego czasu już szukałam innych do pokoju dziecięcego. Niestety niewiele znalazłam ciekawych rozwiązań, a jak już były faktycznie ładne i sensowne to kosmicznie drogie. Tak więc przemogłam się, zabrałam męża do Ikei i... kupiliśmy Stuva. Mąż był zaskoczony tym, jak łatwo się je składa, a ja przekonałam się, że jednak rozwiązania Ikei są nieźle przemyślane i na tyle elastyczne, że można dopasować coś do swoich potrzeb. Mebelki już stoją zapełnione zabawkami (może jak znajdę wolną chwilę to w końcu uzupełnię swój obrośnięty kurzem dziennik;)) Osobiście polecam u nas mebelki STUVA byly od poczatku. jakosc swietna jak za taka cene a najwazniejsze ze mozna cos dokupic i wiadomo ze bedzie pasowac do reszty wlasnie jestem w trakcie skrecana kolejnych mebelkow. jak pokoik bedzie na nowo 'zmontowany' to na pewno wrzuce foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 11.08.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Young-i ma mój starszy syn. Użytkujemy pół roku, jakość...taka sobie. pokażesz jakieś fotki pokoju syna? prosze:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 11.08.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 u nas mebelki STUVA byly od poczatku. jakosc swietna jak za taka cene a najwazniejsze ze mozna cos dokupic i wiadomo ze bedzie pasowac do reszty wlasnie jestem w trakcie skrecana kolejnych mebelkow. jak pokoik bedzie na nowo 'zmontowany' to na pewno wrzuce foty w jakim wieku macie dzieci? pasują te mebelki także dla prawie 7 latka> będą wiec w okresie wczesnoszkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.08.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 beat i daj mejla podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonka 13.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jak Wam się podobają takie poduszki - maskotki do pokoju dziecięcego? Są bardzo duże, około pół metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.08.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 moj ma 4 lata, ale i dla 7latka mebelki beda odpowiednie. jedyny minus ze w STUVA nie ma pelnowymiarowego biurka, ale w ofercie ikeii na pewno sie jakies znajdzie ale ja planuje zwykly bialy blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 13.08.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 beat i daj mejla podeślę. super mój email [email protected] czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 podeślę dziś wieczorem, z innego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.08.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 podeślę dziś wieczorem, z innego kompa. dzięki za fotki, ładnie urządzony pokoik, synek to chyba już młodzieniec sądząc po wystroju. mebelki wyglądają solidnie. dla porównania chętnie zobaczę jeszcze mebelki stuva które również rozważam. jeśli to nie kłopot to poprosze kto posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.08.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 moj ma 4 lata, ale i dla 7latka mebelki beda odpowiednie. jedyny minus ze w STUVA nie ma pelnowymiarowego biurka, ale w ofercie ikeii na pewno sie jakies znajdzie ale ja planuje zwykly bialy blat a pochwalisz się fotkami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.08.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 do użytkowników STUVY, czy fronty nie są za cienkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 beata dziękuję za miłe słowa. syn ma 13 lat juz skończone, więc to nastolatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 15.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 W pokoju syna mamy VOXA Magellana i złego słowa nie powiem.Użytkowane ponad rok,wyglądają jakby wczoraj postawione.Zresztą w naszej sypialni też mamy łóżko voxa i jest bardzo mocne,stabile.Po roku nic się nie dzieje,nie skrzypi,rusza itp.Ja polecam.Za to meble BRW to jakość bardzo,bardzo kiepska.Z ikei mam tylko dodatki,więc odnośnie mebli sie nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 do użytkowników STUVY, czy fronty nie są za cienkie? fronty nie sa cienkie. wszystkie elementy sa wykonane z plyty 18mm. fronty sa dokladnie pomalowane. te kolorowe maja zaoblone rogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 20.08.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 fronty nie sa cienkie. wszystkie elementy sa wykonane z plyty 18mm. fronty sa dokladnie pomalowane. te kolorowe maja zaoblone rogi. http://www.partner-panele.pl/105723/panele-podlogowe-vintage-symbol-8757-ac4-8mm-krono-original-variostep-narrow jak wam się takie panele widzą? tylko czy do takich białe meble będą pasowały albo lite drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jakis czas temu pokazywałam pokoik malucha Był sterylny bo nie zamieszkały, teraz jak juz jest mały lokator wyglada tak http://img194.imageshack.us/img194/3973/dsc2170m.jpg http://img841.imageshack.us/img841/2488/dsc2171.jpg http://img607.imageshack.us/img607/1880/dsc2172u.jpg http://img39.imageshack.us/img39/8418/dsc2174t.jpg http://img16.imageshack.us/img16/1149/dsc2176y.jpgnadal brak obrazków w ramkach http://img39.imageshack.us/img39/1750/dsc2178a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.08.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Teraz wygląda równie dobrze, a może nawet lepiej Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts