Agi75 01.03.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Pokój mojego 10-latka. Czegoś mi brakuje ale nie wiem czego.Z założenia miało byc męsko i surowo,ale ja bym coś jeszcze dodała.... A może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 01.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 piu ja terz widze twarze z włosami, rysy dziewczynki:) i to smutne twarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.03.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agi75 a moze by powiesić coś na tej jasnej cegiełkowej ścianie? bo tylko przy biurku są pojemniczki na pisaki, a na górze cała ściana jest pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.03.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Magik na 156 jest piękna paskowa tapeta jednej z forumowiczek a swoją drogą jak rozmyślałam nad pokoikiem córki przejrzałam ponad 100 stron tego wątku więc proponuję pogrzebać więcej, bo pamiętam że były pokazywane tapetowe paskowe inspiracje i to nie tak dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 02.03.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agi75 świetny pokój, dodałabym jakiś kolorowy plakat na białej ścianie. Jeden mocny akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 02.03.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 dobre kobietki, podpowiedzcie proszę jak najszybciej i najlepiej pomalować meble sosnowe na biało? właśnie wczoraj urodził się taki pomysł u 7 letniej siostrzenicy, a termin wykonania pilny, muszę jechać kupić farbę i nie mam pojęcia jaką... wystaczy lekko zmatowić papierem? jakiej gramatury? i czym najlpeiej malować, wałkiem czy pędzlem? matko, nie wiem jak się do tego zabrać, a sama siostrę do tego namówiłam podpowiedzcie jakiej firmy farby, pliss Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agi75 popieram jaksie. Pokój z potencjałem, posłuży lata bez wiekszych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.03.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Maciejka niedawno ktoś tu lub na wątki DIY tłumaczyła jak to zrobić, ja nie pomogę bo nie malowałam nigdy mebli, jeśli coś malowałam tpo drewniane szkatułki farbą akrylową i myślę że akryl będzie najlepszy ale co więcej to już dziewczyny Ci pewnie podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Akryl bardzo schodzi z mebelków (mam nim pomalowane m. in. gałki i co kilka tygodni muszę poprawiać, bo farba schodzi, zostaje na dłoniach, ściera się z mebli) natomiast trwalszą farbę olejną trzeba baaardzo długo wietrzyć (u nas meble wietrzą się od grudnia , ale my użyliśmy słabej Śnieżki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agi,mnie tam nic nie brakuje! uważam, że jest idealnie!!! Jedyne, co pozwalam Ci tam powiesić :lol2:to może jakąś neonową literę. ale białą, żeby nie popsuć ściany!!! da też fajny efekt wieczorem. może być podświetlana kolorem, np. na niebiesko. wybaczcie,mam słabość do "neonów"... to było moje marzenie w zamierzchłych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a tu taki mniej ascetyczny, ale za to bardziej męski : http://allegro.pl/reklama-neon-route-66-prezenter-szyld-bar-i2993228822.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aricia super ten neon! Kurcze tylko gniazdko na tej ścianie jest na dole i pewnie trzebaby go było przerobić.Wstepnie myślałam aby na tej pustej ścianie między oknami dać zdjęcie mojego syna wydrukowane na płótnie o wym.60x90cm.ma taka fajna fotkę odjechaną ( taka jak i mój synek rozrabiaka) w kolorystyce pokoju.Natomiast sciana z cegły wydawała mi sie na początku ozdobą sama w sobie.Ale teraz czegoś mi tam brakuje...moze jakiś zegar albo sznur z chorągiewkami.... A zapomniałam napisać, że łóżko i dywan sa ze starego mieszkania.pewnie do wymiany ale szukam pomysłu na co ewentualnie wymienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.03.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 no i dobrze, że gniazdko jest na dole. kabel na ceglanej ścianie będzie wygladał bardzo dobrze, tak industrialnie. poza tym, na kablu może być włącznik, jak przy ściennych lampkach nocnych z ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.03.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 vox ma całkiem niegłupie kolekcje młodzieżowe. mnie od dawna podoba się evolve. a jak nie, to ikea zawsze da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 bo akryl to farba, którą można zmyc wodą, dlatego schodzi z gałek. dotkniemy kilka razy pokremowaną/spoconą dłonią i efekt ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 02.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 vox ma całkiem niegłupie kolekcje młodzieżowe. mnie od dawna podoba się evolve. a jak nie, to ikea zawsze da radę to tak jak mnie. niedługo mamy zamiar zakupić Evolve dla 7 latka. pokój się już wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jowita28 02.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Maciejka o widzisz ja też chętnie dowiem się jaka farba byłaby najlepsza Ponieważ jak to kobieta zmienną jest,zdążyłam niedawno zakończyć pokoik synka który niedawno Wam pokazywałam a już mi się zmian zachciało Sprzedaję obecne łóżko bo już zakupiłam inne i ono jest z czystego drewna więc żeby mi pasowało to muszę je maznąć bielą I chcialabym żeby farba dość szybko schła i nie śmierdziała zbytnio.Jest taka wogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 bo akryl to farba, którą można zmyc wodą, dlatego schodzi z gałek. dotkniemy kilka razy pokremowaną/spoconą dłonią i efekt ten sam. Dlatego na meble nie polecam Jednak farba olejna wydaje się lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Maciejka o widzisz ja też chętnie dowiem się jaka farba byłaby najlepsza Ponieważ jak to kobieta zmienną jest,zdążyłam niedawno zakończyć pokoik synka który niedawno Wam pokazywałam a już mi się zmian zachciało Sprzedaję obecne łóżko bo już zakupiłam inne i ono jest z czystego drewna więc żeby mi pasowało to muszę je maznąć bielą I chcialabym żeby farba dość szybko schła i nie śmierdziała zbytnio.Jest taka wogóle??? Akrylowa, ale wtedy jest nietrwała. Podejrzewam, że problem pojawiłby się również przy myciu czy ścieraniu kurzu. Olejna schnie długo (u nas prawie tydzień, ale to z powodu wilgoci za oknem), a śmierdzi jeszcze dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Agi, świetny pokój ma syn! Jeśli chodzi o dodatek na ścianę, poszła bym za głosem arici Neon będzie dobrze wyglądać na ceglanej ścianie. A kablem się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts