tosia125 08.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 to na pewno amerykańskie meble- a do dziecięcych mają super Wygląda na potterybarn ale na stronie nie widzę, to mi się podoba fajne, ale to akurat proste do samodzielnego wykonania można zrobić... w przeciwieństwie do tej obrotowej... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 08.08.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Szukam fajnej naklejki - drzewo - na ścianę. Chciałabym na gałęziach zamontować półeczki (jak na którejś z inspiracji) problem w tym, że nie mogę nigdzie znaleźć takiej gotowej już do naklejenia naklejki ;/ Może ktoś wie gdzie można takie drzewo kupić? http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-rozne-naklejka-na-sciane-drzewo-nr403125.htm Kamila ja mam namiary na firmę, która sprzedaje na allegro naklejki. Co prawda nie mają czegoś takiego w standardzie ,ale ja też miałam nietypową rzecz do naklejenia i napisałam do gościa i udało mi się wszystko bardzo fajnie dogadać. Poszukaj na allegro użytkownika RedHotFrog, ja byłam bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 09.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 murron, nie musi być kropka w kropkę to samo. Szczerze mówiąc myślałam o czymś zupełnie innym, tzn o innym drzewie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.08.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Moja znajoma też ma firmę co robi takie naklejki między innymi, wiem bo chciałam coś od niej sama tworzy naklejki np określone napisy, ale myślę ze taką spokojnie też by zrobiła wiem że ma na fb stronę i nie mogę znaleźć kurcze zapytam i dodam niedługo, tak dla zbadania rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 09.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 to drzewko własnie było moją piewsza inspiracja i podoba mi sie chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 09.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 miałam tego więcej, ale teraz to już nie znajdę... może to coś pomoże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.08.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wczoraj u nas była giga burza to już laptopa nie włączałamKoleżanka która robi naklejki zawsze można się przynajmniej dowiedziećhttps://www.facebook.com/StudioReklamyGama?ref=tn_tnmn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 10.08.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.08.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 tosia 125 pokazujesz nam pokoik czy zabawki i ciuchy córki? agat441 cudny pokoik, dowód na to , że u 3 latki, zabawki nie muszą być na pierwszym planie, można dziecinnie a mimo to z klasą i gustem. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.08.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 ja mam u córki takie drzewo - naklejkę Kupowałam na amazonie, trzyma się dość dobrze, z wyjątkiem ptaszka któremu odkleja się ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 11.08.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Tosia- straszny bałagan u twojej córki- nie mozna tych pluszaków wyjąć jej z łózka? Popakować...i sprzedać/oddac? Agat- pokoik bardzo spokojny, trochę smutny jak dla mnie, brak książek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murron 11.08.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 pokoik trochę mi te wzory nie do końca grają, ale nie widzę w tym pokoju smutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 11.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 reni1980 Dziękuję za miłe słowa.murron tapeta jest z tej samej serii choć faktycznie pieski i miśki nijak mają się do drzewek,za jakiś czas pewnie zostaną zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 12.08.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 tosia 125 pokazujesz nam pokoik czy zabawki i ciuchy córki? agat441 cudny pokoik, dowód na to , że u 3 latki, zabawki nie muszą być na pierwszym planie, można dziecinnie a mimo to z klasą i gustem. Brawo. czy Twoim zdaniem zabawki miałam schować? to pokoik dziecięcy... puść małe dziecko do pustego pokoju, zastanawiam się, co mu będziesz pokazywać i o czym opowiadać? najlepiej ucz je "klasy i gustu", ja może nie mam "klasy i gustu", ale u nas przynajmniej wygłupy, czytanie książeczek i zabawy są na 1 miejscu szafa otwarta została specjalnie, żeby pokazać przyszłym rodzicom, jakie to dobre rozwiązanie z rurkami, zdjęcie jest zrobione z daleka i zmniejszone, gdybym chciała się pochwalić ubrankami zrobiłabym zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 12.08.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Tosia- straszny bałagan u twojej córki- nie mozna tych pluszaków wyjąć jej z łózka? Popakować...i sprzedać/oddac? QUOTE] zastanawiam się, czy Ty masz dziecko? bałagan to był straszny wczoraj w moim domu - od parteru aż do piętra, jak taka trójka mała bawiła się i byli przeszczęśliwi, a rodzice razem z nimi... umieszczajmy dalej tylko zdjęcia katalogowe, hurra! niech żyje minimalizm, szarość i ikea, niech rosną nam smutaśne dzieci... bo po takich komentarzach to już nikt normalnego zdjęcia nie umieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 12.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 tosia125 nie denerwuj się - spójrz obiektywnie - dziewczyny mają rację Pokazałaś kąt pokoju, gdzie widać kawałek regaliku, łóżeczko, i stolik - wszędzie bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 czy Twoim zdaniem zabawki miałam schować? to pokoik dziecięcy... puść małe dziecko do pustego pokoju, zastanawiam się, co mu będziesz pokazywać i o czym opowiadać? najlepiej ucz je "klasy i gustu", ja może nie mam "klasy i gustu", ale u nas przynajmniej wygłupy, czytanie książeczek i zabawy są na 1 miejscu szafa otwarta została specjalnie, żeby pokazać przyszłym rodzicom, jakie to dobre rozwiązanie z rurkami, zdjęcie jest zrobione z daleka i zmniejszone, gdybym chciała się pochwalić ubrankami zrobiłabym zbliżenia Tosia zabawek nie trzeba chować, wystarczy poukładać, myślisz , ze inspirujesz dziecko do zabawy bo w pokoiku więcej zabawek niż powierzchni, właśnie odwrotnie, na niczym nie można skupić uwagi, jeden wielki chaos, właśnie dziecko też należy uczyć porządku i gustu. Wracając do szafy, ok, chciałaś pokazać zdjęcie rurek w szafie, ale czy to jakaś nowość, chyba od zawsze mamy rurki w szafach, a na nich ubrania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murron 12.08.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 tosia125 nie denerwuj się - spójrz obiektywnie - dziewczyny mają rację Pokazałaś kąt pokoju, gdzie widać kawałek regaliku, łóżeczko, i stolik - wszędzie bajzel bałagan taki zasiedziały, a rozwalone zabawki to dwie rzeczy. Przecież my tu dzieci wszystkie chyba mamy? fakt ja cały czas układam i poprawiam, i K tez uczę porządku. Choć jak szuflada z "badziewiem" pójdzie w ruch rożnie bywa. Ale po zabawie do punktu wyjścia. ikea jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murron 12.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 też mamy szafę z drążkami I jak mi gadali, że komoda wygodniejsza- ze niby czemu??- to jak zobaczyli odwołali swoje słowa. Niech żyje ikea, bo z tej półki cenowej tylko oni podążają za trendami i mają świetne rozwiązania. A minimalizm akurat bardziej kreuje wyobraźnię, bo im mniej na tacy, tym więcej głowa musi się napracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.08.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Świetny dywan, i niedrogi, w Ikei... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tastrup-dywan-z-krotkim-wosiem__0185525_PE337535_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts