Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

eveee, a sama czegoś nie chcesz stworzyć?

Ja swojemu zrobiłam takie coś, bo żaden gotowiec mnie nie satysfakcjonował.

J_plakat.JPG

cudo wygląda rewelacyjnie

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Choć strasznie podobają mi się takie plakaty z alfabetem, zwłaszcza ten od narendil ;), postanowiłam kiedyś kupić taką planszę z literami

http://www.ksiazkiedukacyjne.pl/prod_k_0_0_60294_Alfabet_plansza_edukacyjna_dwustronna_laminowana.html

Okazała się bardzo pomocna dla mojego wówczas pierwszoklasisty. Teraz zawiśnie i Młodszego.

Oczywiście rozważałam zrobienie samemu, tylko chciałam, żeby plakat wyglądał dość estetycznie, a nie mam drukarki takiej, żeby np. A1 drukowała. narendil, a ty jak zrobiłaś swój? to stemple?

Program graficzny :D

Ładna czcionka, setki obrazków ze zwierzętami i później składanie i obrabianie.

Potem wizyta w drukarni, gdzie mają sprzęt i możliwości.

Talentu rysowniczego to ja nie mam, oj nie ;)

Jeśli chcesz, to mogę się swoim plakatem podzielić.

Najwyżej go trochę podrasujesz do swoich preferencji.

Program graficzny :D

Jeśli chcesz, to mogę się swoim plakatem podzielić.

Najwyżej go trochę podrasujesz do swoich preferencji.

narendil, nie śmiałabym! :o:o tyle się narobiłaś! jak ja się odpłacę wtedy??

DO PIU !!!!!

Nie myśl, moja Kochana, ze zapomniałam o złożonej kiedyś przez Ciebie obietnicy!

A mianowicie, chodzi mi o focie podwodnego ogrodu :oops:

Piszę tu, gdyż dziecię me zapragnęło RYBEK !!!!!!!!!!!! No i oczywiście, nie była bym sobą, gdybym przy okazji nie chciała zaplanować wnętrza akwarium! A dokładniej mówiąc myślałam o jakimś gotowym, 30litrowym kubiku, z odrobiną ładnego, podwodnego krajobrazu, do tego ze 3 szt gupików, parę krewetek, może raczków....pokażesz ????? plizzzzzzzzz :D:D:D

Zostałam wywołana do tablicy :) Gupiki, krewetki i jeszcze ładny ogródek to się nie uda, już odpisuję dlaczego, na priv :)

eveee w takim razie i ja dorzucam sie do składki!!! :) przydałby sie dla mojego zerówkowicza :D

nerendil opatentuj szablon :) jaki ma format?? swietny

Narobiłam się. Nie będę się wykręcać.

Ale z chęcią się podzielę.

Może też mi kiedyś w czymś pomożesz? Kto wie?

eveee w takim razie i ja dorzucam sie do składki!!! :) przydałby sie dla mojego zerówkowicza :D

nerendil opatentuj szablon :) jaki ma format?? swietny

Czerpać korzyści finansowych ani patentować nie będę, bo korzystałam z darmowych obrazków. Pomijając licencję niektórych, to jakoś tak mi nie uchodzi.

Ale dzielić się mogę.

Obrazek ma 5906x8268 pikseli przy rozdzielczości 300dpi.

Ja go drukowałam w rozmiarze 50x70cm, ale wydaje mi się, że da się i więcej.

Dziewczyny, podajcie mi na priv adresy mailowe, to wyślę :D

A ja uważam, że szkoda takie dzieło trzymać w ukryciu. Niech idzie w świat i błyszczy :p :yes:

Asiu, Tobie tyż?

Narobiłam się. Nie będę się wykręcać.

Ale z chęcią się podzielę.

Może też mi kiedyś w czymś pomożesz? Kto wie?

Czerpać korzyści finansowych ani patentować nie będę, bo korzystałam z darmowych obrazków. Pomijając licencję niektórych, to jakoś tak mi nie uchodzi.

Ale dzielić się mogę.

Obrazek ma 5906x8268 pikseli przy rozdzielczości 300dpi.

Ja go drukowałam w rozmiarze 50x70cm, ale wydaje mi się, że da się i więcej.

Dziewczyny, podajcie mi na priv adresy mailowe, to wyślę :D

Asiu, Tobie tyż?

o boska nerendil, dobroć twa nieoceniona!

wysyłam priv (a to nie za "grube" na maila?)

Kochani, szukam komody do pokoju córki, białej, najchętniej szerokiej do 120 cm. Będzie tam też regał: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99847410/

oraz białe łóżko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59827956/#/S99827959

Proszę pomóżcie, córka ma ponad dwa latka, nie ma potrzeby żeby teraz inwestować w szafę, więc myślałam o czymś takim: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60190139/

Asiu, Tobie tyż?

Oj, no skoro już sama zaproponowałaś to grzechem byłoby nie skorzystać :yes: Namiar na ramkę też podasz? pozdr i z góry dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif i to już nie pierwszy raz :wiggle: Jakże ja Ci się odwdzięczę Dobra Kobieto? :confused:

Oj, no skoro już sama zaproponowałaś to grzechem byłoby nie skorzystać :yes: Namiar na ramkę też podasz? pozdr i z góry dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif i to już nie pierwszy raz :wiggle: Jakże ja Ci się odwdzięczę Dobra Kobieto? :confused:

Asia, nie marudź :D Kiedyś może będziesz miała okazję.

Ramka jest z Leroy Merlin. Jakaś niedroga (bo plastikowa) seria Inspire.

Ale jeśli jesteś w tej dobrej sytuacji, że masz IKEA pod nosem, to ichnia ramka Stromby jest idealna i tania.

Moja ma łóżko 90\200 i służy jej juz czwarty rok.Dostala jak skończyła 5 lat.Wczesniej przez dwa lata spała w łóżku z Ikei ale to była porażka.Gowno jakich mało.
Wczesniej przez dwa lata spała w łóżku z Ikei ale to była porażka.G**no jakich mało.

To może warto by było podać model, bo to chyba zbyt duża generalizacja...

julcia, poszła bym chyba już w "dorosłą" jedynkę. ja wymieniałam jak Młody miał 2,5 roku na 140X60 (chyba 60 ;) )

jeżeli nie planujesz przeprowadzki, czy zmiany aranżacji w niedługim czasie, to chyba juz mozna kupić łóżko "docelowe" ;)