Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o meble z VOX-a planuię do pokoju młodej ale ciągle się waham w jakim stylu jej to zerobić, mam mętlik:( miały byc krpki teraz wolę romby miał byc pudrowy róż teraz widze mietę, wieczne dylematy:(
Oliwka, polecam Ci moje rozwiązanie: znalazłam na allegro wykonawcę takich łóżek, zamówiłam w kolorze białym i co sobie bardzo cenię, poprosiłam o wykonanie barierki nie o długości połowy łóżka a o długości 1/3. Moje dziecię jest nadal zabezpieczone przed lądowaniem na podłogę a łóżko jest bardziej dostępne a i mnie łatwiej się wgramolić i przytulić się do szkraba :)
czy znacie moze strony gdzieś strony/sklepy z obrazkami/plakatami na sciane do pokoju dzieci w przystępnych pieniądzach??

Bardzo fajne plakaty http://www.piotrofscy.eu/pl/c/PLAKATY/20

Czy ceny przystępne to już pozostawiam do własnej oceny :-)

Oglądałam wczoraj organoleptycznie kolekcję SPORT BY VOX i bardzo bardzo fajnie sie to prezentuje design i wykonanie bardzo ok. jednak cena dość wygórowana jak za płyty z jakich to jest wykonane.;)
Hej, szukam oświetlenia górnego sufitowego do pokoi dzieci. Jakie rozwiązania polecacie? Pokoje mają ok. 20 m2, mam 2 kable sufitowe w każdym pokoju, ale czy to nie będzie za mało? Macie pomysły na oprawy dla żarówek 2+ (dwie i więcej)?

hejka

prezentuję mój stary-nowy pokój syna, może inni pamiętają był niebiesko - zielony ;) dziś za niewielką sumę pieniędzy a to było bardzo ważne , zrobiłam mały lifting :)

czarna ściana to farba magnetyczna, brakuje jeszcze magnesów

pp1.jpg

pp2.jpg

pp3.jpg

pp4.jpg

pp5.jpg

Pewnie chęć ochrony ścian przed zabrudzeniami. Pomysł mi się podoba. Tylko może tych faktur na ścianach zrobiło się za dużo :rolleyes: Ale pokój zyskał pazura, widać, że chłopak doroślejszy :D
Reni co Cię skłoniło żeby ścianę wyłożyć deskami?

chęć ochrony ściany przed zabrudzeniami, rączkami dziecka, nawet jak łóżko stoi pod scianą i odsuniesz po jakimś czasie to jest czarny pasek na ścianie

Tylko może tych faktur na ścianach zrobiło się za dużo

w końcu pokój dziecka :) hmm o wiele gorzej dla mnie wygląda milion maskotek na parapetach i półkach :)

Renia metamorfoza swietna :yes:

mialam mieszane uczucia podczas jej robienia, ale efekt koncowy obronil sie znakomicie.

nawet moje coreczki pytaly czy mozemy taki pokoj kupic :D

jak je do domu przywioze to pokaze im wszystkie zdjecia..ojj beda siedzialy i gadaly jak te trajkotki :D :lol2: