Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Poszukuję pokoju dla chłopców - 2 chłpców jeden 3 drugi 7 więc powazny pokoik odpada a bardzo dziecinny tez bo starszy twierdzi że nie jest dziecko...więc wstępna koncepcja jest taka:

meble mamy ciemny brąz z baaardzo janym beżem

podłogo bardzo jasno beżowe

kolory wstepnie wybrane to

ciemny brąz

beż i teraz pytank - turkus, morsk czy niebieski

chciałabym zrobić na jednej scianie w tych 3 kolorach pasy, jedna pomalować na ciemny brąz a pozostałe na beż

Jesli wpadnie Wam coś w ręce to proszę wklejajcie...

dziękuję za pomoc

Strasznie poważnie brzmi opis tego pokoju ... najbardziej do mnie ta ciemnobrązowa ściana "nie gada"

ciemnobrązowa sciana będzie tam gdzie mebelki z jasnego beżu - prawie białe - a na meblach tego ciemnego brązu jest niewiele więc pokoik ogólnie będzie i tak jasny. Zrobię zdjęcie to wkleję, moze to przybliży wstępną koncepcję.

Gdzies tu wcześniej widziałam podobne zestawienie kolorystyczne w pokoju dla dzidziusia, jednak nie potrafię odnaleźć. Tam chyba były koła a nie pasy.

Poszukuję również w pasy zasłonek lub firanek. Bo dywan to raczej jednokolorowy będzie.

witajcie. Planuje urzadzic pokoj dla swojego synka, ktory ma 19 miesicy. Bardzo podobaja mi sie pokoje w stylu marynarskim, ale obawiam sie,ze to troche za poważne i chce dodac pare akcentow oceanu tz smieszne naklejki z rybkami itp. Narazie kupilam takie elementy

Ja jeszcze zabiorę głos w kwestii łóżeczek turystycznych. Jak sama nazwa wskazuje są to łóżeczka na ''wyjazdy'' a nie do stosowania na co dzień. Ale jeśli komuś bardziej zależy na wyglądzie niż kręgosłupie dziecka to już jego problem.

Dwóch moich synów spało w łóżeczku drewnianym, nigdy im się nic nie stało, od przykrych niespodzianek chronił nas ochraniacz wokół szczebli.

Ja jeszcze zabiorę głos w kwestii łóżeczek turystycznych. Jak sama nazwa wskazuje są to łóżeczka na ''wyjazdy'' a nie do stosowania na co dzień. Ale jeśli komuś bardziej zależy na wyglądzie niż kręgosłupie dziecka to już jego problem.

Dwóch moich synów spało w łóżeczku drewnianym, nigdy im się nic nie stało, od przykrych niespodzianek chronił nas ochraniacz wokół szczebli.

a moi dwaj synowie spali w łóżeczkach turystycznych własnie... i tez nic im nie jest :D łóżeczko turystyczne po prostu ma te jedną funkcje więcej od tradycyjnego i o te jedną funkcje jest od niego lepsze. Wiem, bo miałam porównanie, pierwszy syn spał przez 6 miesięcy w drewnianym łóżeczku. Jak zaczął nabijać guzy o szczebelki - odpuściłam...

A ja mam pytanie odnośnie łóżeczek z materacem 70 x 160cm - na jak długo Wam takie starczyło?

Nasza Kruszynka niedługo skończy 2 latka i przymierzam się do kupienia jej tego łóżka z IKEA

http://www.ikea.com/PIAimages/0110179_PE260253_S4.JPG

Na ile lat wystarczy takie łóżko, zanim będzie potrzebne to standardowe z materacem 200cm?

Podpowiedzcie proszę:)