nitubaga 09.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) nitubaga bardzo mi się podobają pokoje Twoich dzieci, mam ośmiolatka i dokładnie w takim wystroju go widzę, zrównoważony intelektualista, poza tym od małego dobrze jest dziecku kształtować gust Pytanie techniczne jakiego elementu użyłaś do wieszania półek, cos podobnego ostatnio stworzyła i okazało się że nie kupię w obi zwykłej blaszki z uszkiem takiej jakie kiedyś były przy każdej szafce. Dzięki hm.. a to chodzi o półke między biurkiem a kolorowymi szafami? to zwykła ikea jest.. i to zarówno półka jak i uchwyty. Biała półka lakierowana na wysoki połysk. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90136136 Edytowane 9 Marca 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 11.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 pokój mojej trzylatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 11.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 gdybym mogła coś zmienić to najpierw dywan (po co aż tak zasłaniać tą ładną podłoge?), a następnie narzutę na coś bardziej pasującego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 11.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nie lubię łysych podłóg, dwa młoda się bawi na podłodze, na dywanie jest cieplej narzuta jest pod kolor tapczanunajchetniej bym ja zlikwidowała ale tapcerka strasznie się kłaczy , łatwiej mi czyścic narzutę niż odkłaczać tapicerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 mnie pokój kompletnie się nie podoba, a tapczanik tragedia, przepraszam za szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 11.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ależ proszęcórze się podoba i raczej o to chodzi Tapczan cudem estetyki nie jest ( dla mnie jest neutralny ) przerabialismy już ładne i niewygodneten jest bardzo wygodny i pod tym kątem go wybierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kiedyś już wrzucałam ale nastąpił etap 2;) doszło oświetlenie i dywanto pokoik mojej prawie 3 latkihttp://i54.tinypic.com/2qx1hli.jpghttp://i55.tinypic.com/w1pamx.jpghttp://i54.tinypic.com/357ewyg.jpghttp://i56.tinypic.com/15i9k0l.jpgliczę na wasze porady zasłonięcia okien:yes: a i strona z szafą i regalikiem nie nadaje się do pokazania bo wszystkie uchwyty fabryczne wywaliłam i dumam na jakie je zmienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pasie a co jest pod dywanem, wykładzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pasie a co jest pod dywanem, wykładzina? to panele korkowe, wicanders identity moonlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ależ proszę córze się podoba i raczej o to chodzi Tapczan cudem estetyki nie jest ( dla mnie jest neutralny ) przerabialismy już ładne i niewygodne ten jest bardzo wygodny i pod tym kątem go wybierałam to powinna ci wystarczyć opinia córki, a łe dalaś zdjęcia na forum, dlatego skomentowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pasie lampa boska, a firaneczki, napewno dalabym biały delikatny woal, raczej nic kolorowego.Piekne uchwyty są na http://www.dekorolka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 marinella na twoim miejscu dobałabym jakąś inną narzutę do tej tapicerki, ten brąz tu nijak nie pasuje. Na to jakieś fajne poduszeczki. No i wywaliłabym stojącą lampę. Ani ona ładna, ani bezpieczna. U mojego trzylatka nie zdałaby egzaminu. Pasie uroczy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 pasie lampa boska, a firaneczki, napewno dalabym biały delikatny woal, raczej nic kolorowego.Piekne uchwyty są na http://www.dekorolka.pl Reni dzięki:) co do okna to muszę chyba dać też roletę bo bardzo się nagrzewa jak tylko świeci słońce, bo to południe i zastanawiam się nad zwykłą roletą w jakimś pastelowym kolorze plus właśnie delikatne białe firanki lub samą rzymską ale wtedy odkryty kaloryfer będzie mnie drażnił.... no i jest jeszcze okno połaciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Marinella, a ja bym dodała do regału w górnym rzędzie drzwiczki, trochę się pluszaki schowają, na ścianę nad kanapą jakieś półki, płytkie zamykane szafki bym dała, bo pusto tam, no i jak dla mnie za dużo niebieskiego, zimno mi się robi jak patrzę na ten pokój, dywan fajny ale ściany bym przemalowała, choć częściowo, lampa stojąca faktycznie słabo pasuje. Na kanapę uszyłabym takie długaśny wałek w ciepłym kolorze, na całą długość, do zabawy taki waż też się przyda, ewentualnie chyba w ikea jest taki zielony długi smok. No i jednolite załony np ciepły pomarańcz, czerwony bym jeszcze dodała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Pasie uroczy pokój. Dzięki - taki zwyczajny bez szaleństw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ppasie fajny dziewczynski pokój, bez zadecia i spinania pośladków. Tylko dywan przekreciłabym w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ppasie fajny dziewczynski pokój, bez zadecia i spinania pośladków. Tylko dywan przekreciłabym w drugą stronę. dzięki dywan leżał już w drugą ale małż go przekręcił - szczerze mówiąc dywan mógłby być szerszy ale chwilowo musi ten wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 13.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Marinella, a ja bym dodała do regału w górnym rzędzie drzwiczki, trochę się pluszaki schowają, na ścianę nad kanapą jakieś półki, . ale wtedy młodej nie bedzie wygodnie sięgać mi zabawki w pokoju dziecięcym na widoku nie przeszkadzają no i jak dla mnie za dużo niebieskiego, zimno mi się robi jak patrzę na ten pokój, tak ma być, młodej tak się podoba i tak chciała, ona lubi niebieski, ryby , morze ocean, także zdecydowanie nie bede przemalowywać scian jaksie o lampie myslę tylko nie mam pomysłu na co wymienić bo młoda musi mieć swiatło w nocy ( boi się ciemnosci) a na razie nic mi w oko fajnego nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Powiesiłabym jakiś kinkiecik.My dajemy do kontaktu maleńką lampkę na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ale wtedy młodej nie bedzie wygodnie sięgać mi zabawki w pokoju dziecięcym na widoku nie przeszkadzają No nie pisz mi, że 3-latka wygodnie sięga do ostatniej półki w regale o wysokości 185cm. Napisałam o drzwiczkach, bo wiadomo, że nie sięga, więc można tak ukryć trochę rzadziej używanych zabawek i będzie trochę schludniej. Dodatkowo dochodzi efekt psychologiczny, wyciągasz te schowane zabawki co jakiś czas i dzieciak się cieszy jakby właśnie je dostał, a te ostatnio używane chowamy i tak w kółko. Ale zdaje się, że jesteś absolutnie zachwycona tym pokojem i oczekujesz jedynie pochwał, a nie żadnych nowych pomysłów, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts