kasiakp 26.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ana996 ja zapytam o narzute Skad masz? gdzies zamawialas? gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 a ja wiem Ani zdolne łapki uszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 a ja wiem Ani zdolne łapki uszyły wow extra , tylko pogratulowac zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 27.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A dzięki dzięki, mój pierwszy patchwork:) Tuski pokój mi się śnił w nocy...mam maly problem, bo nie wiem czy tapeta nie odejdzie z papierem z regipsu, a to by oznaczało wzywanie fachowców i gładzie i szlifowanie, na co nie mogę sobie pozwolić teraz:( Muszę spróbować na kawalku gdzieś w rogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikula 27.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ana możesz pomalować tapetę! dobrej jakości gęsta farba na pewno ją pokryje i zostanie ci strukturka z tej tapety na ścianie (bo ta tapeta chyba ją ma?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 28.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Czy któras z was miała do czynienia z serrią mebelków dla dzieci Hensvik z Ikei? Jak z ich jakością???nie widziałam tych mebli jeszcze na żywo. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/11937/ a jak nie to moze polecicie jakąś serię mebli dla dzieci od noworodka. Musi być: łózeczko, komoda z przewijakiem, szafa. Wiele kompletów mi siepodoba ale są bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 28.03.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Znalazłam też łądne meble z BABYDECO http://babydeco.eu/pl/c/FINO/129ale mało informacji o tych meblach i tez nie wiem czy dobra jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 31.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Czy któras z was miała do czynienia z serrią mebelków dla dzieci Hensvik z Ikei? Jak z ich jakością???nie widziałam tych mebli jeszcze na żywo. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/11937/ a jak nie to moze polecicie jakąś serię mebli dla dzieci od noworodka. Musi być: łózeczko, komoda z przewijakiem, szafa. Wiele kompletów mi siepodoba ale są bardzo drogie. aktualnie tez przerabiam ten temat mebelki Hensvik sa malo pojemne, szafa nie jest duza, mysle ze mozna kupic inna szafe np z serii hemnes komody w bieli ma klika serii, rowniez z mozliwoscia montazu przewijaka do tego biale lozeczko i tez bedzie wygldalo jak zestaw przy innych seriach mozna wybrac inne kolory mebelek mebelek babydeco nie znam i tez chetnie przeczytam jakas recenzje Edytowane 31 Marca 2011 przez Jola_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
umma2 31.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Reklama debiutanta - usunięto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 31.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam, proszę o radę. Właśnie dziś zamówiłam białe meble do pokoju 6-letniego synka. Zastanawiam się nad kolorem ścian, wykładzina w pokoju jest jasna /prawie biała/, zasłonę kupiłam wcześniej błękitną. Pokój na poddaszu. Myślałam o ścianach w kolorze gołębim a całość uzupełnić niebieskimi i czerwonymi dodatkami. Martwię się teraz czy pokój nie będzie stwarzał wrażenia chłodnego.Przejrzałam setki zdjęć i dalej jestem niezdecydowana.A może niebieskie i zielone dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.04.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Przy takiej jasnej bazie obie wesje będą fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Efi - zdecydowanie niebieski i czerwony. Fajnie w takim zestawieniu wygląda też jedna sciana w takim ciemnym niebieskim (reszta biała), nie znam jego nazwy - kobaltowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Efi.. mówisz, ze pokój na poddaszu a masz tam ściane bez skosu? Oto mój patent na ściane w pokoju 7latka na każdej z tych dech można powiesić obraz, tablice co się chce. Można wybierac dowolną wysokość takiej tablicy i dowolnie przesuwać. Ja mam już w planach tablice magetyczną do wieszania słówek z angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nitubaga pelen szacunek ...co za swietny pomysl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nitubaga, ściana wyszła rewelacyjne. Bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ekstra, a to jakieś konkretne deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 01.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nitubaga świetny pomysł z ta tablicą. Dzięki za pomoc. Już się pewniej czuje Może polecicie jakiś żyrandol w tej kolorystyce? zamierzam też kupić jakąś fajna narzutę w tych kolorach i może jedną ścianę faktycznie pomaluję na intensywniejszy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ekstra, a to jakieś konkretne deski? uprzejmie dziękuje, przekaże również Małżowinie, bo choć zamysły sa moje to sama bym nic nie zdziała. A on ma wyjątkową cierpliwość do moich wymysłów Deski są z suchego, heblowanego świerka. Szerokość 14,5 cm, grubość 2,1 cm, długość dostępna u nas to 4,20 m. U 5latka będą te same dechy, pomalowane na czarno i ułożone w jakąś krate lub w prostokąty w nawiązaniu do kubików na grafitowej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.04.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nitubaga super pomysl!!!Efi ja bym poszla w spokojniejsze kolory a poszalalabym kolorystycznie z dodatkami;)niebieski i czerwony razem wygladaja fajnie do tego tez spokojnie mozesz dorzucic zielony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nitubaga bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts