Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rety to teraz już się czerwienię ;)

Jak ktoś chętny to moge podpowiedzieć jak to się robi. POtrzeba do tego 12 desek koszt ok 300 zł, litrę farby, 12 kołków, 60 wkrętów i średnio zaangażowany mąż z wiertarką i wkrętarką ;)

Oto obiecane zbliżenia :)

008.JPG

007.JPG

tu widać, ze między poziomymi dechami a ścianą jest szpara na grubość dechy pionowej i to ona pozwala dowolnie wieszać ramki, tablice. Widać też zamalowane wkręty które trzymają poziome dechy.

Mam nadzieje, że o to chodziło :)

Mnie też się bardzo podoba :) Ale ja nie będę kopiować (chociaż korci ;) ), bo mój dwulatek potraktowałby to jako świetną ściankę wspinaczkową :D

A widziałyście może gdzieś duży rysunek koparki na ścianie gdzie "łycha" jest z pomalowanej sklejki i robi za półkę albo skrzynkę na zabawki? Taki sobie patent wymyśliłam tylko gorzej z wizualizacją. Wszelkie podpowiedzi mile widziane :)

Co macie w pokojach swoich synków na oknach? U nas wisi tylko roleta i byc moze jeszcze dlugo by wisiala, ale moj 6 latek ma pokoj od wschodu i co weekend budzi się o 8:) No i muszę mu przeslonic to okno konkretną zasloną, bo roleta (jasnoszara) nie daje rady, a ja wyspac się potrzebuję, więc musi byc cos na tych oknach... Kto podpowie?

Co macie w pokojach swoich synków na oknach? U nas wisi tylko roleta i byc moze jeszcze dlugo by wisiala, ale moj 6 latek ma pokoj od wschodu i co weekend budzi się o 8:) No i muszę mu przeslonic to okno konkretną zasloną, bo roleta (jasnoszara) nie daje rady, a ja wyspac się potrzebuję, więc musi byc cos na tych oknach... Kto podpowie?

Pokój mojego syna jest w kolorach kremowy ,brudna oliwka i brązowoczekoladowy.Będą wisiały gładkie brązowe zasłony na kółkach z lnu.Ewentualnie kremowe rolety rzymskie.Syn ma w pokju piękne dwuskrzydłowe drzwi balkonowe na wprost i najładniejszy widok z okna więc nie chciałabym tego niczym zasłaniać -ten widok zielonych pól sam w sobie jest ozdobą:)

W oknach mają żaluzje białe (metalowe). Celowo to zostało wybrane ;)

Na moich synków niestety nie działa nawet mocne zaciemnienie pokoju więc nie wymyślałam żadnych zasłon itp. ;)

W oknach u synów mam :

Roleta u juniora lub zasłonki IKEA, u starszego zasłonki IKEA, roleta została była wyrzucona.

nitubaga super to wygląda, moi chłopcy mieli kiedyś takiego żurawia dźwig, jak im sie znudził oddałam dla biednych dzieci. Że też wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania.