monia77w1 01.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Nitubaga genialny pomysł.Można prosić zbliżenie:) Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez monia77w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Można ale to dopiero po południu. Nie mam zdjęć z bliska. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.04.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Niubanga uwielbiam ten styl który serwujesz dzieciakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 O rety to teraz już się czerwienię Jak ktoś chętny to moge podpowiedzieć jak to się robi. POtrzeba do tego 12 desek koszt ok 300 zł, litrę farby, 12 kołków, 60 wkrętów i średnio zaangażowany mąż z wiertarką i wkrętarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Można ale to dopiero po południu. Nie mam zdjęć z bliska. pozdr. poczekam i już bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nitka pokoik rewelka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Oto obiecane zbliżenia tu widać, ze między poziomymi dechami a ścianą jest szpara na grubość dechy pionowej i to ona pozwala dowolnie wieszać ramki, tablice. Widać też zamalowane wkręty które trzymają poziome dechy. Mam nadzieje, że o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Nituś wielkie dzięki:)Od jakiegoś czasu zachodzę w głowę co zrobić na ścianach pokoju mojego prawie 8-latka a tu taka bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 mnie sie ten patent strasznieeeee podoba ale u mnie chyba nie do zastosowania bo za duzo szczescia na raz...:rolleyes:ale pomysl boski, prosty a jaki fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki jak mi się coś jeszcze "urodzi" a będzie warte pokazania - sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nituś ja zawsze wiedziałam że tyś zdolniacha. Już po ślimakach... Ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.04.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Mnie też się bardzo podoba Ale ja nie będę kopiować (chociaż korci ), bo mój dwulatek potraktowałby to jako świetną ściankę wspinaczkową A widziałyście może gdzieś duży rysunek koparki na ścianie gdzie "łycha" jest z pomalowanej sklejki i robi za półkę albo skrzynkę na zabawki? Taki sobie patent wymyśliłam tylko gorzej z wizualizacją. Wszelkie podpowiedzi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 04.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Co macie w pokojach swoich synków na oknach? U nas wisi tylko roleta i byc moze jeszcze dlugo by wisiala, ale moj 6 latek ma pokoj od wschodu i co weekend budzi się o 8:) No i muszę mu przeslonic to okno konkretną zasloną, bo roleta (jasnoszara) nie daje rady, a ja wyspac się potrzebuję, więc musi byc cos na tych oknach... Kto podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 My mamy rolety zewnęrzne na noc, a w dzień, jeśli mocno świeci słońce, zasłaniamy okna zasłonkami ecru z IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.04.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 nitubaga! Twój pomysł można zatytułować "Jak osiągnąć świetny efekt nie wydając dużo kasy " Cofam słowa o zbyt poważnym pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.04.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Co macie w pokojach swoich synków na oknach? U nas wisi tylko roleta i byc moze jeszcze dlugo by wisiala, ale moj 6 latek ma pokoj od wschodu i co weekend budzi się o 8:) No i muszę mu przeslonic to okno konkretną zasloną, bo roleta (jasnoszara) nie daje rady, a ja wyspac się potrzebuję, więc musi byc cos na tych oknach... Kto podpowie? Pokój mojego syna jest w kolorach kremowy ,brudna oliwka i brązowoczekoladowy.Będą wisiały gładkie brązowe zasłony na kółkach z lnu.Ewentualnie kremowe rolety rzymskie.Syn ma w pokju piękne dwuskrzydłowe drzwi balkonowe na wprost i najładniejszy widok z okna więc nie chciałabym tego niczym zasłaniać -ten widok zielonych pól sam w sobie jest ozdobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 nitubaga! Twój pomysł można zatytułować "Jak osiągnąć świetny efekt nie wydając dużo kasy " Cofam słowa o zbyt poważnym pokoiku uffffffffffffffff :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.04.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 nitubaga zdolna z Ciebie bestyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 06.04.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Co macie w pokojach swoich synków na oknach? U nas wisi tylko roleta i byc moze jeszcze dlugo by wisiala, ale moj 6 latek ma pokoj od wschodu i co weekend budzi się o 8:) No i muszę mu przeslonic to okno konkretną zasloną, bo roleta (jasnoszara) nie daje rady, a ja wyspac się potrzebuję, więc musi byc cos na tych oknach... Kto podpowie? W oknach mają żaluzje białe (metalowe). Celowo to zostało wybrane Na moich synków niestety nie działa nawet mocne zaciemnienie pokoju więc nie wymyślałam żadnych zasłon itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 W oknach u synów mam :Roleta u juniora lub zasłonki IKEA, u starszego zasłonki IKEA, roleta została była wyrzucona. nitubaga super to wygląda, moi chłopcy mieli kiedyś takiego żurawia dźwig, jak im sie znudził oddałam dla biednych dzieci. Że też wcześniej nie widziałam takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts