lasche 05.05.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 za 20 lat jak znudzą się beże i szarości ktoś wylansuje róż i będzie Wam kupio trzeba będzie przepraszać te wszystkie małe dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 ale są róże i róże. są badziewne bluzeczki z brokatową lalką barbie i ładne brudne róże, ładne pastele czy amaranty. ja akurat jestem takiego zdania, co żona m - badziew to badziew i dziecko przed badziewiem chronić trzeba, taka nasza rola przecież a że definicja badziewia jest subiektywna to... dalsza dyskusja nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dokładnie....gusta są różne, ale nawet te najgorsze pod wpływem dobrych wzorców, mogą się ''wyrobić''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 taaa tylko kto te DOBRE określi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 wątek o kiczu - reaktywacja poproszę :D ...tyż mówię, lasche - dalsza dyskusja nie ma sensu, bo i tak do niczego nie doprowadzi, tylko wszyscy się zacietrzewią - jak zwykle pryz takich okazjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.05.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 monah sorry za off topic, mam pytanko. Gdzie kupiłaś taki piękny stó, który masz w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) priva Ci wyślę wieczorem a pytanka można u mnie, w tej jaskini wariatek Edytowane 7 Maja 2011 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Mar Jel jak możesz to podaj gdzie kupowałaś tą tapetę i jej dokładną nazwę. Jest świetna. Wrzucam obiecane fotki tapety w pokoju mojego 2 latka:) http://img24.imageshack.us/img24/5391/dsc0268g.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img849.imageshack.us/img849/3179/dsc0270z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img64.imageshack.us/img64/3746/dsc0269md.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 07.05.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 ale są róże i róże. są badziewne bluzeczki z brokatową lalką barbie i ładne brudne róże, ładne pastele czy amaranty. ja akurat jestem takiego zdania, co żona m - badziew to badziew i dziecko przed badziewiem chronić trzeba, taka nasza rola przecież a że definicja badziewia jest subiektywna to... dalsza dyskusja nie ma sensu monah zgadzam się z tobą w tej kwesti , tzn racyyyyja twa Mar Jel bardzo fajnie się zapowiada , jakie meble planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A to pokój mojego dwulatka. Brakuje jeszcze drzwi, wykończenia, zasłon, dywanika, zabawek i ..............syna ale już można wstępnie zaprezentować http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_6418mini.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_6404mini-1.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_6433mini.jpg http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_6406mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Oj limonka jeszcze bardziej oczoj....a niz moja fajne mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin93B 09.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mar Jel wyszło super. Dzięki za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 09.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 alladyn71 bardzo fajny pokoik ,ta mapa to fototapeta -? - mebelki super , co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 11.05.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dziękuję Jaksie, WERI I odrazu odpowiadam. Mapa to faktycznie fototapeta kupiona na allegro, a mebelki.... to antyki Szafę znalazłam na pewnym strychu, jest przedwojenna, była pokryta jakimś woskiem z malowanymi słojami (pozbyć się tego to dopiero był koszmar:sick:) pozbyłam się go i pomalowałam na biało, a łóżko to mój najnowszy zakup. Szukałam czegoś co pasowałoby stylistycznie do szafy, i w końcu udało mi się Znalazłam je na jednym z meblowych szrotów, że tak powiem. Musiałam je oczywiście odświeżyć i pomalować ale prezentuje się pięknie (przynajmniej wg mnie). Bujany fotel kupiłam na targu staroci, a skrzynię która niestety nie jest drewniana dostałam od znajomych. Stolik sama zrobiłam. To chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 11.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Podczytuję forum już bardzo długo,a teraz zbieram się do urządzenia pokojów w domu.4 latka chce oczywiście róż,więc myślę gdzie by go delikatnie zaznaczyć na ściane:) Pokój ma 16m2,myślałam,żey ścianę ze skosem zostawić białą a na różowo ewentualnie (myślałam o różowej poświacie z Duluxa,wydaje się delikatna albo o jakimś brudnym różu) krótsze ściany i jedną długą (jeszcze się zastanawiam czy tej długiej na jakiś kremowy nie pomalować?) mebelki i łóżko mają być białe,zabawki dla dziewczynek wiadomo jaki kolor mają. Mogłybyście podpowiedzieć co i jak zrobić z jedną s\ścianą,jaki kolor nie będzie się gryzł z różem?Drugi pokój ma zająć prawie 2 latek - tu myslałam,zeby pomalować po prostu na niebiesko,przykleić naklejki z rybami,oceanem,mapę świata w wersji dzieciecej.Docelowo z bratem zamieszka siostrzyczka,która po urodzeniu do ok roku,półtora będzie spała z nami. Obawiam się,że te pokoje zbyt długo nie przetrwają w swoim pierwotnym wyglądzie,jak to wygląda,szybko mi dzieci te ściany zapaćkają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Bardzo miły pokoik. Zielen zbyt...jaksie dobrze to ujeła. Ale cała reszta boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Bardzo miły pokoik. Zielen zbyt...jaksie dobrze to ujeła. Ale cała reszta boska. zgadzam się i ja:) a takie mebelki bym chętnie u mojej córki widziała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 12.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Super fotel bujany:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 12.05.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Zieleń tylko na zdjęciach wygląda na zbyt ... ale wchodząc do pokoju od razu widać tą ogromną fototapetę na białej ścianie i ona super równoważy żywość pozostałych ścian. Ja wchodząc do tego pokoju czuję niesamowity spokój, naprawdę bardzo mnie wycisza. Mam szalonego syna rozrabiakę i mam nadzieję, że na niego zadziała podobnie;) Może na tym zdjęci będzie lepiej widać http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/DSC_5167-1.jpg Błękit oceanów jest bardzo kojący A tak przy okazji to dziękuję za miłe słowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 12.05.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 o teraz jeszcze piękniej ten pokój wygląda, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts