joliska 29.05.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ten "eames" to krzesło, a nie fotel - on ma niskie oparcie, nie sposób w tym się wygodnie rozłożyć... A co powiecie na taki jak ma Betibb? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fg/ei/tock/exMSxUlsSQQTqvSe6X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 pokoj mojej Helenki, brakuje jeszcze komody, dywanu i lozeczka i paru gadzetow jak widac elfy sa w niebezpieczenstwie, jeden juz nie ma skrzydelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.05.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 anjamen cudnie sie zapowiada Hensvik rowniez i u mojej Lalki bedzie a i motylki na topie SLicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mazo, ale wodną farbą czy jakąś emalią? Wodną, akrylową. Poczytałam wcześniej, bettibb polecała właśnie tę. Mogę pokazać, jak wyszło mi łóżko sosnowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.05.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) anjamen niesamowity klimat powstaje w pokoju Twojej Córci:) Czy możesze zdradzić co to za motylki i w jaki sposób są przymocowane do ścian? Jeśli to tajemnica - to proszę o info choć na priv:) Dziekuję! Edytowane 29 Maja 2011 przez Ania i Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) To są motyle z next'a.są przymocowane na taśmę dwustronna.taśma była już z motylkami.cieszę się ze wam się podobaja Edytowane 29 Maja 2011 przez anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik_is 29.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 anjamen pokoik ślioczny.. jak możesz to zdradź tajemnice jaki farby i jak się zwą kolory...moja 4 latka oszalała na punkcie tych kolorów i motylków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 prosze bardzoflugger baza flutex 5 z mieszalnikaszary - 5347ciemniejszy roz - P1423jasny roz - 1421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 30.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wodną, akrylową. Poczytałam wcześniej, bettibb polecała właśnie tę. Mogę pokazać, jak wyszło mi łóżko sosnowe. Mazo, ja chętnie zobaczę. Mam lekkie meble sosnowe (jeszcze z czasów panieńskich) i pasowałyby do pokoju córci, ale są lakierowane bezbarwnym lakierem, a ona zażyczyła sobie białe. Nie wiem teraz, jak się do tego zabrać. Czy szlifować jakoś ten lakier, może papierem ściernym, i potem pomalować. Jak się do tego zabieracie? Będę wdzięczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.05.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wodną, akrylową. Poczytałam wcześniej, bettibb polecała właśnie tę. Mogę pokazać, jak wyszło mi łóżko sosnowe. Pokaż, pokaż Ale widać wtedy usłojenie? Ja tak pomalowałam nasze sosnowe łóżko. Zeszlifowałam warstwę lakieru i wodną farbą taką półprzezroczystą. Fajnie wyszło, ale łóżko Janka chcę żeby było szare. Zupełnie szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.05.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Szukam pokoju bądź inspiracji pokoju szaro - granatowo - lemonkowego kojarzycie czy tu takie znajdę, bo zanim przeszukam te 137 ston to urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam serdecznie! Chciałabym zapytać czy może ktoś z Was ma taki bujak?? http://allegro.pl/krzeslo-bujane-rar-eames-fotel-hoker-design-w-w-i1603694759.html I czy dobrze się go użytkuje? Marzę o bujanym krześle dla mnie i mojego maluszka a ten byłby idealny... ja takie mam w pokoju kruszki. lubię w nim czytać, ale z dzieckiem nie byloby chyba wygodnie (jak kupowałam to córka już była za duża na karmienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Iwek - zobacz dziennik Marcina Cetery. A jeśli chodzi o malowanie łóżka, to postawą jest przygotowanie poierzchni do malowania, czyli zmatowienie. Porządne. U mnie wyszo to tak, widać słoje, zawsze bedzie, jeśli to drewno, nie płyta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.05.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mazo, jestem w pełni usatysfakcjonowana Co do fotela bujanego- odpuściłam funkcję bujania. Mam po dziadku fotel obrotowy- dość mocno podobny do Egg chaira. Myślę, że przetapiceruję go, oddam ewentualnie nogę do malowania proszkowego i to będzie dobre rozwiązanie. Może to nie najlepszy mebel do pokoju dziecinnego czy sypialni, ale po okresie karmienia wstawię go do salonu. Nie muszę dodawać, że jest super wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Chyba zdajesz sobie sprawę ze teraz przynajmniej połowa forum Ci zazdrości? Fotel bujany ma ten minus ze dziecko chętnie by się pobujalo. A jak to stoi w jego pokoju czyt. Bez kontroli to różnie się może skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Efilo fotel jest "dość mocno podobny" nie jest niestety oryginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ja już zazdroszczę, bo sama szukam jakiegoś do obicia. A efekt malowania i mnie satysfakcjonuje, a wiesz jaka jestem up... tzn. wymagająca:) Mam jeszcze jedno takie łóżko do malowania, bo kupiłam surowe, tylko że pojawił się problem - gdzie to zrobić, kiedy już podłogi położone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja mam na szczęście garaż (rozłoże coś na podłodze). Mam farbę białą, wałek i papier ścierny. Mam chęci, łóżko z Ikei do pomalowania i schodki tylko ... czekam na wolny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 01.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 mazo. świetnie wyszło. Ja wczoraj zakupiłam papier ścierny i też mam zamiar zabrać się do pracy - na początek starcie starego lakieru. Czekam tylko na trochę wolnego czasu - z tym teraz najtrudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Efilo fotel jest "dość mocno podobny" nie jest niestety oryginałem wiem. ale mieć fotel z duszą to dopiero coś. a pochodzący z rodziny to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts