Anjazzielonego 01.06.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Anjamen, cudnie, delikatnie, świeżo!!!Obłędna kolorystyka i śliczne dodatki. A co jest na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 pokoj mojej Helenki, brakuje jeszcze komody, dywanu i lozeczka i paru gadzetow jak widac elfy sa w niebezpieczenstwie, jeden juz nie ma skrzydelek może sie Helence nie podoba i zerwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 myslisz? nieeeeeee, ona nie chce wyjsc z tego pokoiku. Anjazzielonego to panele tarkett white oak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagaDDD 01.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziewczyny... fotel Betibb jest boski!! Idealny! Ale podobnego nie da się znaleźć. olgusieniunieczka, fajnie, że rozwiązałaś sprawę z fotelem. Ja osobiście, jeżeli jakiś znajdę, wstawię do sypialni, także nie martwię się, iż mój mały jak podrośnie będzie go eksploatował Najwyżej wyniosę aby czekało na następnego potomka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.06.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Daga, da się znaleźć, ale trzeba wytrwale szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 pokoj mojej Helenki, brakuje jeszcze komody, dywanu i lozeczka i paru gadzetow jak widac elfy sa w niebezpieczenstwie, jeden juz nie ma skrzydelek Jestem pod wrażeniem tego pokoiku dodałam do swoich inspiracji. Ja się zastanawiam czy iść w stronę róży czy może limonki jak tu: http://www.marmex.pl/?826,pl_system-legoo-ustawienie-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagaDDD 02.06.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 joliska, a ja mam coraz mniej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 03.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Iwek - zobacz dziennik Marcina Cetery. A jeśli chodzi o malowanie łóżka, to postawą jest przygotowanie poierzchni do malowania, czyli zmatowienie. Porządne. U mnie wyszo to tak, widać słoje, zawsze bedzie, jeśli to drewno, nie płyta: mazo, super wyszło to łóżko...jak możesz to napisz dokładnie jak to robiłaś, tzn chodzi mi o to czy matowiłaś papierem(i jaką grubością) ręcznie, czy szlifierką, czy to chodzi o samo zmatowienie czy zdarcie lakieru? no i co później, czy gruntowałaś (jeśli tak to czym) i jaką dokładnie farbą malowałaś...jak pamiętasz to napisz proszę, bo mam fajny regał i szafkę do pomalowania, i zabieram się do tego jak pies do jeża bardzo bym chciała ale boje się,ze zepsuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) To bardzo proste, malowałam już pobielone wcześniej i polakierowane, więc zmatowiłam papierem chyba 100 lub 160, lepiej jak jest taki średni, nie za drobny, zwyczajnie, ręcznie, potem normalnie malowałam, kilka razy. To naprawdę proste, jeśli malujesz już wcześniej malowaną powierzchnię to ważne, żeby porządnie to zmatowić i to wszystko, żadnych podkładów. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 04.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Ja także malowałam łóżko dla dziecka. Efekt wyszedł mi podobny jak u Mazo, tylko słoje jakby mniej widoczne i lekko błyszczące ( farba była z połyskiem). Łóżko było z surowego drewna sosnowego. Najpierw przetarłam papierem ściernym grubszym. Potem trzeba dokładnie odpylic i tutaj szczególnie należy zwrócic na to uwagę żeby nie było potem pyłku bo wszystko wyjdzie pod farbą. Następnie pomalowałam farbą bez podkładu (to była farba, która tego nie wymagała, doradził mi pan w sklepie nie pamiętam nazwy w tej chwili , ale jak ci zależy to sprawdzę). Po wyschnięciu przetarłam znów papierem tylko drobniutkim, delikatnie, żeby za bardzo nie zdrapac tej pierwszej warstwy farby, znowu odpyliłam i pomalowałam drugą warstwą. Można pomalowac jeszcze trzeci raz , zależy jak wyszło po 2 malowaniach. Ja pomalowałam jeszcze raz boki łóżka bo jakoś bardziej farba się wchłonęła i były bardziej widoczne słoje niż na pozostałych częściach. Zaznaczam, że jestem amatorem. Nigdy wcześniej nie malowałm drewna. Więc mój opis nie jest fachowy, opisałm to co robiłam po kolei. Z efektu jestem zadowolona. Aha malowałam pędzlem takiej średniej szerokości. Trzeba bardzo dokładnie rozscierac farbę i uważac na zacieki. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Marzenka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuk1 07.06.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witajcie Oto pokój mojej rocznej córki, w sumie nic nowego - róż i IKEA ) Tylko męża nie mogę namówić żebyśmy pozbyli się kanapy z tego pokoju, ponieważ on uwielbia drzemać przy bawiącej się Julce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkas85 08.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam Gdzie można dostać taką tapete w kwiatki lub kółka? Chciałabym też jakieś dodatki do tego. Proszę o pomoc:)[ATTACH=CONFIG]60043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.06.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Do takich tapet tylko spokojne dodatki w prostej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkas85 09.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam Gdzie można dostać taką tapete w kwiatki lub kółka? Chciałabym też jakieś dodatki do tego. Proszę o pomoc:)[ATTACH=CONFIG]60043[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]60044[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]60043 a może ktoś robił pokoik z takimi tapetami i może wstawić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.06.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam Gdzie można dostać taką tapete w kwiatki lub kółka? Chciałabym też jakieś dodatki do tego. Proszę o pomoc:)[ATTACH=CONFIG]60043[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]60044[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]60043tutaj http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ mają sporo więcej niż na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 09.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 dzięki dziewczyny za instrukcję muszę się za to zabrać, chociaż ostatnio pogoda nie zachęca do takich działań Ja także malowałam łóżko dla dziecka. Efekt wyszedł mi podobny jak u Mazo, tylko słoje jakby mniej widoczne i lekko błyszczące ( farba była z połyskiem). Łóżko było z surowego drewna sosnowego. Najpierw przetarłam papierem ściernym grubszym. Potem trzeba dokładnie odpylic i tutaj szczególnie należy zwrócic na to uwagę żeby nie było potem pyłku bo wszystko wyjdzie pod farbą. Następnie pomalowałam farbą bez podkładu (to była farba, która tego nie wymagała, doradził mi pan w sklepie nie pamiętam nazwy w tej chwili , ale jak ci zależy to sprawdzę). Po wyschnięciu przetarłam znów papierem tylko drobniutkim, delikatnie, żeby za bardzo nie zdrapac tej pierwszej warstwy farby, znowu odpyliłam i pomalowałam drugą warstwą. Można pomalowac jeszcze trzeci raz , zależy jak wyszło po 2 malowaniach. Ja pomalowałam jeszcze raz boki łóżka bo jakoś bardziej farba się wchłonęła i były bardziej widoczne słoje niż na pozostałych częściach. Zaznaczam, że jestem amatorem. Nigdy wcześniej nie malowałm drewna. Więc mój opis nie jest fachowy, opisałm to co robiłam po kolei. Z efektu jestem zadowolona. Aha malowałam pędzlem takiej średniej szerokości. Trzeba bardzo dokładnie rozscierac farbę i uważac na zacieki. Marzenka, jeśli to nie problem to zerknij jaką farbą malowałaś i wrzuć jakąś fotkę pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkas85 09.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 tutaj http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ mają sporo więcej niż na stronie strasznie drogie te fototapety, nie uśmiecha mi się wydać tyle kasy;/ może są jakies tańsze? albo jakies naklejki takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 10.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dziękuję za rady czy szafa potrzebna w pokoju dziecka czy nie.Kupiłam komodę,bez szafy.Ale miejsce na szafę w pokoju jest ,wkrótce zamieszkamy i okaże się czy dokupić ją.P.s.Juniorka dzięki za dodanie zdjęć,ładny pokoik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 11.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 a to pokoik mojej córeczki która juz na dniach przyjdzie na świat i w nim zamieszka, w linku wiecej zdjec https://picasaweb.google.com/115213029263332491758/PokoikZuzki# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Zbyt dużo się dzieje w tym pokoiku. Motyle, kwiatki, żyrafy, pieski.....Wolalabym stonowane barwy. Swoją drogą dzieciątko jeszcze w brzuszku a wszystko tak leży i się kurzy? Po co Wam taka wystawa?przecież maty i zabawki interaktywnej użyjecie dopiero za 3-4 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts