Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anjamen mogę zapytać jeszcze gdzie te śliczne elfiki i wróżki można kupić,bo nie wiem czy ten next jest gdzieś u nas dostępny.I jeszcze jedno pytanie o lampy w pokojach,też są śliczne.W ogóle sypialnie mnie urzekła,długo szukałam jaśniutkiego różu do pokoju mojej Zuzi,wczoraj kupiłam z mieszalnika i wydawał się blady a na ścianie jest dosyć ostry.Ważne,że Zuzi się podoba,pozdrawiam.
anjamen mogę zapytać jeszcze gdzie te śliczne elfiki i wróżki można kupić,bo nie wiem czy ten next jest gdzieś u nas dostępny.I jeszcze jedno pytanie o lampy w pokojach,też są śliczne.W ogóle sypialnie mnie urzekła,długo szukałam jaśniutkiego różu do pokoju mojej Zuzi,wczoraj kupiłam z mieszalnika i wydawał się blady a na ścianie jest dosyć ostry.Ważne,że Zuzi się podoba,pozdrawiam.

To może ja trochę podpowiem. Next'ów w PL wielu nie ma. Osobiście znam tylko W-wski, ale na allegro są dobrzy ludzie, którzy takie cuda robią.

Np tu : http://allegro.pl/drewniane-motylki-motylek-ozdoby-i1680941576.html

jesli myslisz o tym next'ie w zlotych tarasach, to chyba juz go nie ma :( . ja kupowalam motylki w UK, Gabrysia lampa w sypialni tez next, a w bawialni Leroy Merlin ;)

szczerze do bawialni wybralabym inna, ale to tatus z Helą wybierali...:rotfl:

Izaa, bardzo dziękuję za zdjęcia, pokoiki cuuuudne, wszystko fajnie dobrane:)BRAWO i widać, że dzieci w nich mieszkają, że są to ICH królestwa:)GRATULUJĘ:)

Ja

Edytowane przez joliska
nie cytujemy zdjęć w sąsiednim poście :)
Izaa...ładniutko urządziłaś pokoje swoich córek:)...podłoga cuuudna...proszę, napisz co masz na podłodze, no i jeśli możesz podać cenę to będę wdzięczna...ślicznie u Ciebie:)...łazienkę też widziałam:)
izaa pokoik fioletowy cudny zwłaszcza tapeta w serduszka a pokoik czarny tyckę za poważny, zwłaszcza to zdjecie z biurkiem na taki wskazuje, może dlatego że wszystkie meble są czarne ale podejzewam że to wybór córki

Dziękuję wszystkim za komplementy:)

Tamara - podłoga to nic szczególnego na razie... zwykły panel laminowany Classen Orzech Venosta. Ma dwie zalety: cenę - ok. 24 zł/m kw i dość ładny wygląd. Niestety, rysuje się okrutnie i ja już płaczę mężowi, że jak tylko dzieciaki przestaną szorować zabawkami po podłogach to wymieniamy je na deskę taka samą jak mamy na parterze.

Dzięki izaa:)...trochę się rozczarowałam, bo kolor podłogi bardzo mi odpowiadał i nie wygląedalo to na takie zwykłe panele, jak to określiłaś:)...co nie zmienia faktu, że pokoje świetnie się prezentują, a wymienić zawsze możesz...pozdrawiam:)
bawialnia Heli-jeszcze troche pustkami wieje

po%252520remoncie%252520012.jpg

po%252520remoncie%252520006.jpg

i prawie skonczona sypialnia

po%252520remoncie%252520043.jpg

po%252520remoncie%252520035.jpg

po%252520remoncie%252520047.jpg

Bardzo ładny :)

Chciałam się zapytać jakiej firmy jest dywan ten z kwiatkami i gdzie można kupic

Pozdrawiam