procentauri 13.08.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Dziewczyny, czy któraś z Was wie co to za mebelki? Niestety nie.. ale od razu skojarzyły mi się z innym pokoikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 14.08.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 kasia i boguś to mebelki firmy cilek:http://www.cilek.com.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=lovely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 nie no, ja bym projektanta tych mebli, pozbawiła prawa wykonywania zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.08.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 tak z ciekawości....powiedzcie mi...te różowe meble [niektóre wściekle różowe]....to Wasze dziewczynki same sobie wybierają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 15.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Moja córcia to i pewnie by wybrała ale ja jej takich nie kupie. W tych mebelkach spodobało mi się to zabezpieczenie łóżka tak aby maluch nie wypadł. Córka śpi dosyć niespokojnie, "wędruje" po łóżku dlatego szukam takiego - najchętniej białego ale z ładnym zabezpieczeniem. Widzę że te można kupować oddzielnie, tylko kwestia czy pasują potem do innegoo łóźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Takie zabezpieczenie ma meblik,ja nie kupiłam,bo już nie potrzebowałam.Moja Zuzia wszystko co różowe wybrała sama,mebelki też z różowymi kwiatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ikea też ma te zabezpieczenia przy łóżeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 ja kupiłam ikeowe do łóżka z innej firmy. jako że okazało się że ledwo dosięgło do górnej powierzchni materaca, więc dokupiłam do niego drugiej i założyłam piętrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Szukam ciekawego, niebanalnego fotelika biurkowego dla pierwszoklasistki. Polecicie coś co pasuje do biało-szaro-różowego pokju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 19.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 tak z ciekawości....powiedzcie mi...te różowe meble [niektóre wściekle różowe]....to Wasze dziewczynki same sobie wybierają ? Aha..., moja jak widzi różowy mebel to od razu go chce, nieważne jak wygląda . Gdy zobaczy w pokoju nieróżowe meble, to będzie lament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubota 24.08.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Kochani marzy mi się krysztąłowa ozdoba wpokoju mojej córki . Coś w stylu jak u Kieślowskiego. Nawet nie wiem jak się to nazywa żeby wyszukać. Pomocy będę wdzieczna za linki i iinspiracje. Nawet kombinuję żeby zrobić to sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) troszkę kiepsko widać co to jest za ozdoba może coś z takich kurtyn koralikowych, które wiesza się w otworach drzwiowych? http://www.chessaart.pl/ Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubota 24.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Podobne ale szukam żeby zawiesić lecz nie w oknie - taką karuzelę dla nastolatki np nad łóżkiem. Ideał to z brylancików aby rozświetłał i migotał. Znalazłam jedną ale strasznie drogą. Może przerobić z lampy al e to też drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 poszukaj sklepu z koralikami i sama zmontuj taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 25.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Cześć, podczytuję sobie wątek i przyszłam po poradę. Szukam dla córki do pokoju fioletowej narzuty na łóżko, najlepiej gładka lub z jakimś delikatnym wzorem kwiatowym (ale nie coś multikolorowego, ewentualnie jakieś elementy w kolorze cappucino). Udało mi się ją przekonać, żeby nie malować ścian na różowo ani nie kupować różowych mebelków. W rezultacie trzy ściany są w kolorze złamanej bieli i jedna coś zbliżonego do cappucino, a meble sosnowe olejowane na biało. Aby zachować dziewczęcy charakter pokoju chciałabym dać dodatki w kolorze głębokiego fioletu (narzuta, dywanik pod łóżko, jakieś doniczki na parapet). Może coś takiego widziałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 posiadam bardzo fajną narzute w kolorze śliwki węgierki (ale nie takiej ciemnej, tylko ładnej nasyconej) z home and you. jest gładka z ozdobnymi przeszyciami, z lekkiego, nieco połyskującego materiału.była dostępna w 3 rozmiarach, od których zależała cena (moja ma chyba 180x220 i kosztowała koło 120 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 25.08.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 posiadam bardzo fajną narzute w kolorze śliwki węgierki (ale nie takiej ciemnej, tylko ładnej nasyconej) z home and you. jest gładka z ozdobnymi przeszyciami, z lekkiego, nieco połyskującego materiału. była dostępna w 3 rozmiarach, od których zależała cena (moja ma chyba 180x220 i kosztowała koło 120 zł) Dzięki duś, już sprawdziłam, gdzie mają salony, wybiorę się przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 obecnie jej na www nie widzę, ale kolor narzuty BELISSIMA to jest własnie coś takiego, jak ta moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 25.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A jakie łóżko dla bliźniaków (chłopców) w wieku 5 lat? Chodzi mi przede wszystkim o bezpieczeństwo i wygodę. Dwa osobne? Jedno połączone? Piętrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 - TCHIBO http://www.tchibo.pl/-t400002668.html orientalna, fioletowa, z dodatkami brązowymi - nie wiem czy nie za pstrokata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts