Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja córcia to i pewnie by wybrała :-) ale ja jej takich nie kupie. W tych mebelkach spodobało mi się to zabezpieczenie łóżka tak aby maluch nie wypadł. Córka śpi dosyć niespokojnie, "wędruje" po łóżku dlatego szukam takiego - najchętniej białego ale z ładnym zabezpieczeniem.

Widzę że te można kupować oddzielnie, tylko kwestia czy pasują potem do innegoo łóźka.

Cześć, podczytuję sobie wątek i przyszłam po poradę. Szukam dla córki do pokoju fioletowej narzuty na łóżko, najlepiej gładka lub z jakimś delikatnym wzorem kwiatowym (ale nie coś multikolorowego, ewentualnie jakieś elementy w kolorze cappucino). Udało mi się ją przekonać, żeby nie malować ścian na różowo ani nie kupować różowych mebelków. W rezultacie trzy ściany są w kolorze złamanej bieli i jedna coś zbliżonego do cappucino, a meble sosnowe olejowane na biało. Aby zachować dziewczęcy charakter pokoju chciałabym dać dodatki w kolorze głębokiego fioletu (narzuta, dywanik pod łóżko, jakieś doniczki na parapet). Może coś takiego widziałyście?

posiadam bardzo fajną narzute w kolorze śliwki węgierki (ale nie takiej ciemnej, tylko ładnej nasyconej) z home and you. jest gładka z ozdobnymi przeszyciami, z lekkiego, nieco połyskującego materiału.

była dostępna w 3 rozmiarach, od których zależała cena (moja ma chyba 180x220 i kosztowała koło 120 zł)

posiadam bardzo fajną narzute w kolorze śliwki węgierki (ale nie takiej ciemnej, tylko ładnej nasyconej) z home and you. jest gładka z ozdobnymi przeszyciami, z lekkiego, nieco połyskującego materiału.

była dostępna w 3 rozmiarach, od których zależała cena (moja ma chyba 180x220 i kosztowała koło 120 zł)

Dzięki duś, już sprawdziłam, gdzie mają salony, wybiorę się przy najbliższej okazji :)