azusa 02.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dziękuję. Bardzo mi się ten materiał podoba. Muszę poszukać jakiejś hurtowni w mojej okolicy, może będą mieli coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 nie wiem czy 'było' bo zaglądam ostatnio sporadycznie ale szukając czegoś po sieci natknęłam się na ciekawą przeróbkę expedita więc załączam http://i.idnes.cz/11/012/cl6/REZ38650d_IMG_1329_prew.jpg przy okazji bardzo fajny pokójhttp://bydleni.idnes.cz/detsky-pokoj-pro-budouci-horolezce-aneb-kdyz-si-deti-lebedi-v-hnizdech-1ec-/dum_osobnosti.aspx?c=A110110_144446_dum_osobnosti_rez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 efilo, rzeczywiście ciekawa przeróbka i w ogóle pokoj fajny, choć to górne legowisko mało bezpieczne się wydaje. Dzieciak moze zbyt łatwo na górę regału się wdrapać. RAczej dla trochę starszych niż ta dziewczynka na zdjęciu pokazana Albo po prostu lepiej by było bez zielonego legowiska (choć kompozycyjnie jest super jak jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 to zielone aż sie prosi o zjezdzalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 brakuje mi drabinki (takiej jakie są przy łóżkach piętrowych) do tego zielonego siedziska/legowiska, bo nie bardzo wiem, jak dziecko miało by tam wchodzić (po regale??)i myślę że regał ma min. 60 cm głębokości a samo legowisko z 75-80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.09.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Budowa się ślimaczy, więc zamiast pokoju dziecinnego jest póki co tylko kącik dziecinny w naszej sypialni. Takie życie... Z literkami przekombinowałam, zmienię chyba wszystkie na takie jak "H". No i nie patrzcie na walające się kable, też mnie wkurzają, ale to działka męża, więc czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 06.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Mnie literki podobają się tak jak są, nie zmieniałabym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 06.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja preferowałbym garderobę, wiadomo dzieciaki mają mnóstwo zabawek i innych, za przeproszeniem, pierdół. Więc oprócz docelowego miejsca na ubrania, można by było wygospodarować część na zabawki. Praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 06.09.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Budowa się ślimaczy, więc zamiast pokoju dziecinnego jest póki co tylko kącik dziecinny w naszej sypialni. Takie życie... Z literkami przekombinowałam, zmienię chyba wszystkie na takie jak "H". No i nie patrzcie na walające się kable, też mnie wkurzają, ale to działka męża, więc czekam... Niesamowicie urodziwe wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubota 06.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Śliczny kącik aż się nie moge doczekać całego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ślicznie Olgo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.09.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Olgusieniunieczka bardzo fajnie wyszedł kącik córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 piękny kącik ! i plus za brak różu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ślicznie !!!! A literek nie zmieniaj, są przesłodkie ! I wcale nie przekombinowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Efilo ja myślę, ze to nie jest expedit ikeowski, on jest zbyt lichy, aby utrzymać całość tej konstrukcji wypoczynkowej. Mebel zrobiony pewnie na jego wzór. Mało tego, oryginalna pólka expedit ma 5 rzędów a ta na fotce ma 6:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 piękny kącik ! i plus za brak różu Dzięki wszystkim za dobre słowo. Różowa jest literka "n" w słowie Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 07.09.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dzięki dziewczyny! Chyba się nie zdecyduję na piętrowe, bo chłopcy by się kłócili Zresztą już mam przed oczami wizję, że któryś spada z góry! Wybiorę chyba to łóżko z wysuwaną szufladą. Pajucha - z jakiej firmy kupiłaś? Ktoś jeszcze ma? Bocian a czy ty chcesz docelowo dla drugiego dzieciaka zrobić miejsce do spania w tym wysuwanym łóżku? Bo jeżeli tak to może najpierw sprawdź w sklepie jak się leży na tym niższym łózku, zupełnie jak na podłodze. Ja bym tego mojemu dziecku nie zrobiła, gościnnie owszem jak się ktoś trafi przenocować ale codzienne spanie NIE. Aha olgasieniunieczka piekny pokoik dla Hani. Ja niezmieniałabym tych literek bo mają swój urok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 babkiwrzuciłam zdjęcie co by pokazać że czasem liczy się pomysł i z nijakiego można zrobić ciekawe. nie chodziło mi o to że to ma być wzór do kopiowania. oczywiscie zgadzam się z uwagami dotyczącymi funkcjonalności, bezpieczeństwa etc etc ale nie taka była moja idea podzielenia się tym obrazkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 07.09.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Bocian a czy ty chcesz docelowo dla drugiego dzieciaka zrobić miejsce do spania w tym wysuwanym łóżku? Bo jeżeli tak to może najpierw sprawdź w sklepie jak się leży na tym niższym łózku, zupełnie jak na podłodze. Ja bym tego mojemu dziecku nie zrobiła, gościnnie owszem jak się ktoś trafi przenocować ale codzienne spanie NIE. Tak, sprawdzałam, rzeczywiście nie jest wygodnie :/ Coraz bardziej jestem za dwoma tapczanami. Mam jeszcze trochę czasu, więc decyzji nie muszę podejmować w pośpiechu. Olgasieniunieczka fotel wygląda na bardzo wygodny. Skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts