imkaa 11.11.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dziewczęta pomóżcie!! Zdecydowałam się zamówić mebelki u stolarza bo nie znalazłam nigdzie takich, jakie by mi odpowiadały. Mebelki będą raczej proste, nowoczesne i w związku z tym szukam dodatków do nich. Potrzeba mi -krzesło do biurka-lampkę na biurko- dywan- narzutę- lusterko- lampkę nocną- jakieś wieszaki, ramki na zdjęcia, szkatułki na skarby, tablicę nad biurko gdzie można przyczepiać różne notatki, budzik, zegar ścienny Nie chcę kupować jakiś tandet z allegro, podrzućcie jakieś pomysły, linki do sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dziewczęta pomóżcie!! Zdecydowałam się zamówić mebelki u stolarza bo nie znalazłam nigdzie takich, jakie by mi odpowiadały. Mebelki będą raczej proste, nowoczesne i w związku z tym szukam dodatków do nich. Potrzeba mi -krzesło do biurka -lampkę na biurko - dywan - narzutę - lusterko - lampkę nocną - jakieś wieszaki, ramki na zdjęcia, szkatułki na skarby, tablicę nad biurko gdzie można przyczepiać różne notatki, budzik, zegar ścienny Nie chcę kupować jakiś tandet z allegro, podrzućcie jakieś pomysły, linki do sklepów Ale ty prosisz o konkretne propozycje/ Nie znamy wieku i płci dziecka, jego zainteresowan i upodobań. Nie wiemy jakie mają być to meble, kolor itp. Nie wymagasz zbyt wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imkaa 11.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ale ty prosisz o konkretne propozycje/ Nie znamy wieku i płci dziecka, jego zainteresowan i upodobań. Nie wiemy jakie mają być to meble, kolor itp. Nie wymagasz zbyt wiele? Stronę albo dwie wcześniej pisałam więcej szczegółów odnośnie moich rozterek meblowych, jakie i dla kogo mają być. Szukałam prostych białych mebelków dla 6- latki, ale ostatecznie zdecydowałam się na stolarza. Mebelki mają być raczej proste, w miarę nowoczesne bo taka ma być reszta wnętrz. Jeśli chodzi o te dodatki, to nie chciałabym, żeby były zbyt dziecinne, córcia przeszła już etap różu i nie upiera się przy tym kolorze. Raczej zależy mi żeby było dziewczęco acz nie koniecznie cukierkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 12.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Witajcie Pokój mojej Córeczki pokazywałam już wcześniej, ale w związku z tym, ze lubię zmiany to Jej pokój też się troszke zmienił. Zaznaczam, że jest to Jej sypialnia, a zabawki i inne tego typu gadżety trzymamy w bawialni. Zdaje sobie sprawę, że jest w nim mnóstwo niedociągnięć i rzeczy, które wymagają wymiany, ale w chwili obecnej nie mam ani natchnienia, ani funduszy Dodam jeszcze, że zdjęcia robiłąm nocą, bo w dzień jak wparują do niego moje dwa "huragany" to raczej nie jest pokazowy No i na koniec goście co mi zawsze humor poprawiają Edytowane 12 Listopada 2011 przez majkabajka07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 http://4.bp.blogspot.com/_Qn6YlXyrPnI/TAzxM_XBGqI/AAAAAAAACvw/IR1SrAFWYug/s640/1.jpg http://4.bp.blogspot.com/_Qn6YlXyrPnI/TBxScvxYOmI/AAAAAAAACyU/migf5NOcb9M/s640/IMG_2383.jpg http://1.bp.blogspot.com/_Qn6YlXyrPnI/TAzxR3AL6xI/AAAAAAAACv4/Gxzkd07QSdM/s640/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 14.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 majkabajka07 - świetnie zgrane dodatki aricia - turkus jest całkiem niezły... No i to siedzisko wiszące - ktoś ma takie? Jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 aricia super te fotki, aż by się chciało mieć córeczkę, aby jej taki pokoik urządzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 też tak masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 aricia super te fotki, aż by się chciało mieć córeczkę, aby jej taki pokoik urządzić. Chcieć to móć Ja bardzo chciałam i mam. Teraz mąż mówi, zebym się nie ważyła mówić, że nie spełnia moich zachcianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dobreeee http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif ....a ja zawsze mówię : " robiłeś??? to BAW !!!!!! " ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kery06 14.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 aricia No i to siedzisko wiszące - ktoś ma takie? Jak się sprawdza? Ja mam takie z Ikei, oprócz koloru siedziska w środku chyba niczym się nie różni od tego ze zdjęcia. Syn ma dwa lata i obecnie najlepszą zabawą jest wskakiwanie do worka tak, że nogi wiszą na zewnątrz i bujanie workiem na wszystkie strony. Jak przyjdą starsze dzieci, to wchodzą do środka i każą się zakręcać i puszczać. Można tam się całkiem nieźle schować. Chyba mogę powiedzieć, że sprawdza się dobrze do zabawy. Jeśli osoba dorosła chciałaby wejść do środka i poczytać książkę to nie będzie jej już tak super wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 jeszcze lepszeee :D co do wiszącego fotele. Szwagier ma podobny tyle, ze z Ikei (sama kupowałam ). Dzieci go u w i e l b i a j ą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 co do wiszącego fotele. Szwagier ma podobny tyle, ze z Ikei (sama kupowałam ). Dzieci go u w i e l b i a j ą . Potwierdzam, jest super. Sama też lubię się w tym worku bujać. http://img41.imageshack.us/img41/3250/dsc1092u.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 mój Młody chce ten worek, ale ja zawsze się boję, że kołek z sufitu wypadnie nawet ostatnio w casto rozmawiałam z panem i polecił mi jakiś taki fix, który "cementuje" ten kołek w suficie..tylko później można go jedynie flexem obciąć, bo wyjąć nie nada nie dane mi były takie belki, jak u koleżanki powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 asizo, by the way, Ty masz gdzieś swoją galeryję? bo juz zzieleniałam totalnie, jak zobaczyłam okno w dachu http://emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Chcieć to móć Ja bardzo chciałam i mam. Teraz mąż mówi, zebym się nie ważyła mówić, że nie spełnia moich zachcianek jakby to było takie proste to wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dziewczęta, znalazłam adres strony dziewczyny, która robi zabawki. Kupiłam od niej zestaw króliczków na zamówienie. Można je znaleźć w dziale zabawki - pacynki http://annazak.sunart.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 bocian_86 pacynki magicze .... kiedyś dawno temu była bajka o króliku , który miał takie długaśne uszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kery06 15.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 mój Młody chce ten worek, ale ja zawsze się boję, że kołek z sufitu wypadnie nawet ostatnio w casto rozmawiałam z panem i polecił mi jakiś taki fix, który "cementuje" ten kołek w suficie..tylko później można go jedynie flexem obciąć, bo wyjąć nie nada nie dane mi były takie belki, jak u koleżanki powyżej To się mocuje na 8 dużych wkrętów do sufitu (1 hak-4 wkręty, haki są 2). Udźwig jest do 100kg. U nas przy nieco większym obciążeniu (tata + syn) nic się nie dzieje. Po ponad roku użytkowania nic się nie obluzowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 o!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts