żona m 05.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 moje dzieci takie prace trzymają w teczkach, dlatego zdziwiła mnie taka ilość biurowych segregatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.12.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziewczęta przyszłam do Was po pomoc. Stoję przed urządzeniem pokoju dla mojej 10 letniej córci, która nie chce białych mebli. Szukam inspiracji w szarościach, jakieś mebelki, dodatki pasujące do szarości. Przejrzałam ten wątek i kilka podobnych, pokazujecie piękne pokoiki, ale większość dla młodszych dzieci albo wszystko w bieli. Nie chcę jej robić dziecinnego pokoju, ale też nie do końca poważny młodzieżowy. Przyznam szczerze, że wybór mebli poza białymi jest niewielki, a nawet baaardzo mały. Będę wdzięczna za każde podpowiedzi i rady. A HEMNES z IKEA, szarobrązowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.12.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Teraz widzę wszytkie fotki, wiec powiem, ze razi mnie jeszcze ten storczyk w dziecinnym pokoju i świeczki na parapecie. Ale te już ze względu na bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziewczyny - dziękuję za miłe słowa My jesteśmy z tego sypialnianego pokoiku baaardzo zadowoleni! e-mól - mam nikona d5000 i zwykły obiektyw do niego (18-55). Odpowiadając na pytania - to jest pokój głównie do spania, czytania bajek itp bawialnię dziewczynki mają obok. Na regale mają stać glównie książeczki, bajeczki, gazetki, naklejki i inne drobiazgi, którymi można zajmować się przed snem - ponieważ jednak pokój jest świeżo przerobiony z mojej pracowni, została tam jeszcze część moich szpargalów - właśnie w kilku segregatorach - choć wszystkie i teczki kolorowe są dla dziewczyn - na rysunki, wyklejanki, wydzieranki i inne cuda, które Julka tworzy hurtowo żono m - mnie na szczęście nic nie razi - ani storczyk ani malunek ścienny ani świeczki (bez przesady z tymi względami ) - taki był zamysł i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 06.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A mnie się właśnie drzewo na ścianie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Arcobaleno pokoj Twoich coreczek jest rewelacyjny idealny, piekny, nie przeslodzony.... poprostu miodziooooo Jak w przyszlosci bede miala coreczke to ten pokoj bedzie dla mnie inspiracja Synek raczej sie na taki pokoj nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziewczyny które swego czasu zaraziłam charytatywnymi misiami.... od dzisiaj do świąt można nabyć 'kup misia' ja jak zwykle kupiłam dwie dziewczynki klarę http://img51.imageshack.us/img51/4683/klarayk.jpg i laurę http://img14.imageshack.us/img14/9987/laurank.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Efilo to ja jestem jedna z nich ...U nas w tym roku Wincenty i Laura ( moja corka ma na imie Laura wiec musiala byc wlasnie ona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Całe mnóstwo pokoików dziecięcych (prawdziwe, nie katalogowe):http://www.styleroom.se/inspiration/barnrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.12.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 efilo a jak jest w tym roku, gdzie można je nabyć. Te cyrki z nagłymi licytacjami 3 lata (chyba) temu, to była porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 misie na allegro i w rossmaniehttp://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 09.12.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Szkoda, że nie ma większego wyboru z tych małych - opcji dla chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.12.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 W Rossmannie widziałam ostatnio jeszcze małego Rudolfa z opcji chłopięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.12.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Rudolf tez jest na allegro, tylko trzeba sprawdzać i czuwac, bo szybko sie sprzedaje do mnie wlasnie Rudolf juz jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 a ja potrzebuje pomocy na czym u dziecka w pokoju postawic AKWARIUM? moje dziecie truje mi od pół roku wiec ulegne chyba ale chce w miare małe około 60 litrów max czyli jakies 50-60cm szerokosci. i na czym to postawic?? na razie MUSI byc u niego w pokoju potem jak bedzie biurko zabiore do korytarza alena czym toto postawic?? takie koszmarki sa na allegro ze szok;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 musisz przede wszystkim wiedzieć gdzie to postawić. z tego co się orientuję, nie powinno stać w zasięgu dziennego światła, bo strasznie szybko będzie kwitła woda i często trzeba będzie ją wymieniać i myć akwarium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.12.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 :mad:potwierdzam, mieliśmy kiedyś w pokoju syna, było mocno doświetlone i wiecznie pełne glonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 09.12.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 do mnie wlasnie Rudolf juz jedzie a do mnie Wincenty oczywiście trzeba czuwać na allegro, bo misie rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.. Ja w tym roku chciałam misia chłopaka, z zeszłego roku mam Miecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 09.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 asizo super strona!http://img684.imageshack.us/img684/8596/63735gunillaaxen.jpgja chcę taką kuchnie:p:pciekawe czy woda naprawdę leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Całe mnóstwo pokoików dziecięcych (prawdziwe, nie katalogowe): http://www.styleroom.se/inspiration/barnrum Super strona. Świetne inspiracje. Znalazłam kilka identycznych dodatków które kupiłam do pokoju córci :lol2:Na inne cuda się napatrzyłam i będę dalej urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts