Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

fajne...

uwielbiam takie połączenia wzorów :)

Chcę uniknąć w pokoju córki wspomnianych wcześniej bohaterów bajkowych z tego względu, że dzisiaj jest taki a za kilka tygodni będzie pewnie jakiś inny(zależy jaka bajka przypadnie jej do gustu)

drugi powód jest taki, że nie chciałabym nic zmieniać przez następne co najmniej 5 lat.

Myśle, że paski lub kropki czy kwiatki sprawdzą się zarówno w pokoju 6 cio jak i 11 latki.

tapeta%2525201.jpg?gl=PL

ktos pytał o kota :)

pościel

http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Garfield-Single-Duvet-Cover-Pillowcase-/170767255929?pt=UK_Home_Garden_Bedroom_Bedding_PP&hash=item27c2858979

i zasłony

http://www.ebay.co.uk/itm/Garfield-curtains-172cm-wide-137cm-long-/250978980607?pt=UK_Home_Garden_Curtains_Blinds_Curtains_EH&hash=item3a6f8352ff

Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Foksi, ja tez planuje pokój dla swojego ośmiolatka w podobnych kolorach, z tym, że mój syn to fan Star Wars. Chyba najlepiej będzie wyglądał okrągły dywan w kolorze pomarańczowym, tak jak załonki. Możesz taki zamówić w sklepie z wykładzinami, jedyne ograniczenie to szerkość wykładziny. Sprwdź np. w Komforcie,

Ten jest ze Sztuki Beskidzkiej, niestety cena trochę wysoka

http://lh6.googleusercontent.com/-Xo5tnTViePE/TyE6UX0jiNI/AAAAAAAACdg/NcUhmzE0zZU/s440/z4337052X%25252CKolor-i-wzor-sezonu---okragly--pomaranczowy-dywan-.jpg

A to zdjęcie poglądowe, dywanu w pokoju twojego syna.

http://lh3.googleusercontent.com/-8yjPf1mMEZw/TyE5aCYl3pI/AAAAAAAACdU/42IdPoZT20s/s440/biurko1.jpg

Jana9 dzięki za podpowiedź i tę wizualkę:)

Dywan jest ostatni na liscie zakupów. Narazie czekam na narzutę i pare drobiazgów. Zobacze jak to sie wszystko zgra i czy nie przeadziłam z pomarańczowymi dodatkami.

Druga przeróbka łóżeczka super, ale szybom na blatach mówię stanowcze NIE (sama się z taką męczyłam przez kilka lat)

Śliczny ten obrazek nad sekretarzykiem, przypomniało mi się że miałam baaardzo podobny w pokoju i jakoś tak sentymentalnie mi się zrobiło :)

Zresztą ten motyw anioła z dziećmi był kiedyś bardzo popularny, uroczy :) Muszę moim szkrabom zawiesić :) Skąd takie cudo ?

Juszczakówka już doczytałam o obrazku na Twoim wątku :)

Edytowane przez joliska

Śliczny ten obrazek nad sekretarzykiem, przypomniało mi się że miałam baaardzo podobny w pokoju i jakoś tak sentymentalnie mi się zrobiło :)

Zresztą ten motyw anioła z dziećmi był kiedyś bardzo popularny, uroczy :) Muszę moim szkrabom zawiesić :) Skąd takie cudo ?

Powieś koniecznie, ja też taki miałam ;). Myślę, że kiedyś będą mieli fajną pamiątkę i może swoim dzieciom podarują ;) :).

Juszczakówka śliczny pokoik, baaardzo mi się podoba. Sekretarzyk przepiękny!

Fantastyczny pokój!!! Pokazujesz, że bardzo dziewczęcy pokój wcale nie musi być różowy. Duża buzia za to :) Meble przepiekne. Super.

Dziękuję dziewczyny. Trochę różu musiałam przemycić na prośbę właścicielki pokoju ;). Pokoik próbowałam urządzać tak trochę na lata ;) czyli tak ponadczsowo. Jak mała podrośnie zmienimy oświetlenie, dodatki i będzie bardziej młodzieżowo ;).

Edytowane przez joliska