Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

proszę napisz, gdzie można dostać takie ludziki i jak je zamontowałaś na ścianie?

http://fabrykaform.pl/dekoracje_scienne-k571.html

mocuje sie je na takich koreczkach do których przyczepia sie taśmę załaczoną w przesyłce. Na poczatku odpadały od sciany tak po tygodniu ale przy drugim podejściu trzymają sie juz ponad dwa miesiące. Jeszcze dwa z nich są niesforne i odpadają ale to chyba dlatego że tasma sie pobrudziła jak odpadły za pierwszym razem.

inne dekoracje ścienne z tej firmy są na magnez, mają dołaczone pinezki metalowe do których po zamocowaniu w scianie montuje sie np ważki... mozna by je bylo tez mocowac na wpsominanej wyzej farbie magnetycznej.

Ludziki w oryginale są białe ale ja częśc z nich pomalowałam zwykła farba do scian dulux.

Igor Celina superaśne te ludziki, zdradzisz skąd? Nie wiem czy to wina fotek, ale mam wrażenie, ze albo półki są pod sufitem, albo pokój tak niski....

pólka jest na wyciagniecie ręki (górna) , ale jakie to ma znaczenie?? po sufitem tez mogły by byc ;-) gdyby ktoś chciał ;-)

tu dodatkowo wraznie takie poniewaz pokój jest niski 2,25 o ile dobrze pamietam

Gdyby ktoś był koszykarzem to tak, pomyślałam, ze dziecku może byc niewygodnie mieć półki na takiej wysokości.....

czasem dobrze mieć cos poza zasiegiem raczki dziecka lub tez mozna trzymac rzeczy w kolorowych pudłach które bardzo zadko sie uzywa..... a jesli nie ma sie za duzo miejsca to półka pod sufitem moze okazac się skarbem ;-) ...... zresztą przez pierwsze kilka lat połowa mebli jest poza zasiegiem dziecka...nawet półka górna w szafie ;-) ... a później wszystko sie nudzi i robi sie remont ;-)

Fajne te ludziki :) U mnie pasowałyby drzewa chyba ;)

Przy okazji meblowania pokoju dziecka podzielę się z Wami moim odkryciem z wczoraj. :) Znalazłam taki darmowy program online do aranżacji wnętrz. Z tego co lookam, to póki co jest wersja beta-testowa, ale wyczytałam, ze pracują nad rozszerzeniem. Może ktoś z Was będzie coś chciał poplanować w tym:

https://vinci.org.pl/rejestracja

Póki co mnie przekonali tym, że nie wyłudzają danych żeby mnie potem zaspamować... Mam nadzieję, że do ostatecznego remontu pokoju dziecka będą już mieli więcej mebelków w ofercie :)

• 2 weeks później...