żona m 13.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 anulek 2005 jesteś uprzedzona i tyle. Napisałam swoje zdanie delikatnie. Przecież nie będę się zachwycać czymś co nie podoba mi się na 100 %. Pokój ogólnie fajny, ale za dużo tam się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wtrącam się rzadko choć wątek obserwuję a część pokoi mi się bardzo podoba a inne nie ...są tu pokoje (jak dla mnie) zupełnie nie do odratowania (no może gruntowny remont by im pomógł) ale są i perełki ...w ogóle na forum raczej unikam krytyki ale dziś się jakoś nie mogę powstrzymać ...z prostego powodu ...patrząc na zdjęcia pokoju Bubuczu pomyślałam, że to wklejona inspiracja ...taka perełka ...ale kontynuując zobaczyłam ten nadmiar ...i to nie w dziecięcych zabawkach (co niestety przytrafiło się mnie ) ale w ilości naklejek ...moim zdaniem fantastyczny pomysł na pasiaste ściany (bardzo oryginalny zresztą) został przytłumiony przez te naklejki ...firanka też mi tam nie gra ...no i sie bardzo dziwię, bo tam gdzie głównie ludzie mają problemy w urządzaniu (czyli w bazie i dużych elementach) u Ciebie Bubuczu wszystko gra świetnie, wybierasz bardzo ładne przedmioty, które mimo zróżnicowania kolorystycznego bardzo fajnie grają ze sobą (a to wielka sztuka) i tylko kilka drobiazgów powoduje że moje WOW zmieniło się trochę w ło?? Jeślii moja ocena Cię uraziła to przepraszam, bo moim zamiarem było pochwalenie Twojego pomysłu na ten pokój ...i tylko mi szkoda, że takie drobiazgi łatwe do zmiany psują fantastyczny efekt ALe oczywiście to moje zdanie a że ekspertem nie jestem więc nie musi być brane pod uwagę A... babki dajcie spokój żonie m ...wyraziła swoje zdanie i już ...zresztą w sposób zwięzły i na temat... No to się wygadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Bubuczu śliczny pokoik,też chciałam zapytać o firankę,ale już sobie poogladałam,Śliczne firanki na tej stronce.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Bubuczu, śliczny pokoik. Bardzo podoba mi sie pomysł z pasami i w ogóle-swietna kolorystyka. Co do naklejek, moze rzeczywiscie jest ich za duzo-ale pamietajmy, ze to pokoj dzieciecy;) Edytowane 14 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.03.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Bubuczu ładny pokoik, ładne drzwi i podłoga, kolorystycznie tez bym się nie czepiała, mnie się podoba ale firany bym dała jednokolorowe, białe . dziewczyny bez przesady , niedługo nie będzie można nic oprócz zachwytów wyrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 musiałam podzielić się z Wami moim nowym odkryciem !!!!!!! Ssstolik - projekt Marty Niemywskiej. Genialny w swej prostocie i niesamowicie stymulujący wyobraźnię ( wg. mnie, oczywiście )!!! Przez otworki w blacie Maluch może przeplatać sznurki czy wstążeczki. Cuuudo ciekawa jestem ceny... http://purpose.com.pl/purpose_files/Image/aktualnosci2/2012_rok/marzec/wzornictwo/martaniemywska6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 pewnie ''grubo''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 znalazłam...oops...może kiedyś ...ale pomysł rewelacja!!! http://sopolish.pl/index.php?route=product/product&product_id=674 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziurki to chyba można samemu wyciąć, za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Z pewnością przeplatanie dziurek stymuluje, ale pomysł na stolik uważam za kiepski, jak na nim malować, lepić, układać klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 15.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 bo on tylko do przeplatania, choc w zwykłym mamucie też można dziurki wywiercić i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no fakt..z rysowaniem kiepsko...choć może podkładki uratowałyby sytuację ! ale z klockami chyba nie ma problemu? dla takich bąbelków klocki są dość duże... te dziurki są niewielkie http://www.martaniemywska.com/tl_files/web_images/ssstolik1/ssstolik_foto.jpg a lego i tak najlepiej układa się na podłodze, żeby mama przy odkurzaniu musiała baaaardzo uważać ( tak jest niestety u mnie) mnie i tak się mega podoba...( może poza ceną)...w przedszkolu, pani, czasami rozdawała nam takie białe, podziurkowane , plastikowe tabliczki ze sznurkami pamiętam, że była to super zabawa. i przypomniało mi się to właśnie dzięki ssstolikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Cena niezła, ciekawe, ile by wyszło na zamówienie u stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zwykły drewniany blat z półki sosnowej - pomalowac na biało - wiertarką wywiercić dziury - dać 4 nogi - i gotowe. Nawet stolarza nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 15.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zwykły drewniany blat z półki sosnowej - pomalowac na biało - wiertarką wywiercić dziury - dać 4 nogi - i gotowe. Nawet stolarza nie trzeba. Atestu bezpieczeństwa na taką zabawkę raczej nie dostaniesz . Na wypadek gdyby dziecina wetknęła palec i nie mogła wyjąć - lepiej zrobić mały stoliczek. Taki mały stoliczek, z pewnością zmieści się do samochodu i ułatwi transport "zintegrowanego zestawu" do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie przesadzaj z tym atestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 15.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Hy, hy .....i tak najfajniej wkłada się palec do szklanej buteleczki Edytowane 15 Marca 2012 przez MarynaM literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 15.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dokładnie jest nawet w ikea gotowy stoliczek biały, za kilkadziesiąt zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts