Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

A ja uwazam, ze takich watkow powinno byc wiecej. TAKICH tzn. do poogladania a nie do czytania zlosliwych uwag typy: a po co nowy watek, a dlaczego kopiowane z katalogow, a czemu takie brzytkie itp.

Takie tematyczne poukladnie watkow z zdieciami ( np: nowoczesne kuchnie, prowanscja, lazienki..) naprawde ulatwia w szukaniu inspiracji, i nie wszystkie zdiecia musza nam sie podobac, moze sie spodobaja komus innemu.

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mozna oczywiscie :)

ale z sensem :)

jestem bardzo ciekawa jak autor(ka) watku uzasadni czemu akurat te zdjecia uznala za tak fascynujace ze postanowila sie nimi podzielic ze spoleczenstwem

czekam niecierpliwie na odpowiedz coz takiego ujmujacego i ciekawego jest w /w propozycjach aranzacji dzieciecych pokoi

A po jaką cholere ma cokolwiek uzasadniać?

Dziewczyna zaoszczędziła troche czasu takim jak ja, szukającym czegoś co mozna podpatrzeć i wkleiła w jedno miejsce. Poświęciła swój cenny czas i zrobiła coś dla innych czytelników forum. To takie trudne do zrozumienia? Może Ty uzasadnisz powód dla którego tu wlazłaś i sie czepiasz? Swoimi wywodami "napewno" pomogłaś wszystkim zainteresowanym.

Mozna oczywiscie :)

ale z sensem :)

jestem bardzo ciekawa jak autor(ka) watku uzasadni czemu akurat te zdjecia uznala za tak fascynujace ze postanowila sie nimi podzielic ze spoleczenstwem

czekam niecierpliwie na odpowiedz coz takiego ujmujacego i ciekawego jest w /w propozycjach aranzacji dzieciecych pokoi

A po jaką cholere ma cokolwiek uzasadniać?

Dziewczyna zaoszczędziła troche czasu takim jak ja, szukającym czegoś co mozna podpatrzeć i wkleiła w jedno miejsce. Poświęciła swój cenny czas i zrobiła coś dla innych czytelników forum. To takie trudne do zrozumienia? Może Ty uzasadnisz powód dla którego tu wlazłaś i sie czepiasz? Swoimi wywodami "napewno" pomogłaś wszystkim zainteresowanym.

:D popieram...Nie każdy wie, gdzie szukać, nie każdemu się chce...A tu...może być wszystko podane na przysłowiowej tacy...Ci, co tego potrzebują będą zadowoleni. Ci, których to drażni nie powinni tu zaglądać...

pokój mojego syna, mebelki z ikea seria leksvik, naklejki psy i koty kupione w leroyu a reszta malunków mojego dzieła (farbki plakatowe i gotowy szablon)

http://img98.imageshack.us/img98/9861/img0398om9.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/5645/img0377ru0.jpg

http://img412.imageshack.us/img412/9053/img0408ro6.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/990/img0406je2.jpg

pokoik zamieszkały bedzie od jutra :lol:

Wkejajcie, wkejajcie, ja chętnie pooglądam :D (będę musuiała wreszcie zmierzyć się z przemeblowaniem pokoju dzidziusia w pokój dziewczynki :wink: ), a także wreszcie zrobić jej pokoik w naszym wiejskim domku :p

Muszę jeszcze coś dopisać, bo nie daje mi to spokoju: dlaczego niektórzy uzurpatorzy dają sobie jakieś niezrozumiałe dla mnie prawo krytykowania i osądzania co ma a co nie ma sensu??? :o Mam nadzieje, że to nie jest forum dla wybrańców, a dla wszystkich, którzy budują, zbudowali, albo bedą budować i tyle...

Szczególnie dziwne wydaje sie, gdy soba krytykująca nie jest zainteresowana tematem, ale jako Wszechobecna czuje, że musi zawsze i wszędzie, wiecej luzu proszę i tolerancji :D . PEACE 8)

Arco...radzę większą..moja już przebąkuje, że w reklamie jest większa :D

Wytłumacz jej, że to dzieci w reklamie są mniejsze :wink:

A tak na serio - 2-3 m-ce fajnej zabawy, a potem garnki się wszędzi szwendają i stoi taka zawalidroga :-?

Moja Julka tez jest raczej w tych wytrwałych, wiec mysle , że zaawka się sprawdzi :D

Widziałam też fajne zabawkowe toaletki :o Julka to mała strojnisia - wszystko chce robić to co mama :wink: przymierza kolczyki, wyciaga paznokietki do malowania i łapki po balsamy, wołajac przy tym "ula tek !" :lol:

Poddam chyba ten pomysł rodzince :wink: