mycha. 31.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Juniorka, moim zdaniem jak najbardziej do zielonego pasuje czerwony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 31.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mycha - dzięki , a jesteś pewna, że ten czerwony nie będzie się gryzł nie tyle z tą żywą zielenią, co jeszcze z tą niebieskawą (morską) podłogą? Nie za dużo tych kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A może poszukaj gdzieś innych uchwytów i zamonuj je zamiast tych autek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 01.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jaksie - uchyty muszą być te autkowe. Synek jak je zobaczył to już na inne nie chciał patrzeć. Tylko wtedy nie wiedziałam, że są dostępne tylko w czerwonym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 01.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 jaksie, to stary regalik z ikei, który pomalowałam farbą disneya, żeby pasował kolorystycznie do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jaksie - uchyty muszą być te autkowe. Synek jak je zobaczył to już na inne nie chciał patrzeć. Tylko wtedy nie wiedziałam, że są dostępne tylko w czerwonym kolorze a może znajdziesz inne autka karolcia dzięki za odpowiedź, fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 http://img199.imageshack.us/img199/1452/kolekcjaautoa52vert.jpg mam wysoki pokój u dziecka chcę własnie zrobić jakieś łóżko wysoko - z tyłu będzie wejście jeszcze na strych ale jeszcze nie wiem, jak to rozpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witajcie.To i ja pokaże pokoik moich córeczek http://images48.fotosik.pl/135/ccfd5c1e8c71d1bdmed.jpg mme33 - śliczny pokoik! przede wszystkim cudowna szafa - gdzie ją znalazłaś?? przepiękna jest! gratuluję, dziewczyny będą się chowac w pięknym otoczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witajcie.To i ja pokaże pokoik moich córeczek http://images48.fotosik.pl/135/ccfd5c1e8c71d1bdmed.jpg mme33 - śliczny pokoik! przede wszystkim cudowna szafa - gdzie ją znalazłaś?? przepiękna jest! gratuluję, dziewczyny będą się chowac w pięknym otoczeniu... Jak tylko spojrzałam na szafę , to sobie pomyslałam: "oho, Monah będzie zachwycona nią" Juniorka a tak sobie jeszcze pomyślałam, że może jedynym akcentem czerwonym niech będą te uchwyty, a resztę, typu dywanik czy kosze na zabawki w kolorze ciemnym niebieskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 01.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił). Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem. Za wcześnie mu powiedziałam co będzie w pokoju. Ale może zapomni o Zygzaku, bo te dodatki będą kupować za parę tygodni więc może wtedy zrobię po swojemu. Choć z drugiej strony fajnie gdyby mieli to o czym marzą (pal licho kolory). Trudne te dylematy . Poczekam na meble i zobaczę jak to wygląda na tle pokoju. Anetina – na Allegro w dziale mebli dziecięcych są fajne pomysły meblowe. Może tam coś znajdziesz ciekawego. Mme33 – pokoik iście dziewczęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 01.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witajcie Ja zawsze marzyłam o takiej szafie i tego typu mebelkach dla dzieci.Jednak zanim kupiłam tę szafę,nabyłam już ten jasny segment meblowy i tak narazie zostanie. Szafę kupiłam w sklepie z używanymi meblami(była bez lustra,w kolorze drewna i nieco zdezelowana) sama ją więc pomalowałam i postarzyłam...szczotką drucianą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andżelka007 01.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To i ja dodam pokoik mojego zerówkowicza min. z Zygzakowym dywanem i korkiem na dwóch ścianach celem pobudzenia i tak sporej inwencji małego:) http://images41.fotosik.pl/131/d7787ed59317323fmed.jpg http://images43.fotosik.pl/135/4846dd361941e446med.jpg http://images37.fotosik.pl/131/0669c400d7be1854med.jpg http://images49.fotosik.pl/135/45929a0e8e32522dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mononika_pl 02.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mme33 Twoja szafa jest piękna, to jajkowate lustro rewelka!! Szukam dokładnie takiej, już od dawna A to mój wczorajszy zakup - kosz ratanowy do misiowego pokoiku http://www.voila.pl/351/3l0rx/?1 pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 02.06.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no, fajoski kosz gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 02.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mononika_pl też szukałam sporo czasu,ale udało się.Nie wiem skąd jesteś,bo jeżeli z małopolski to dam ci namiar na ten sklep.Szafa baaaardzo tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mononika_pl 02.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mme33 no, nie z małopolski, z mazowsza ale adres poproszę - pojadę po nią....serio monah kosz kupiłam w małej galerii w centrum Wawy, był tylko jeden, nawet pani troszkę udzieliła mi rabatu....nie wiem czyżby nie było chętnego na tak urodziwy kosz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 02.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak tylko spojrzałam na szafę , to sobie pomyslałam: "oho, Monah będzie zachwycona nią" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił). Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem. To kup ten wymarzony dywanik napewno będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 02.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił). Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem. To kup ten wymarzony dywanik napewno będzie pasował Ja też kiedyś przejmowałam się pokojem dziecka,czy wszystko współgra itp. teraz wiem, ze to JEGO pokój i pozwalam mu też decydować, nawet jeśłi uważam, że coś ze sobą nie gra do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił). Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem. To kup ten wymarzony dywanik napewno będzie pasował Ja też kiedyś przejmowałam się pokojem dziecka,czy wszystko współgra itp. teraz wiem, ze to JEGO pokój i pozwalam mu też decydować, nawet jeśłi uważam, że coś ze sobą nie gra do końca Dokładnie, w końcu to wymarzone pokoiki dzieci, maleństwa jeszcze nie umieją decydować same, ale te starsze dzieci to już same chcą urządzać swoje pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts