Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie.To i ja pokaże pokoik moich córeczek :D

http://images48.fotosik.pl/135/ccfd5c1e8c71d1bdmed.jpg

mme33 - śliczny pokoik! przede wszystkim cudowna szafa - gdzie ją znalazłaś?? przepiękna jest!

gratuluję, dziewczyny będą się chowac w pięknym otoczeniu...

Jak tylko spojrzałam na szafę , to sobie pomyslałam: "oho, Monah będzie zachwycona nią" :lol:

Juniorka a tak sobie jeszcze pomyślałam, że może jedynym akcentem czerwonym niech będą te uchwyty, a resztę, typu dywanik czy kosze na zabawki w kolorze ciemnym niebieskim?

Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił).

Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem. Za wcześnie mu powiedziałam co będzie w pokoju. Ale może zapomni o Zygzaku, bo te dodatki będą kupować za parę tygodni więc może wtedy zrobię po swojemu. Choć z drugiej strony fajnie gdyby mieli to o czym marzą (pal licho kolory). Trudne te dylematy :roll:. Poczekam na meble i zobaczę jak to wygląda na tle pokoju.

Anetina – na Allegro w dziale mebli dziecięcych są fajne pomysły meblowe. Może tam coś znajdziesz ciekawego.

Mme33 – pokoik iście dziewczęcy :D

witajcie :D

Ja zawsze marzyłam o takiej szafie i tego typu mebelkach dla dzieci.Jednak zanim kupiłam tę szafę,nabyłam już ten jasny segment meblowy i tak narazie zostanie.

Szafę kupiłam w sklepie z używanymi meblami(była bez lustra,w kolorze drewna i nieco zdezelowana) sama ją więc pomalowałam i postarzyłam...szczotką drucianą :lol:

Pozdrawiam :D

To i ja dodam pokoik mojego zerówkowicza min. z Zygzakowym dywanem :D i korkiem na dwóch ścianach celem pobudzenia i tak sporej inwencji małego:)

http://images41.fotosik.pl/131/d7787ed59317323fmed.jpg

http://images43.fotosik.pl/135/4846dd361941e446med.jpg

http://images37.fotosik.pl/131/0669c400d7be1854med.jpg

http://images49.fotosik.pl/135/45929a0e8e32522dmed.jpg

Jaksie - nie da rady, te autka są jedyne i tylko czerwone (już je stolarz zamówił).

Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem.

To kup ten wymarzony dywanik ;) napewno będzie pasował :)

Mycha - właśnie wracając dziś do domu pomyślałam to samo, że tylko te uchwyty będą czerwone, a reszta dodatków w kolorach niebieskim i tym zielonym. Ale mój starszy synek jako fan Zygzaka (a to wszystko wiąże się głównie z czerwienią) już się cieszy na czerwony dywanik z Zygzakiem.

Ja też kiedyś przejmowałam się pokojem dziecka,czy wszystko współgra itp. teraz wiem, ze to JEGO pokój i pozwalam mu też decydować, nawet jeśłi uważam, że coś ze sobą nie gra do końca ;)

Ja też kiedyś przejmowałam się pokojem dziecka,czy wszystko współgra itp. teraz wiem, ze to JEGO pokój i pozwalam mu też decydować, nawet jeśłi uważam, że coś ze sobą nie gra do końca ;)

Dokładnie, w końcu to wymarzone pokoiki dzieci, maleństwa jeszcze nie umieją decydować same, ale te starsze dzieci to już same chcą urządzać swoje pokoje :)