aga_ada 25.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Castanea pięknie szczególnie dobór kolorów ścian, moja córka chce różowe ściany a ja cały czas się zastanawiam czym je stonować a tu patrz ...., myślę o mebelkach bo miały być jasne naturalne drewno - może sosna, ale dziewczyny mają racje to pasują białe więc może białe meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 25.06.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 na forumowe koleżanki można zawsze liczyć, więc także nieśmiało proszę o pomoc (ponownie, bo z kącikiem sportowym to strzał w dziesiątke).Wprawdzie pokój jeszcze nie jest gotowy aby go umeblować ale chcę wszystko wcześniej zaplanować. Moja prośba dotyczy wyeksponowania instrumentu na ścianie czy też w inny sposób, aby w pokoju dziecięcym nie zawadzał a jednocześnie był jakimś elementem dekoracyjnym.napotkałam ciekawą propozycję coś w stylu obrazu, http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179816-trochę-rustykalnie-odrobinę-glamour-ciut-barokko-)&p=5432393&posted=1#post5432393 oczywiście tło musiałoby być trochę weselsze. dziękuje za wszelkie inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 28.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dzieki mi tez sie w sumie podoba, zwlaszcza ze malowanie troche mi zajelo szczegolnie drzewka:) pokoj na wyspach a jakze:) no i dom wynajmowany wiec raczej nie bede sie bawic w zmienianie mebli, ale dzieki za sugestie. Calkowicie sie z nimi zgazdzam. A o oknie nigdy nie myslalam ze mogloby sie komus podobac hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 29.06.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ojoj koleżanki chyba urlopują :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.06.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jowita powiedz sama czy nie jest teraz lepiej? Nie czujesz sie tam bardziej wyluzowana? w przy takim dużym nagromadzeniu kolorów, jak było wcześniej byłabym cały czas spięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.06.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 beata, a w jakim klimacie planujesz pokoik? dla chłopca/dziewczynki? dla mnie skrzypce są piękne same w sobie i powieszone po prostu na ścianie mogą stać się świetną ozdobą. można je też wkomponować w jakąś galeryjkę, pomiędzy innymi ozdobami i zdjęciami. mogą też być ułożone na półce z bibelotami i ramkami. pasowały by do tego jakieś fajne retro grafiki, ulubione nuty, fotki małego muzyka albo industrialne dodatki, drewniane litery, może jakiś klucz wiolinowy. parę inspiracji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.06.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 można powiesić na ścianie np. takie ptaszki zrobione metodą origami ( bez brokatu ofkorz;)) ja zrobiłam mojemu taką ozdobę z podobnych żurawi jeszcze inspiracja: można reż po prostu umieścić wiszące skrzypce w jakiejś fajnej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 30.06.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 właśnie myślałam o jakiejś ramie albo zarysem ramy, a w środku skrzypce i może jakieś namalowane lub naklejane nutki. Pokój ma być dla 6 latka-chłopca. Musze jakoś też pogodzić kącik sportowy -w jednej części pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fontella 02.07.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) @ Jowita28 A może po prostu powieś tam jakieś ciekawe rolety??? Fajnie sprawdzają się takie: http://splendid.pl/products/17948 szczególnie na upały i mrozy. Do tego nie musisz wiercić dodatkowych dziur bo rolety montuje się w oknach. Ja kupiłam takie szare do supialni i jestem z nich bardzo zadowolona! Edytowane 2 Lipca 2012 przez fontella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.07.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Czyli przemalowywujac go podjełaś dobrą decyzję. super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 06.07.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 a ja podeślę przepiękną (jak dla mnie ) inspirację pokoju dziecięcego (choć bardziej dziewczęcego ) będę dążyć do czegoś podobnego dla córy choć zamiast beżowych ścian wolałabym błękit i biel + białe mebelki http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-hb5Z326/0/O/i-hb5Z326.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-8hbcXjn/0/O/i-8hbcXjn.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-qrTkgRQ/0/O/i-qrTkgRQ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 06.07.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 a ja podeślę przepiękną (jak dla mnie ) inspirację pokoju dziecięcego (choć bardziej dziewczęcego ) będę dążyć do czegoś podobnego dla córy choć zamiast beżowych ścian wolałabym błękit i biel + białe mebelki http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-hb5Z326/0/O/i-hb5Z326.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-8hbcXjn/0/O/i-8hbcXjn.jpg http://cptnrin.smugmug.com/photos/i-qrTkgRQ/0/O/i-qrTkgRQ.jpg bardzo mi się podobają białe mebelki, mam tylko wątpliwości jak one sprawują się w użytkowaniu. poza tym chyba bardziej pasują dziewczynkom. Jeżeli chodzi o mebeli dla mojego synka to wciąż się zastanawiam. podobają mi się brw twist ale VOX też są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.07.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ja bardzo lubię białe mebelki!!! może nie koniecznie w takiej stylistyce, jak na fotce. w sumie, jak pomyślę, to chyba stały się jedyną alternatywą ( 4 me ) dla mebli drewnianych/fornirowanych, ponieważ nie bardzo lubię meble, które "udają" drewno.. .mój młody ma w sumie w pokoju same białe meble. co prawda, nie komplecik, bo jakoś nie przepadam :/ a na fotkach , to przecież pokój chłopca...no chyba, że dziewczynkom też dają na imię Burton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 06.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 a na fotkach , to przecież pokój chłopca...no chyba, że dziewczynkom też dają na imię Burton... nie skojarzyłam tych literek z imieniem! i ten niebieski... no ale skojarzeń z chłopcem nie miałam bo córa uwielbia błękity więc o dziewczynce pomyślałam w takim wypadku pokoik jest bardzo uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Super ta błekitno - biała inspiracja;) Jak dla mnie białe meble są bardzo uniwersalne i mogą znalezć się zarówno w pokoju chłopca jak i dziewczynki. U mnie wszędzie są białe meble:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Pokoik jest po prostu cudowny. Chciałabym mieć możliwość stworzenia czegoś takiego Białe mebelki są bardzo uniwersalne. Sama dla chłopca mam białe mebelki (też nie w komplecie). Pokoik jest neutralny, ale bardziej dla chłopca. Imię mówi samo za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 06.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 do tego jest niewielki a jak świetnie wykorzystane miejsce koło okna i ta różnorodność frontów bardzo mi się podoba jest po prostu przytulny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 12.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jakiś czas temu wstawiałam zdjęcia pokoju naszego synka podczas malowania ścian, teraz są już meble i pokoik jest zamieszkiwany. Lokator zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dziewczyny przemile!!!Ja w trakcie bardzo powolnego tworzenia pokoiku...Czekam na lozko tapicerowane,ktore ma dojechac koncem tygodnia,synek odziedziczyl nasze stare meble ktore byly calkiem niezniszczone(doszlismy do wniosku ze je pewnie zdewastuje:lol2:)i jak podrosnie i pojdzie do szkoly to dostanie nowe.Pokoj jak wszystko w domu ma biale sciany,lozko szaro-niebieskie tapicerowane,meble orzech i tutaj pytanie-poszukuje drewnianych granatowych literek na sciane, ale takie ktore conajmniej maja 30 cm..To co znalazlam na allegro -odpada-CZY KTOS POMOZE?!!!DZIEKUJE!!! moze spróbuj zamówic tutaj http://czaryzdrewna.blogspot.com/ - wiem, ze wykonują wszelkie projekty własne, wiec moze po prostu wiekszy rozmiar literek tez wytną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Sypialnia mojego 1.5 rocznego dzieckabrakuje jeszcze dodatków, półki na książki, wiklinowego fotela i innych - wszystko w swoim czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts