Kasia Wojtek 14.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Katel, Magda Bartek - świetne wnętrza. Bajkowy pokój Katel na pewno mniej uniwersalny, ale jeśli komuś się chce za niedługo zmieniać wystrój - jak na teraz jest bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 magdaBartek pokoik super, ja skusiłabym się jeszcze na pomalowanie sufitu na biało. Te zdjęcie pokazują dokladnie, że im mniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 magdaBartek pokoik super, ja skusiłabym się jeszcze na pomalowanie sufitu na biało. Te zdjęcie pokazują dokladnie, że im mniej tym lepiej. dzięki - suft jest drewniny bejcowany na bialo -ale delikatnie. Jak dojdzie do tego leżanka wiklinowa taka jak lampa i jakieś dodatki morskie będą ok. Im mniej graciarstwa tym lepiej i szybciej się sprząta:) bawialnie ma kolorową w sypialni ma morskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.07.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 MagdaBartek - fajnie, ale dla mnie aż się prosi o kroplę czerwieni, w sumie standardowe zestawienie, ale ładne. Jakaś poduszka, narzuta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 moze spróbuj zamówic tutaj http://czaryzdrewna.blogspot.com/ - wiem, ze wykonują wszelkie projekty własne, wiec moze po prostu wiekszy rozmiar literek tez wytną Kamilcia-dziekuje Ci serdecznie!!Juz do nich biegne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 16.07.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jakiś czas temu wstawiałam zdjęcia pokoju naszego synka podczas malowania ścian, teraz są już meble i pokoik jest zamieszkiwany. Lokator zadowolony! [ATTACH=CONFIG]124930[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124933[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124934[/ATTACH] No, jak by moje urwisy miały taki pokój to by byli wniebowzięci! Piękny, wesoły pokoik stworzyłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 katel, super !!!! gratuluję konsekwencji i odwagi! rewelacyjny przykład megakolorowego pokoju, który jest dobrze skomponowany a nie "przekokszony" mebelki świetne. skąd łóżeczko? p.s. chyba nie muszę mówić, że moje dziecko, które ogląda ze mną te fotki, chce natychmiast mieć taki sam pokoik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 17.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dzięki, łóżeczko z firmy Piętrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 katel2 twój pokój z pewnością należy do takich , które dzieci uwielbiają, dla mnie za zielono:lol2: MagdaBartek super pokoik się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 bawialnia u nas na parterze - dopiero się tworzy więc prawie pusta:) zarys wygląda tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ef76f13d5d9245e8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/db4f99b06b28ba1d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eedb6cd3fe15435d.html# sorki, że linki ale fotki za duże a komp po formacie /bez oprogramowania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.07.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 jowita moze mebelki STUVA w IKEA? maja nowe fronty, cos w stylu mebli z pierwszego zdjecia http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79893945/ i fundnij dziecku dywan po zmianie podlogi, bo i tak wiekszosc czasu spedzaja na zabawach na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 20.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Szukam takiej naklejki lub podobnej jak ta na ścianie ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś gdzieś widział coś podobnego. Już wcześniej był pokazywany ten pokoik i tak bardzo mi się podoba, że chciałabym podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia115a 20.07.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Szukam takiej naklejki lub podobnej jak ta na ścianie ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś gdzieś widział coś podobnego. Już wcześniej był pokazywany ten pokoik i tak bardzo mi się podoba, że chciałabym podobny Świetne naklejki i tapety znajdziesz tutaj : tapety-artfunk.ig.pl sklep jest w Wrocławiu ale można zamawiac przez strone a całkiem fajne różne dekoracje tutaj http://www.scandihome.pl/ Jak chodzi o mebelki białe przecierane albo białe polecam siebie prowadzimy sklep z takimi rzeczami oraz z antykami i innymi bibelotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 27.07.2012 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Sypialnia mojego 1.5 rocznego dziecka brakuje jeszcze dodatków, półki na książki, wiklinowego fotela i innych - wszystko w swoim czasie:) Witam! Bardzo mi się podoba pokoik Waszego brzdąca. Mój też chwili przeprowadzki (za kilka miesięcy) będzie miał 1,5roczku. Jasne, że fajne są te wszystkie pokoiki piratów, strażaków, dżungle, etc. Ale niestety nie stać nas na razie na meblowanie pokoiku co 2-3lata, a sądzę, że po takim czasie by się to znudzilo. Dlatego właśnie zamierzamy robić pokoik taki jak ma MagdaBartek Czy możecie zdradzić jak zrobione zostały te paski niebieskie? Są one namalowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.07.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Witam! Bardzo mi się podoba pokoik Waszego brzdąca. Mój też chwili przeprowadzki (za kilka miesięcy) będzie miał 1,5roczku. Jasne, że fajne są te wszystkie pokoiki piratów, strażaków, dżungle, etc. Ale niestety nie stać nas na razie na meblowanie pokoiku co 2-3lata, a sądzę, że po takim czasie by się to znudzilo. Dlatego właśnie zamierzamy robić pokoik taki jak ma MagdaBartek Czy możecie zdradzić jak zrobione zostały te paski niebieskie? Są one namalowane??? pasa namalowane farbą - a pokoj hmm ma byc docelowo marskim pokojem:) coś ala żeglarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 08.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 jowita moze mebelki STUVA w IKEA? maja nowe fronty, cos w stylu mebli z pierwszego zdjecia http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79893945/ i fundnij dziecku dywan po zmianie podlogi, bo i tak wiekszosc czasu spedzaja na zabawach na podlodze podobają mi się te mebelki Stuva z ikei ale w realu ich nie widziałam, może się ktoś pochwalić i dać opinię na ich temat. Interesuje mnie też opinia a może fotki urządzonego pokoju chłopca z mebelkami VOX 2PIR lub Young Users są super na fotkach ale troche cena odstrasza. Może znajdą się użytkownicy wymienionych. dla mnie alternatywą są też BRW jasne Spido-tylko łóżka nie widziałam do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.08.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Letitia ten misiu ktorego poszukujesz to jest akurat tapeta https://woonhandel.nl/webshop/350203-teddy-eijffinger-fotobehang-beer-p-13.html Mysle ze spokojnie mozesz sama namalowac takiego misia na scianie Zreszta zobacz na str 16 tego watku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 09.08.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Miś fajny, ale jaka cena!!! Czyste szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 09.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 podobają mi się te mebelki Stuva z ikei ale w realu ich nie widziałam, może się ktoś pochwalić i dać opinię na ich temat. Interesuje mnie też opinia a może fotki urządzonego pokoju chłopca z mebelkami VOX 2PIR lub Young Users są super na fotkach ale troche cena odstrasza. Może znajdą się użytkownicy wymienionych. dla mnie alternatywą są też BRW jasne Spido-tylko łóżka nie widziałam do kompletu dziewczyny przyznać się proszę kto ma mebelki vox albo widział je w realu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 10.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Kupowałam z Vox-a meble z systemu Romeo i Julia jakieś 5 lat temu, ładnie wyglądają ale nic poza tym, już przy montażu mieliśmy problem, płyta paździeżowa była bardzo mięka i krucha, raz wbitego kołka nie szło wyciągnąć, bo fragment płyty się wyrywał, nie wiem, co będzie przy remoncie, czy pójdzie te meble wystawić z pokoju czy bedziemy malować ściany wokół szafy. Ogolnie meble użytkuje się dobrze meble są w sypialni (użytkownycy to moi rodzice 60 letni) póki nie trzeba będzie tych mebli przestawiać. Nawiasem mówiąc moją szafe z ikea pax przeprowadzam już 3 raz i bez uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts