Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

magdaBartek pokoik super, ja skusiłabym się jeszcze na pomalowanie sufitu na biało. Te zdjęcie pokazują dokladnie, że im mniej tym lepiej.

dzięki - suft jest drewniny bejcowany na bialo -ale delikatnie.

Jak dojdzie do tego leżanka wiklinowa taka jak lampa i jakieś dodatki morskie będą ok.

Im mniej graciarstwa tym lepiej i szybciej się sprząta:)

bawialnie ma kolorową w sypialni ma morskie klimaty

Jakiś czas temu wstawiałam zdjęcia pokoju naszego synka podczas malowania ścian, teraz są już meble i pokoik jest zamieszkiwany. Lokator zadowolony!

[ATTACH=CONFIG]124930[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124933[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]124934[/ATTACH]

No, jak by moje urwisy miały taki pokój to by byli wniebowzięci! Piękny, wesoły pokoik stworzyłaś!

katel, super !!!! gratuluję konsekwencji i odwagi! rewelacyjny przykład megakolorowego pokoju, który jest dobrze skomponowany a nie "przekokszony" ;)

mebelki świetne. skąd łóżeczko?

p.s. chyba nie muszę mówić, że moje dziecko, które ogląda ze mną te fotki, chce natychmiast mieć taki sam pokoik ?;)

bawialnia u nas na parterze - dopiero się tworzy więc prawie pusta:) zarys wygląda tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ef76f13d5d9245e8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/db4f99b06b28ba1d.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eedb6cd3fe15435d.html#

sorki, że linki ale fotki za duże a komp po formacie /bez oprogramowania/ :)

Szukam takiej naklejki lub podobnej jak ta na ścianie ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś gdzieś widział coś podobnego. Już wcześniej był pokazywany ten pokoik i tak bardzo mi się podoba, że chciałabym podobny :)

Świetne naklejki i tapety znajdziesz tutaj :

tapety-artfunk.ig.pl sklep jest w Wrocławiu ale można zamawiac przez strone a całkiem fajne różne dekoracje tutaj http://www.scandihome.pl/

Jak chodzi o mebelki białe przecierane albo białe polecam siebie prowadzimy sklep z takimi rzeczami oraz z antykami i innymi bibelotam :)

Sypialnia mojego 1.5 rocznego dziecka

brakuje jeszcze dodatków, półki na książki, wiklinowego fotela i innych - wszystko w swoim czasie:)

Witam!

Bardzo mi się podoba pokoik Waszego brzdąca. Mój też chwili przeprowadzki (za kilka miesięcy) będzie miał 1,5roczku. Jasne, że fajne są te wszystkie pokoiki piratów, strażaków, dżungle, etc. Ale niestety nie stać nas na razie na meblowanie pokoiku co 2-3lata, a sądzę, że po takim czasie by się to znudzilo. Dlatego właśnie zamierzamy robić pokoik taki jak ma MagdaBartek

Czy możecie zdradzić jak zrobione zostały te paski niebieskie? Są one namalowane???

Witam!

Bardzo mi się podoba pokoik Waszego brzdąca. Mój też chwili przeprowadzki (za kilka miesięcy) będzie miał 1,5roczku. Jasne, że fajne są te wszystkie pokoiki piratów, strażaków, dżungle, etc. Ale niestety nie stać nas na razie na meblowanie pokoiku co 2-3lata, a sądzę, że po takim czasie by się to znudzilo. Dlatego właśnie zamierzamy robić pokoik taki jak ma MagdaBartek

Czy możecie zdradzić jak zrobione zostały te paski niebieskie? Są one namalowane???

pasa namalowane farbą - a pokoj hmm ma byc docelowo marskim pokojem:) coś ala żeglarz

• 2 weeks później...
jowita moze mebelki STUVA w IKEA? maja nowe fronty, cos w stylu mebli z pierwszego zdjecia http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79893945/

i fundnij dziecku dywan po zmianie podlogi, bo i tak wiekszosc czasu spedzaja na zabawach na podlodze :)

podobają mi się te mebelki Stuva z ikei ale w realu ich nie widziałam, może się ktoś pochwalić i dać opinię na ich temat. Interesuje mnie też opinia a może fotki urządzonego pokoju chłopca z mebelkami VOX 2PIR lub Young Users są super na fotkach ale troche cena odstrasza. Może znajdą się użytkownicy wymienionych.:) dla mnie alternatywą są też BRW jasne Spido-tylko łóżka nie widziałam do kompletu

podobają mi się te mebelki Stuva z ikei ale w realu ich nie widziałam, może się ktoś pochwalić i dać opinię na ich temat. Interesuje mnie też opinia a może fotki urządzonego pokoju chłopca z mebelkami VOX 2PIR lub Young Users są super na fotkach ale troche cena odstrasza. Może znajdą się użytkownicy wymienionych.:) dla mnie alternatywą są też BRW jasne Spido-tylko łóżka nie widziałam do kompletu

dziewczyny przyznać się proszę kto ma mebelki vox albo widział je w realu:yes:

Kupowałam z Vox-a meble z systemu Romeo i Julia jakieś 5 lat temu, ładnie wyglądają ale nic poza tym, już przy montażu mieliśmy problem, płyta paździeżowa była bardzo mięka i krucha, raz wbitego kołka nie szło wyciągnąć, bo fragment płyty się wyrywał, nie wiem, co będzie przy remoncie, czy pójdzie te meble wystawić z pokoju czy bedziemy malować ściany wokół szafy. Ogolnie meble użytkuje się dobrze meble są w sypialni (użytkownycy to moi rodzice 60 letni) póki nie trzeba będzie tych mebli przestawiać. Nawiasem mówiąc moją szafe z ikea pax przeprowadzam już 3 raz i bez uszczerbku