aricia 19.09.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 katawoj, nie uwierzysz!!!!!! ( bo ja też ie mogłam!!! ) przechodzę sobie dziś, obok komisariatu policji ....a tam....w "poczekalni"....TWOJE KRZESŁO !!!!!!!!! i to nie jedno, ale chyba z pięć!!!!!! co prawda, w drewnianym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.09.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 katawoj, nie uwierzysz!!!!!! ( bo ja też ie mogłam!!! ) przechodzę sobie dziś, obok komisariatu policji ....a tam....w "poczekalni"....TWOJE KRZESŁO !!!!!!!!! i to nie jedno, ale chyba z pięć!!!!!! co prawda, w drewnianym kolorze . no tak i teraz musi zejsc na zla droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.09.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 o ja pinkole i od dawna takie cuda są czy ja może już taka stara:) ja tam nie mialam i nie mam i nie czuje potrzeby tego posiadania chyba wiec stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 19.09.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 moja młodsza córka uwielbia zoo i dzikie zwierzęta ponieważ kiedyś planowany pokój zabaw będzie jej pokojem chciałabym zrobić go w stylu safari, wypatrzyłam w necie lampy massive zoo ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy ich długość jest regulowana czy nie, widziałam gdzieś na forum te lampy ale nie pamiętam u kogo więc proszę jesli ktoś je ma lub wie czy można je skrócić (w opisie jest że długość 60 cm) , jeśli nie to pewnie będę musiała szukać innych lub zdecydować się na taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 20.09.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 monikaa13 będę musiała właśnie zapolować i przetrząsnąć internet lub wybrać się na pchli targ bo ostatnio mama mi oznajmiła, że TAKICH krzeseł to pełno na rynku z rupieciami albo może komisariat u aricii będzie organizował wyprzedaż? swoją drogą zapadają te krzesełka w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisp84 20.09.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witajcie, jestem na etapie urządzania pokoiku dla synka który ma się pojawić na poczatku grudnia. No i mam pytanie, czy ktoś może widział gdzieś taki materiał, chodzi głównie o kolorystykę ale wzór też jak najbardziej mi się podoba. Byłabym wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 25.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witajcie, jestem na etapie urządzania pokoiku dla synka który ma się pojawić na poczatku grudnia. No i mam pytanie, czy ktoś może widział gdzieś taki materiał, chodzi głównie o kolorystykę ale wzór też jak najbardziej mi się podoba. Byłabym wdzięczna... widziałam narzute w podobnej kolorystyce w http://www.tchibo.pl sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) drogie ludziki !!!! moje dziecko wymarzyło sobie mini ściankę wspinaczkową, drabinkę i materac ! czy maci jakieś inspiracyjne fotki z takim wyposażeniem pokoiku? czy ktoś wie, gdzie dostanę fajną drabinkę, drążek, na ścianę? fajna była kiedyś w ikea, ale niestety już jej nie ma mogłaby też być taka: http://www.nietylkodzieciaki.pl/2012/04/drabinki.html no i, oczywiście, czy ma ktoś namiar na materac gimnastyczny ( nieduży) ? Edytowane 27 Września 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.09.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Taką drewnianą to mam ja Zrobił ją mój ojciec, dla mnie i siostry (czyli zabytek ) czeka na pomalowanie i zastanawiamy się czy ją zamontować u Jaśka (chociaż on bardzo chce-ma być czerwona-wiadomo, strażacka)). Boimy się, że nasza zdolna niespełna 1,5 roczniaczka też będzie chciała skorzystać...chyba zaczekamy jeszcze kilka miesięcy. Chcę tylko powiedzieć, ze taką drewnianą to zrobi Ci stolarz ( nie musi nawet być zdolny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 ....żebym ci ja tylko miała pod ręką wolnego stolarza, który "robi w drewnie" i nie chce za to miliardów!!!! to ja bym miała dla niego zlecania chyba co miesiąc !!!!! a tatuś już nie robi takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 27.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no i, oczywiście, czy ma ktoś namiar na materac gimnastyczny ( nieduży) ? ja mam w planach do kącika sportowego rozłożyć duże puzzle piankowe, zamiast materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 27.09.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no i, oczywiście, czy ma ktoś namiar na materac gimnastyczny ( nieduży) ? Może takie składane, albo modułowe: http://www.polimat-sport.com/asekuracyjne-komfort-line-z-rzepami/ http://www.tatamipoland.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dzięki za linki pogrzebałam wczoraj na all i myslę o takim składanym materacu. mniej problemu z późniejszym przechowywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.09.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dzięki za linki pogrzebałam wczoraj na all i myslę o takim składanym materacu. mniej problemu z późniejszym przechowywaniem może takie puzzle http://allegro.pl/puzzle-piankowe-duze-litery-31x31-polecam-i2642085725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 thx, ale to musi być materac dla "duzego chłopaka "!!! myślę o czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 28.09.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 tutaj jeszcze zobacz: http://www.mojebambino.pl/galeria/katalogi/Przedszkolny_2012/06_DM_PZ/index.html#/69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.09.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 może takie puzzle http://allegro.pl/puzzle-piankowe-duze-litery-31x31-polecam-i2642085725.html Są jeszcze takie puzzle "sportowe" bodajże Spokey ma z szarej pianki o wymiarach 61x61. Są chyba grubsze od tych literkowych no i z 4 czy 8 puzzli jest cała mata, bo przy tych literkach chyba bym osiwiała Są jeszcze takie puzzlowe maty tatami i one są już naprawdę grube, ale też kosztują sporo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 01.10.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Są jeszcze takie puzzle "sportowe" bodajże Spokey ma z szarej pianki o wymiarach 61x61. Są chyba grubsze od tych literkowych no i z 4 czy 8 puzzli jest cała mata, bo przy tych literkach chyba bym osiwiała Są jeszcze takie puzzlowe maty tatami i one są już naprawdę grube, ale też kosztują sporo więcej. Faktycznie są super, jedynie co mi niebardzo pasuje to rozmiar. u syna chciałabym 1,50x150 zrobić do gimnastyki, a tutak 2 puzzle wychodzą na 2 m. te ostatnie wydają mi się najleprze tylko ten rozmiar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 02.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Chce pokazać pokój moich chłopaków jeszcze nie dokończony bo nie mam jeszcze pomysłu na kanapę [ATTACH=CONFIG]139850[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139852[/ATTACH] rozumiem że zamiast wersalki chcesz jakieś siedzisko dla dzieci? może fajna ławka a w środku miejsce na zabawki? albo pufy a może kamienie http://www.idealmeble.pl/product,pl,stephanie_marin,siedzisko_poduszka_neo_livingstones,161,66.html jaki duży jest ten pokój od tego zależy co się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.10.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Lenka ładny pokoik, też bym dała jakieś siedziska , ale zmieniłabym firankę, ta jakoś tam mi się gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts