Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moja młodsza córka uwielbia zoo i dzikie zwierzęta ponieważ kiedyś planowany pokój zabaw będzie jej pokojem chciałabym zrobić go w stylu safari, wypatrzyłam w necie lampy massive zoo

lampa-wiszaca-zoo-40594-55-10-massive.jpg

ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy ich długość jest regulowana czy nie, widziałam gdzieś na forum te lampy ale nie pamiętam u kogo więc proszę jesli ktoś je ma lub wie czy można je skrócić (w opisie jest że długość 60 cm) ,

jeśli nie to pewnie będę musiała szukać innych lub zdecydować się na taką

405935510p0.jpg

monikaa13 będę musiała właśnie zapolować i przetrząsnąć internet lub wybrać się na pchli targ bo ostatnio mama mi oznajmiła, że TAKICH krzeseł to pełno na rynku z rupieciami :eek:

albo może komisariat u aricii będzie organizował wyprzedaż? :lol2:

swoją drogą zapadają te krzesełka w pamięci ;)

Witajcie, jestem na etapie urządzania pokoiku dla synka który ma się pojawić na poczatku grudnia. No i mam pytanie, czy ktoś może widział gdzieś taki materiał, chodzi głównie o kolorystykę ale wzór też jak najbardziej mi się podoba. Byłabym wdzięczna...

widziałam narzute w podobnej kolorystyce w http://www.tchibo.pl sale

drogie ludziki :D !!!!

moje dziecko wymarzyło sobie mini ściankę wspinaczkową, drabinkę i materac :D!

czy maci jakieś inspiracyjne fotki z takim wyposażeniem pokoiku?

czy ktoś wie, gdzie dostanę fajną drabinkę, drążek, na ścianę? fajna była kiedyś w ikea, ale niestety już jej nie ma :(

41595_PE136082_S4.jpg

mogłaby też być taka: http://www.nietylkodzieciaki.pl/2012/04/drabinki.html

no i, oczywiście, czy ma ktoś namiar na materac gimnastyczny ( nieduży) ?

Edytowane przez aricia

Taką drewnianą to mam ja :) Zrobił ją mój ojciec, dla mnie i siostry (czyli zabytek :D ) czeka na pomalowanie i zastanawiamy się czy ją zamontować u Jaśka (chociaż on bardzo chce-ma być czerwona-wiadomo, strażacka)). Boimy się, że nasza zdolna niespełna 1,5 roczniaczka też będzie chciała skorzystać...chyba zaczekamy jeszcze kilka miesięcy.

Chcę tylko powiedzieć, ze taką drewnianą to zrobi Ci stolarz ( nie musi nawet być zdolny ;) )

Są jeszcze takie puzzle "sportowe" bodajże Spokey ma z szarej pianki o wymiarach 61x61. Są chyba grubsze od tych literkowych no i z 4 czy 8 puzzli jest cała mata, bo przy tych literkach chyba bym osiwiała :)

Są jeszcze takie puzzlowe maty tatami i one są już naprawdę grube, ale też kosztują sporo więcej.

Są jeszcze takie puzzle "sportowe" bodajże Spokey ma z szarej pianki o wymiarach 61x61. Są chyba grubsze od tych literkowych no i z 4 czy 8 puzzli jest cała mata, bo przy tych literkach chyba bym osiwiała :)

Są jeszcze takie puzzlowe maty tatami i one są już naprawdę grube, ale też kosztują sporo więcej.

Faktycznie są super, jedynie co mi niebardzo pasuje to rozmiar. u syna chciałabym 1,50x150 zrobić do gimnastyki, a tutak 2 puzzle wychodzą na 2 m.

te ostatnie wydają mi się najleprze tylko ten rozmiar..:(

Chce pokazać pokój moich chłopaków jeszcze nie dokończony bo nie mam jeszcze pomysłu na kanapę [ATTACH=CONFIG]139850[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139851[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]139852[/ATTACH]

rozumiem że zamiast wersalki chcesz jakieś siedzisko dla dzieci? może fajna ławka a w środku miejsce na zabawki? albo pufy

a może kamienie http://www.idealmeble.pl/product,pl,stephanie_marin,siedzisko_poduszka_neo_livingstones,161,66.html

jaki duży jest ten pokój od tego zależy co się zmieści