Priscilla 11.10.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Jowita28 - pokoj rewelacja! Jak z gazetki. Szczerze gratuluje pomyslu i wyszukowanych dodatkow! Brawo Sol26, w pokoju który zaprezentowałas kolory farb sa bardzo intensywne, wrecz laserkowe, a u Ciebie wygladaja na pastelowe barwy - to chyba popsulo troche efekt... Jak dla mnie dla pokoju 3 latka (bo obstawiam ze mniej wiecej tyle ma Twoje dziecko) jest ok, jest kolorowo, radosnie i dziecku na pewno sie podoba a to najwazniejsze. Za 2-3 lata i tak bedziesz malowac - wtedy mozna pomyslec o bardziej jednolotych scianach Edytowane 11 Października 2012 przez Priscilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom1719510633 12.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam wszystkich, którzy maja dzieci i korzystają z Facebooka! Jest fajna akcja promocyjna na piaskownice ogrodowe dla wszystkich użytkowników portalu. Promocja na piaskownice drewniane dostępna pod linkiem: http://www.promocjafb.dombal.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgielsk 13.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 łózko na kształt łodzi , może nawet statku czy ktoś widział coś takiego - pewnie tak poproszę o fotografie chciałbym zbudować to dla małego - nie wiem czy będzie zachwycony ale tata będzie !!! to też jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Priscilla 14.10.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Prosze bardzo Edytowane 14 Października 2012 przez Priscilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Priscilla 14.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) I jeszcze Edytowane 15 Października 2012 przez Priscilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 I jeszcze swego czasu mi się bardzo podobał właśnie taki kącik piracki (mojemu synkowi także) ale cena odstraszyła skutecznie. Może ma ktoś w rodzinie stolarza albo złotą rączke to bardzo fajne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 16.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 http://www.wnetrza.webzine.pl/category/pokoje-dzieciece/page/22/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Oto zaczątek pokoju mojej prawie 1,5 rocznej córeczki. Wiele jeszcze brakuje...czekamy na drzwi, ściany czekają na obrazki, a okna na firanki. Na ścianie w grochy zawiśnie wkrótce drzewko-wieszak z białej sklejki, co mam nadzieję wytłumi nieco tę ścianę. Zasłona w oknie tymczasowa. Jakoś nie wiem co powinno być w oknach. Czerwonego jest już dużo, białe nie będzie za mdłe? Drugim kolorem pokoju ma być niebieski, może coś takiego? Doradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Priscilla 18.10.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ale sliczny pokoik Mi sie podoba czerwony w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Zapowiada się prześliczny pokój I ta garderoba!! Fantastycznie Okno zrobiłabym na biało, także ze względu na bryłę domu i wygląd okien z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.10.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Śliczny pokoik Podoba mi się kolorystyka - pokój jest taki inny od tych różowych, błękitnych i pastelowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Olgusieniunieczka pokoik prześliczny! Rewelacyjna ściana z cegły, czerwone kropeczki suuuper. A "drzewkowy wieszak" - marzenie... Zdradź kto Ci go wykona, sama miałam chęć na taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 mooi będzie jak zwykle: ja coś wymyślam, robię projekt, a szanowny małżonek będzie się pocił, mruczał coś pod nosem, ale w koncu wykona zadanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.10.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 mooi będzie jak zwykle: ja coś wymyślam, robię projekt, a szanowny małżonek będzie się pocił, mruczał coś pod nosem, ale w koncu wykona zadanie:) Olgusieniunieczka hihihihihihihihihihi to całkiem tak jak u mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.10.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Olgusieniunieczka hihihihihihihihihihi to całkiem tak jak u mnie:cool: I zupełnie jak nie u mnie. Jak coś wymyślę, to muszę sama to robić, bo mój m. to tak nie bardzo, żeby coś zrobić... Wszelkie malowania, szpachlowania, wiercenia, wkręcanie kołków, składanie mebli to zazwyczaj moja działka. Bo jak sama nie zrobię to mogę długo czekać, albo wysłuchiwać, jakie to bezsensowne pomysły mam. A tak zrobię sobie sama po cichu i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Olgusieniunieczka mnie też się podoba ta czerwień w oknie:yes:ja bym poszła w kierunku rolety rzymskiej w drobna krateczkę biało - czerwoną.Czy Wasz Mała śpi w tym łóżeczku? pytam bo mamy dziewczynki w podobnym wieku i jakoś swojej nie widzę w łóżeczku innym jak tym ze szczebelkami, a może to właściwy czas pomyśleć o bardziej dorosłym łóżku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 24.10.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Abstrahując od bieżących dyskusji, w ramach inspiracji wklejam kilka fototapet. Moim zdaniem świetna inspiracja dla mam dziewczynek, poszukujących odskoczni od różowych ścian itp, lub szukających ciekawych zestawień kolorystycznych (także z różem). Wprawdzie fototapety te założenia nie są dziecięce, ale moim zdaniem mogą spełniać taką rolę. Nie piszę nazwy firmy, żeby nie było reklamy - możecie zawsze wrzucić w googla;) To tylko kilka przykładów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Świetne te tapety! Sama nie wiem, która mi się najbardziej podoba, wszystkie są super. Pomyślę o czymś takim urządzając pokoje dla moich dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) Olgusieniunieczka mnie też się podoba ta czerwień w oknie:yes:ja bym poszła w kierunku rolety rzymskiej w drobna krateczkę biało - czerwoną. Czy Wasz Mała śpi w tym łóżeczku? pytam bo mamy dziewczynki w podobnym wieku i jakoś swojej nie widzę w łóżeczku innym jak tym ze szczebelkami, a może to właściwy czas pomyśleć o bardziej dorosłym łóżku.... Anetko, Hanka śpi w łóżeczku bez boku odkąd jakieś 3 miesiące temu wyskoczyła z łóżeczka ze szczebelkami! Absolutnie nic sobie nie zrobiła, ale tak się wystraszyliśmy, że bok zdjęliśmy. Jak ma spadać to z 20cm. Przez ponad miesiąc pod łóżeczkiem leżał materac i raz się przydał. Nasza córka jest bardzo sprawna więc takie łózeczko nie jest dla niej problemem, wręcz przeciwnie jest zachwycona, bo ma prawie taki tapczanik jak starszy brat Roleta też mi się marzy, ale zastanawiam się czy będzie pasowała do zasłon w oknie balkonowym...bo rolety jakoś nie widzę w takim dużym oknie (głownie ze względów praktycznych). Muszę namówić siostrę na robótki Tapety są świetne! Najbardziej podoba mi się ta z sówkami i ostatnia, ale generalnie wszystkie są świetne. Edytowane 25 Października 2012 przez olgusieniunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 25.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 mooi będzie jak zwykle: ja coś wymyślam, robię projekt, a szanowny małżonek będzie się pocił, mruczał coś pod nosem, ale w koncu wykona zadanie:) W takim razie czekam z niecierpliwością na efekty wspólnej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts