amazonka22 23.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Moje BRW mają 3 lata. Szuflada otwierana raz na kilka dni już daaawno nie działa, łatwo o rysy, ogólnie kiepsko. dokładnie moja komoda z szufladami to porażka ja mam podajże segment Radek. masakra szuflady sie porozwalały. kulki wiecznie odpadają . niektórych szafek nie da sie zamknąć szyba w segmencie sie tak opuściła ze trudna ją otworzyć. wizualnie sa ładne i katalog kuchni rzeczywiście robi wrażenie ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja mam bardze złw doswiadczenia z sypialnią BRW kolekcja Vis a vis. Ale byłam wczoraj w ich salonie i przyjrzałam sie meblą z seria Indiana i są dużo lepeij wykonane. Zdecydowałam się na nie od razu.Ja sądzę, ze oni mają różne linie, droższe - lepiej wykonane i te tanie - porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czesc, zastanawiam sie nad aranzacja z zestawu Capslock firmy Black&Red&White. Czy moze ktos juz pokusil sie o taki zakup? Jak Wasze mebelki sie sprawuja? Szukam tez opinii "ogolnych" o tej firmie. Jakiej jakosci sa te meble? Czy niska cena nie odbija sie przypadkiem na wykonaniu? utek76: zainspirowalam sie szablonami zastosowanymi przez Ciebie w pokoju synka. Zamówilam zestaw i dla mnie. Ja na razie dopiero maluje sciany na kolor z Magnata "subtelny cytryn". Do tego beda szablony. Niestety, nie mam talentu plastycznego, wiec sama niczego nie bede malowac na scianach. G. P.S. SUPER watek! też planuję elementy tego zestawu do pokoju córki. Na razie mam od 7 lat meble z brw z ich podstawowego zestawu XXI w przedpokoju i nie narzekam. W ubiegłym roku odkleiła sie okleina z drzwiczek komody ale zamówiliśmy nowe drzwi i po sprawie. W dziecięcym pokoju mam regał z szufladami i bieliźniarkę z serii Małgosia/Małgośka od 6 lat i też nie mam zastrzeżeń. Do nowego domu planuję dla córki Capslock, a dla syna Twist. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIESIOŁEK 23.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witaj.Bardzo ładne pokoje. Podoba mi się zwłaszcza ten pomarańczowy. Rozumiem, że wykonane własnoręcznie... Możesz podać nazwę szablonów i gdzie jej zakupiłaś.Pozdrawiam,K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 23.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Bramer, no piekna twórczosc! Czy to wlasna?! Pewnie pociechy. Masz "specjalna sciane" na artystyczne wizje dzidzia, czy po prostu duza karta papieru na scianie? Co do BRW, to naprawde nie wiem. Moj Brat tez jest niezadowolony z jednego z ich zestawów... Wizualnie Capslock mi sie podoba, wie wiecie, w katalogu wszystko wyglada zwykle cacy, tylko w domu, jak przywioza Ci te pudla do zlozenia, to zaczynaja sie przyslowiowe schody. Chcialabym kupic synusiowi mebelki o nowoczesnym wzornictwie, niedrogie, których nie bedzie mi zal, jesli zostana poniszczone. I nie ukrywam, ze wolalabym nie zaglebiac sie w stricte dzieciecy dyzajn, bo pewnie w wieku 6 lat synu zechce byc juz "dorosly"... Poszperam jeszcze w tym watku. Podobaja mi sie Tommebel. Cos na pewno tu kupie. Czy oni sprzedaja via Internet? G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 24.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tommebel ma fajne mebelki, ale typowo dziecięce, wg mnie tak max do 8 lat. Moje mają 6 lat i wolę kupić meble trochę "na wyrost", przynajmniej na czas podstawówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 24.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bramer, no piekna twórczosc! Czy to wlasna?! Pewnie pociechy. Masz "specjalna sciane" na artystyczne wizje dzidzia, czy po prostu duza karta papieru na scianie?... no pewnie, że dzieciaczków... zaczęło się zupełnie niewinnie w wieku ok. dwóch lat od jednej, małej, niewinnej kreseczki... potem pułap linii i kresek, to już zgodnie z za(wy)sięgiem małych rączek i wzrostem... gdzie popadnie... gdzie akurat było wolne miejsce (ostatnio nie było go już wcale, do wysokości...powiedzmy... 1,6m ) naturalnie za pełnym naszym przyzwoleniem...machnęliśmy ręką na to już dawno...wraz z pierwszą kreską... rok temu tatuś nieźle musiał się nagimnastykować, żeby ściana, dokładnie w tym samym miejscu, wyglądała tak: http://img44.imageshack.us/img44/2695/122y.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 24.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Poszperam jeszcze w tym watku. Podobaja mi sie Tommebel. Cos na pewno tu kupie. Czy oni sprzedaja via Internet? G. ja kupiłam w Tommebel i Car mobel własnie przez net. nie było żadnych problemó, trochę długi czas oczekiwania jedynie tak jak obiecałam teraz pokoik 6letniej, ogromnej fanki koni http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/wM22A3aP9D1dtwgaYB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/BpixdpbavaWoWwpeuB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/8DqQazDyOVp5xqfqvB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/Ejb85ehHxbEAV4tn5B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzynek 24.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja na razie mam plany Ale dobrze jest się zapoznać z waszymi propozycjami. Moje plany i projekty można zobaczyć pod adresem w stopce. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.chomikuj.pl/zynek - zakładka wizualizacje i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 24.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 bioork! po prostu ŚLICZNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.06.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bioork, ślicznie moja mała by oszalała w tym pokoju - także uwieeeeeeeelbia konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bioork pokój cudowny, mając 6 lat, a nawet i wiecej , dałabym się za niego pokroić. Widzę, ze nei jest zagracony zabawkami, gdzieś je sprytnie pochowaliście;)? Gryzie mni to, bo moi chłopcy mają uch sporo, mało psują, więc nie ma naturalneje wymiany starych na nowe i zastanawiam się, jak pochować je, by nie było wrażenia bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 25.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki właściwie amka ma tylko te zabawki jakie widać na fotkach + klocki lego w szafie i tyle ale Ona nie bawi się już właściwie zabawkami, tylko tą stajnią i konikami, ewentualnie tym co na szafie widać i lego i tyle więc wszystko już dawno zostało wystawione i sprzedane na allegro w pokoju synka, który wkleiłam wyżej zabawki są schowane, tj. auta skrzyni\ławie do siedzenia, książeczki, puzzle, układanki, ciastolina i lego w szafie na 2 dolnych półkach a takie drobne zabawki w drugiej części szafy, w skrzyni obok łóżka stoi garaż, na parapecie kilka aut, jezdziki itp. w garażu i na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 26.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja jestem na etapie urządzania pokoi dla moich dzieci 12 letniej córeczki i 8 letniego synkaOstatnio oglądałam fototapety na stronach internetowych i znalazłam fajne z piłką nożna dla synka i z postaciami dziewczynek dla córeczki ale jak zobaczyłam cenę 680 i 1000 to zrezygnowałam.Córcia chciałaby pokój w kolorach czerwonych cały czas się zastanawiam czy to będą odpowiednie kolory dla niejDla synka chciałbym urządzić pokój piłkarski.Cały czas szukam inspiracji Może ktoś znałazł stronke int. z fajnymi fototapetami po rozsądniej ceniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nasz pokoj dziecinny dopiero w powijakach, inspiracji nadal szukam;) Jakis czas temu ktos pokazywal okropnie drogie bajeczne lozka - tymczasem dzisiaj na allegro znalazlam taki za 800 zl - moze komus sie przyda? (szukaj w allegro lozko wieza)http://handelgigant-outlet.pl/images/prod/hbett_c3.jpg Troche kiczowate, ale mojej Mlodej na pewno by sie spodobalo:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 bioork - coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 bioork fantastycznie! Jedna tylko mała uwaga - zdejmij zabawki z szafy, a efekt będzie jeszcze ładniejszy Może warto by było zakupić szufladę pod łóżko na zabawki, a w przyszłości na inne sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geoewka 29.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 bioork , gdzie można kupić taką "konikową" pościel??? Pokoik cudny!!!!!Bardzo, bardzo mi się podoba! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 bioork , gdzie można kupić taką "konikową" pościel??? Pokoik cudny!!!!!Bardzo, bardzo mi się podoba! Pozdrawiam, niby tak, ale czasem mam wrażenie, ze podczas stylizowania pokoi naszych dzieci zapominamy, ze to ich pokoje. W pokoju dziecka mogą być zabawki. Ja też będe musiała przełknąc pewnie ozdoby u zabakwi odbiegające od stylu morsko-pirackiego. Obecnie skręcaam syna na bęłkitne ściany, on chce żółte, a to nie pasuje do MOJEJ koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoan25 29.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A i oto pokoik mojego synka. Kolorowy, pełno zabawek, misiów, przytulanek...wszystko co lubi. http://zoan25.fotosik.pl/albumy/655028.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts