żona m 20.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 fistaszek pokój fajny, klimatyczny. Szkoda tylko, że drzwi do niego nie są białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 dlatego uwazam, ze niktóre dzieci moglyby sie bać domku na kurzej lpace. A ja własnie będąc dzieckiem zawsze o takim marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 fistaszek pokój fajny, klimatyczny. Szkoda tylko, że drzwi do niego nie są białe. Skoro w całym domu są jednakowe to po co robić jedne inaczej? Zwłaszcza, że pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja ciągle myślę normalnie ze mną i moim niezdecydowniem to chyba już coś nie tak jestA jam myślę to i szukam i się dzielehttp://img109.imageshack.us/img109/9672/2012121908292298slodkil.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img850.imageshack.us/img850/6090/elegantprincessbedroomw.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img18.imageshack.us/img18/3392/27373106.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img405.imageshack.us/img405/3816/rmsdecorographynurseryk.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img171.imageshack.us/img171/7653/wallembellishments.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Fistaszek piękny pokoik, ile córa ma lat ? możesz zrobić fotki w świetle dziennym i więcej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fistaszek 20.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Fistaszek piękny pokoik, ile córa ma lat ? możesz zrobić fotki w świetle dziennym i więcej więcej... Dziękuję Córa ma 4,5 roku. Postaram się zrobić fotki w świetle dziennym. Co do koloru drzwi; białe wyglądałyby lepiej w tym pokoiku, ale średnio komponowałyby się z pozostałymi wnętrzami. Jak by nie było, urządzanie to jednak sztuka kompromisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gdybym miała robić pokoik dla córeczki, postawiłabym na kolor miętowy w dodatkach Pomarzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziękuję bardzo za gratulacje PIU ten zwis czerwony co wkleiłaś jako inspiracje do mojego pokoiku to chyba za mały będzie bo ta lampa ma tylko 23cm szerokości a będzie to jedyne źródło światła, no nie licząc lampki nocnej. Tapeta zamówiona, czekam jak przyjedzie, szwagier już robi poprawki w pokoiku, szpachluje, ja będę malować i tapetować część mebli zakupionych i zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Skoro w całym domu są jednakowe to po co robić jedne inaczej? Zwłaszcza, że pasują. o to chodzi, ze nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gdybym miała robić pokoik dla córeczki, postawiłabym na kolor miętowy w dodatkach Pomarzyć ... jaksie macie jeden pokój na zbyciu, pozostaje kwestia poczęcia córki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us Mi też się tyle podoba, że nie jestem pewna do końca decyzji. Jednak wymalowane ściany są ale to ostatnie zdj. jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 o to chodzi, ze nie pasują. Żono, o to chodzi że nie pasują Twoim zdaniem a moim wcale źle nie wyglądają . Abstrahując od tego co byłoby lepsze - ciężko drzwi dopasowywać do mebli w pokoju lub odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jaksie macie jeden pokój na zbyciu, pozostaje kwestia poczęcia córki .... gabinetu nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jaksie córeczce byś nie oddała? nie wierzę, jaksiowy by oddał na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Kupiłam tą o to lampę: http://studiopetito.pl/lampa-wiszaca-blosso-biala-coming-kids.html# i zastanawiam się czy nie cofnąć zamówienia:(Jak myślicie jak będzie z użytkowaniem takiej jasnej lampy z materiału? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej sprawie? Ma szansę ta lampa przetrwać długi czas w dobrym stanie?Czy praktyczniejsza już będzie wykonana z PCV bo na taką planuje zamienić ? Mam lampę KNAPPA z IKEI (PCV właśnie) i mycie każdego płatka i wszystkich zakamarków pod prysznicem to istna masakra. Edytowane 20 Lutego 2013 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mam lampy z kloszem z materiału, mycie ich nie należy do przyjemności... trzeba je prać pod bieżącą wodą- wycieranie ściereczką nie wystarcza... kurz jakoś tak mocno się jej czepia, że wręcz szoruję ją szczoteczką :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja też mam jedną lampkę z kloszem z materiału, który przecieram wilgotną szmatką, coś tam schodzi (paprochy się rolują i wtedy je ściągam ręką), ale mam wrażenie, że nie do końca. Ona nie jest jasna, więc po prostu tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.02.2013 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ja też mam bawełnianą tkaninę i po 3 latach planuję ją teraz wymienić, jest przykurzona i nie da się tego zmyć ... Szkoda, bo śliczna ta Twoja lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 bluezee wybrałaś piękną lampę ale co do czyszczenia to faktycznie może nie być łatwo A ja w końcu się zdecydowałam że zrobię pokój Alicji w pastelach czyli będzie kolorowo ale z przewagą różu i właśnie zakupiłam materiały jak i tą drewnianą białą podstawę lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aż tak źle z tymi lampami materiałowymi??? Szkoda mi tej lampy, raz, że zamieszanie, dwa, ze pasuje mi do koncepcji pokoju. diana teresa to jednak zaryzykowałaś i będziesz mieć materiałową lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts