Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dlatego uwazam, ze niktóre dzieci moglyby sie bać domku na kurzej lpace.

A ja własnie będąc dzieckiem zawsze o takim marzyłam

fistaszek pokój fajny, klimatyczny. Szkoda tylko, że drzwi do niego nie są białe.

Skoro w całym domu są jednakowe to po co robić jedne inaczej? Zwłaszcza, że pasują.

Fistaszek piękny pokoik, ile córa ma lat ? możesz zrobić fotki w świetle dziennym i więcej więcej... :)

Dziękuję :) Córa ma 4,5 roku. Postaram się zrobić fotki w świetle dziennym.

Co do koloru drzwi; białe wyglądałyby lepiej w tym pokoiku, ale średnio komponowałyby się z pozostałymi wnętrzami. Jak by nie było, urządzanie to jednak sztuka kompromisu ;)

Dziękuję bardzo za gratulacje :)

PIU ten zwis czerwony co wkleiłaś jako inspiracje do mojego pokoiku to chyba za mały będzie :( bo ta lampa ma tylko 23cm szerokości a będzie to jedyne źródło światła, no nie licząc lampki nocnej.

Tapeta zamówiona, czekam jak przyjedzie, szwagier już robi poprawki w pokoiku, szpachluje, ja będę malować i tapetować :) część mebli zakupionych i zabawek :)

Gdybym miała robić pokoik dla córeczki, postawiłabym na kolor miętowy w dodatkach :) Pomarzyć ...

jaksie macie jeden pokój na zbyciu, pozostaje kwestia poczęcia córki ....

o to chodzi, ze nie pasują.:D

Żono, o to chodzi że nie pasują Twoim zdaniem :) a moim wcale źle nie wyglądają ;). Abstrahując od tego co byłoby lepsze - ciężko drzwi dopasowywać do mebli w pokoju lub odwrotnie.

Kupiłam tą o to lampę: http://studiopetito.pl/lampa-wiszaca-blosso-biala-coming-kids.html# i zastanawiam się czy nie cofnąć zamówienia:(

Jak myślicie jak będzie z użytkowaniem takiej jasnej lampy z materiału? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej sprawie? Ma szansę ta lampa przetrwać długi czas w dobrym stanie?

Czy praktyczniejsza już będzie wykonana z PCV bo na taką planuje zamienić ?

Mam lampę KNAPPA z IKEI (PCV właśnie) i mycie każdego płatka i wszystkich zakamarków pod prysznicem to istna masakra.

Edytowane przez bluezee
Mam lampy z kloszem z materiału, mycie ich nie należy do przyjemności... trzeba je prać pod bieżącą wodą- wycieranie ściereczką nie wystarcza... kurz jakoś tak mocno się jej czepia, że wręcz szoruję ją szczoteczką :/
Ja też mam jedną lampkę z kloszem z materiału, który przecieram wilgotną szmatką, coś tam schodzi (paprochy się rolują i wtedy je ściągam ręką), ale mam wrażenie, że nie do końca. Ona nie jest jasna, więc po prostu tego nie widać.

ja też mam bawełnianą tkaninę i po 3 latach planuję ją teraz wymienić, jest przykurzona i nie da się tego zmyć ...

klosz.jpg

Szkoda, bo śliczna ta Twoja lampa

bluezee wybrałaś piękną lampę ale co do czyszczenia to faktycznie może nie być łatwo

A ja w końcu się zdecydowałam że zrobię pokój Alicji w pastelach czyli będzie kolorowo ale z przewagą różu i właśnie zakupiłam materiały jak i tą drewnianą białą podstawę lampy :)

Aż tak źle z tymi lampami materiałowymi??? Szkoda mi tej lampy, raz, że zamieszanie, dwa, ze pasuje mi do koncepcji pokoju.

diana teresa to jednak zaryzykowałaś i będziesz mieć materiałową lampę