kanka9 12.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Anjamen ale ładny szary na ścianie wyszedł z tym różem bardzo fajnie . Drugi pokoik też wygląda na fajny , tylko daj więcej zdjęć bo mało widać . My też mamy róż na ścianie jednej a na drugiej czerń ale kiedyś już wklejałam pokój Miśki . No i zazdroszczę bawialni bo nie masz tyle zabawek w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka, pokazuj roz z czarnym, bo brzmi fajnie. w pokoju Marylki nie ma jeszcze co pokazywać bo to dopiero poczatki, mamy jeszcze 8 tygodni zanim mała pojawi sie na swiecie wiec luuuuzik, jedna sciana jest tam niebieska w biale kropeczki, ale na zdjeciu nie widac kropeczek. Jak wykonczymy pokoik to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 w podzięce za Wase inspiracje pokaze Wam jak wygladają pokoje moich dziewczynek. Juz kiedys z kilkaset stron wstecz pokazywalam ale troszke sie zmienilo sypialnia Heli, która w czwartek skonczy 3 lata Jak ktos nie toleruje rózu niech nie patrzy:P Bożesz anjamen jakbym widziała pokoik moich córci ( mój w trakcie realizacji) kolorystycznie też dwa odcienie różu , szarośc i biały nawet panele identyczne bedą. PIĘKNIE Mam pytanie odnośnie mebelek Hensvik bo widze ze masz szafe a tez o takiej myślalam jak sie sprawuje w użytkowaniu bo róznie słyszałam o mebelkach z Ikeii. Pokoik dla Marylki zapowiada sie cudnie tak słodziutko !!! Bawialnia śliczna bardzo dobrze ze zrobiłas ja bardziej kolorowa niz pozostałe pokoiki . Przepięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuniaolunia 12.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 anjamen pokoik naprawdę śliczny, delikatny, piękny! Zuzia5 aktualnie mam tylko te zdjęcia, boję się, że jakbym wrzuciła zdjęcia aktualnego stanu pokoiku zostałabym zbombardowana komentarzami negatywnymi. Rzeczywiście zdjęcia pokoiku sa bardzo ładne ale teraz juz tak nie wygląda, ściany pomazane przez małego-niestety Synek znalazł moment nieuwagi, okno nadal wymaga zmiany zasłon (kupiłam zasłony w Ikea ale to nie jest dobry pomysł wiec nadal myslę nad oknem). Zastanawiam się nad przemalowaniem pokoiku na biało, myślę nad zerwaniem podlogi i położeniem paneli. W międzyczasie przeszukuję wątek i liczę na Wasze podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zuzia, dziekuje. Szafa bez zarzutu od prawie 3 lat, jedyny minus jest taki że jest dość mała i teraz kupujemy hemnesa i wstawimy Helence, bo jednak juz ma wiecej ciuchów a Hensvik pojdzie do Marylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka, pokazuj roz z czarnym, bo brzmi fajnie. w pokoju Marylki nie ma jeszcze co pokazywać bo to dopiero poczatki, mamy jeszcze 8 tygodni zanim mała pojawi sie na swiecie wiec luuuuzik, jedna sciana jest tam niebieska w biale kropeczki, ale na zdjeciu nie widac kropeczek. Jak wykonczymy pokoik to sie pochwale Już pokazywałam tu kiedyś o na tej stronie jest http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)&p=4943308#post4943308 teraz robię nowy i ściany wszystkie będą białe ale ...... Niestety różu zabraknąć nie może i po negocjacjach z córką różowe będzie łóżko i lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kanka- czad. Jak sie nazywają te zyrandole na kablu, ja kiedys pol dnia ich poszukiwałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 chodzi Ci o żarówki ? To jest Cablepower http://cablepower.cba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bardzo podoba mi się połączenie tych kolorów, w tym podłogi troszkę jeszcze pusto w pokoikach ale to się pewnie zmieni? Dla córeczki też bym zrobiła połączenie bieli, szarości i odrobiny różu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 chodzi Ci o żarówki ? To jest Cablepower http://cablepower.cba.pl tak tak super są dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka9 mogę taką monsterkę uszyć jaką się chce anjamen przepiekne Twoje córeczki mają pokoiki naprawdę prześliczne Co do mebli z Ikei też jestem takowych posiadaczką, jeśli chodzi o pokoik dziecka i pokażę co moje dziecię wczoraj zrobiło, wywaliło wszystkie ubrania z jednej z szuflad po czym poszło sobie w niej smacznie spać http://imageshack.us/a/img694/8084/p1140999jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuniaolunia 12.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 anjamen co to za szarośc zagościła w pokoju córeczki? Pamiętasz może nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka9 mogę taką monsterkę uszyć jaką się chce anjamen przepiekne Twoje córeczki mają pokoiki naprawdę prześliczne Co do mebli z Ikei też jestem takowych posiadaczką, jeśli chodzi o pokoik dziecka i pokażę co moje dziecię wczoraj zrobiło, wywaliło wszystkie ubrania z jednej z szuflad po czym poszło sobie w niej smacznie spać http://imageshack.us/a/img694/8084/p1140999jpg.jpg buehehe nieźle No to piszę pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 anjamen co to za szarośc zagościła w pokoju córeczki? Pamiętasz może nazwę? znalazłąm na stronie 137 więc wklejam tez tu kolory z Heli pokoju flugger baza flutex 5 z mieszalnika szary - 5347 ciemniejszy roz - P1423 jasny roz - 1421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.03.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka9 mogę taką monsterkę uszyć jaką się chce anjamen przepiekne Twoje córeczki mają pokoiki naprawdę prześliczne Co do mebli z Ikei też jestem takowych posiadaczką, jeśli chodzi o pokoik dziecka i pokażę co moje dziecię wczoraj zrobiło, wywaliło wszystkie ubrania z jednej z szuflad po czym poszło sobie w niej smacznie spać http://imageshack.us/a/img694/8084/p1140999jpg.jpg Ha Ha ha A to śliczne białowłose to Alicja , jeśli tak to Alunie to spryciule moja ma 10miesiecy a od dwóch tygodni już sama drepta dzisiaj nawet przez próg sama przeszła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kanka9 mogę taką monsterkę uszyć jaką się chce anjamen przepiekne Twoje córeczki mają pokoiki naprawdę prześliczne Co do mebli z Ikei też jestem takowych posiadaczką, jeśli chodzi o pokoik dziecka i pokażę co moje dziecię wczoraj zrobiło, wywaliło wszystkie ubrania z jednej z szuflad po czym poszło sobie w niej smacznie spać http://imageshack.us/a/img694/8084/p1140999jpg.jpg Boski jest:lol2::lol2: Edit: nie wiem czemu załozyłam że to chłopczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 diana świetne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuniaolunia 12.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 znalazłąm na stronie 137 więc wklejam tez tu kolory z Heli pokoju flugger baza flutex 5 z mieszalnika szary - 5347 ciemniejszy roz - P1423 jasny roz - 1421 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 zdjecie w szufladzie cudne, choc chwiolę trwało zanim zobaczyłam w niej dzieciaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 12.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 anjamen - przeciez nie ma różowej sukieneczki, to musi to być chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts