slonko 20.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja bym nakleiła normalnie na całej ściance , do tzw. czoła. czyli tylko tapeta i na calej scianie kolankowej do "zgiecia" tak ?? bez zadnych borderow ? reszta scian bedzie jasno szara meble biale (okna antracyt, drzwi beda biale, panele jakis jasny dąb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.03.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Słonko ja bym borderu nie brała. Tapete do konca a na zwieńczeniu ozdobną drewniana listwę pomalowaną na biało - trochę angielskiego klimatu Szociku zdecydowanie rozbielić i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 20.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 . Faktycznie jest to jeden i ten sam kolor. nigdy bym nie pomyślała, ze to ten sam kolor . niezła zmyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dziękuje dziewczyny za bardzo pozytywne opinie na temat pokoiku. Strasznie miło jest je czytać po wielogodzinnych poszukiwaniach w internecie wyposażenia do tego pokoiku i złączenia wszystkiego w jedną jak się okazało spójną całość DZIĘKI jeszcze raz WIELKIE:) Aricia a szare kropeczki rzeczywiście połyskują wszystko zależy od kąta padania światła. Cały urok tej tapety to właśnie ten błysk szarych kropek. Hania już jest na świecie od 05 marca i pokoik ma w końcu swojego lokatora:) Gratuluję :hug::hug:I dopiero dziś się chwalisz, że Córeczka już z Wami:cool: Pokoik wyszedł piękny, bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.03.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 dostałam odpowiedź od dziewczyny z pakamery, że ta tkanina jest z IKEI, ale juz od daaawna jej nie ma no nic, może uda mi się kiedyś znaleźć coś w podobnym stylu... lecę odszukać wątek saszanasza, dzięki madziaaa Kurcze faktycznie w Ikea ją widziałam tu mają fajne tkaniny http://www.robinspatchwork.eu/ tylko ceny mniej fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Szocik lepiej jest ale jeszcze bym rozjaśniła, a w swietle dziennym kolor ścian bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.03.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Mnie się w swietle dziennym też ten kolor scian podoba - wygląda raczej jak ten jaśniejszy fiolet. Wieczorem natomiast kolor jest dość ciemny, ale ... dzis nie ma jeszcze odpowiedniego oświetlenia, więc może po zainstalowaniu lampki sufitowej, jakiejś lampki nocnej etc bedzie ok. Co do rozjaśnienia koloru... poczekam jeszcze na próbki zasłonek. Zobacze jakie one maja kolory. maluje sie je łatwo i szybko, więc problemu nie ma Słonko ja bym bordera nie dawała, ale ja nie lubie borderów, wiec obiektywna nie jestem. Dałabym tabete do samego skosu. Tapeta jest sliczna, bardzo delikatna i dziewczęca. Dobry wybór! Bluezee - powitaj i ode mnie Hanię na swiecie. Ma piekny pokoik i piękne imie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 słonko, tak do zgięcie bez borderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.03.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ŻonaM, Kamilcia, Szocik - dzieki tak zrobie za borderami takze nie przepadam, bedzie nieco rozowo, ale delikatnie coreczka wybrala spośród kilku moich propozycji ostatnio ciagle chce ogladac pokoiki i w wiekszosci mowi "o jaki piekny, jak taki chce" ale juz koncepcji nie zmieniam teraz trudny wybor dla syna - swego czasu szukalam z napisami, cyframi itp (ciemne kolory), tez na scianke kolankowa ale ceny mnie rozbroily to co mi sie podoba, bedzie nie do przejscia gdybyscie znalazly czarne, szare cyfry, napisy w dobrej cenie to prosze o linki z gory dziekuje Bluezee gratulacje niech Hania rosnie zdrowo sliczny pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ooo słonko, jak skończe pokoj Majki to bede musiała się zabrac za pokoje chłopaków. Tylko ze moi maja juz łóżka... czerwone auta! To bedzie element dominujący i do niego trzeba bedzie dopasowac resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wpadłam się pochwalić, że szafa stoi, sama złożyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 21.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wpadłam się pochwalić, że szafa stoi, sama złożyłam Zuch dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.03.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Wow gratuluję samodzielnego złożenia szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ooo słonko, jak skończe pokoj Majki to bede musiała się zabrac za pokoje chłopaków. Tylko ze moi maja juz łóżka... czerwone auta! To bedzie element dominujący i do niego trzeba bedzie dopasowac resztę Szocik mysle, ze pokoj dziewczynce jakos latwiej urzadzic tzn mowie o sobie, bo duzo trudniej mi dobrac cos dla syna pewnie gdybym miala wiecej funduszy to po klopocie ...... a tak szukam tapety duzo tanszej, ale ciezko, bo jak cos mi sie spodoba to potem nic innego nie widze Twoi chlopcy pewnie mlodsi, u nas carsy juz byly (yzn jeszcze sa, ale juz nie zmieniam), teraz mlodziezowy musze robic, a to wyzwanie moj ma lozko i biurko (sosnowe), pokoj ma byc zatem polaczeniem grafitu i drewna wypatrzylam juz szafe Pax, ktora ma boki sosnowe i drzwi czarne - swietnie pasuje do mojej koncepcji i taka lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.03.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Moi panowie mają odpowiednio 6 i 8 lat. Auta na razie musza zostac bo po pierwsze - chłopcom jeszcze się nie znudziły i nadal im sie podobaja, a po drugie - to funduszy brak na zmiany.Reszte mebli wolałąbym im jednak kupic juz bardziej uniwersalne, tak zeby za 2-3 lata wymienic tylko łóżka a nie cała resztę.I tu się problem zaczyna, bo do wsciekle czerwonego łóżka najlepiej byłoby dopasowac reszte mebli w tym samym stylu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Szocik oboje maja czerwone lozka ?? do tego koloru tym bardziej cos spokojnego, juz przyszlosciowo zupelnie nie nawizaujace do carsow napewno znajdziesz cos fajnego, patrzac na pokoj corki i Twoje pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Maja takie łóżka (obydwaj czyli 2 szt) oraz szafę i komode - takie jak sa w tle. http://www.smik.pl/product/image/7854/KACP-------17971-KACPER-LOZKO.JPG Myslałam zeby szafe i komode zostawic w pokoju młodszego, bo on jednak dłużej jeszcze w tym klimacie bedzie chciał mieszkac.A starszemu pokoj zrobic juz bardziej neutralny.U małego można by iść w tym kierunku - czyli jakies szare sciany, czerwone dodatki etchttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=174134&d=1362326842. Edytowane 22 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 slonko Z tapet za przyzwoite pieniądze faktycznie wybór jest średni, więc może trzeba pokombinować i pomalować ścianę na szaro/grafitowo z jakimś ciekawym szablonem? Jaka cena tapety byłaby dla Ciebie do przełknięcia? Ja nie wklejałam raczej wzorów dla nastolatków,a coś by się jednak może ciekawego znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O pokoju starszego pisałam juz w swoim watku. Bardzo podobaja mi sie te 2 inspiracje: Polaczyłam je i wyszło mi cos takiego (kolorystyka przypadkowa): Tylko teraz pytanie do Was - jaka dac kolorystyke tych mebli i jakie dac sciany, zeby do łóżka pasowało, a było w miare uniwersalnie. Chciałabym za 2-3 lata wyalić łóżko, ewentualnie pomalować sciany i miec pokoj młodzieżowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 szocik, Ty mnie lepiej powiedz, skąd wytrzaśniesz taką perforowaną płytę!!!! bo ja szukam jej od dwóch lat i nie mogę namierzyć! co do pokoiku chłopięcego, to ja dała bym kolory jak z inspiracji. wrzuciła bym tylko parę dupereli w czerwonym i czarnym, żeby nawiązać do łóżek. jakiś poster, lampkę na biurko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts