Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zarwalam dwie pol-nocki ,ale skonczylam....

JEZZZZZU to tapetowanie to nie taka latwa sprawa:rolleyes:A JAK RECE BOLA:rolleyes:

Ale Olinek rano byl zachwycony piracka tapeta;)

przypominam tapete linkiem

http://regdos.com.pl/p/23/2269/tapeta-weseli-piraci-tapety-i-fototapety.html

Ktos mnie prosil o zdjeciA-JUZ NIE PAMIETAM KTO...Jakby co to prosze na priva bo ja zdjec nie umiem wkleic....

GUMISIOWA, kliknij w okienku odpowiedzi na ikonkę z "drzewkiem".

pojawi się okienko z dwiema zakładkami, " z komputera" i " url" ( u mnie jest "from computer" i "from url"- wzystko zależy od rodzaju przeglądarki)

jeżeli masz zdjęcie zapisane na komputerze, wybierasz tę opcję. wyskoczy okienko, a pod nim "wybierz plik". pokaże się lista plików z Twojego komputera. wybierz ten, który chcesz wkleić. zatwierdź i juszszsz!

jeżeli zdjęcie jest z sieci, to klikasz na tę fotkę, wybierasz "kopiuj adres grafiki"9 TAK JEST U MNIE), zaznaczasz na okienku "z ur" i wklejasz w ramkę adres grafiki I TEŻ JUSZSZSZ ;)!

czasem zdarza się, że grafika jest za duża, albo wyskakuje inny błąd. ja wtedy zapisuję ją na pulpicie i wklejam już z komputera ;)

Edytowane przez aricia

DSC03794.jpg

DSC03797.jpg

DSC03803.jpg

DSC03804.JPG

DSC03809.jpg

Przepraszam za jakosc ,ale slonka brak i zero dobrego swiatla.

Mialam dac na pozostalych dwoch scianach bialo -granatowe pasy ,ale na zywo na tych piratach strasznie duzo sie dzieje i chyba to juz wystarczy-te biale sciany uspokajaja troche piratow;)

Dzis jade po biale bawelniane zaslony i misze cos wymyslic-co powoescic nad glowa bialego niedzwidzia na wyzszej zabudowie...Tam troche za duzo tej bieli..POMYSLY POPROSZE:rolleyes::)

arcia-jasny gwint!!!!dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!1

podobno jest tu jakiś pokój do krytykowania :lol2:

Gumisiowa ale żeś miała tapetowania - myślalam, że 1 mała ściana jak u mnie a tu tyyyyle.

Ja bym dała nad misia coś (nie wiem co to by miało być) ale chyba jednak w kolorze czerwonym.

Tak, żeby biały + niebieski i czerwony dodatek dał wakacyjne - marynistyczne barwy.

A coś planujesz na tej ścianie z tapetą i niską półką?

MagdaBartek-ten bialy stolik stanal tam tylko po tapetowaniu-do niego sa 2 biale krzeselka.

PLANY SA ALE NIE ZAPEDZAM SIE JESZCE Z TAMTYM KACIKIEM PONIEWAZ OLINEK NA 16 MIESIECY I NIE SPI NA LOZKU TZN.SPI ALE Z MAMUSIA:rolleyes:

Chce tam kupic czerwana lampe na trojnogu-widzialam w A gacie i biala poleczke z IKEI a z drugiej strony lozka pojdzie fotel po babci-tylko caly czas nie doszlam do tapicera....

arcia-THANK YOU!!!!!

hejka mam pytanie gzie moglabym kupic takie mebelki ?:) moze ktos wie gdzie moge kupic takie rzeczy jak na tej stronce tylko w pl sklepie?:)

http://www.potterybarnkids.com/products/floral-sure-strip-wallpaper/?pkey=e|kida+wallpaper|56|best|0|2|24||21&group=1&sku=7633597&cm_src=PRODUCTSEARCH||NoFacet-_-NoFacet-_-NoMerchRules-_- bo sa piekne

czy ktos wie moze gdzie szyja material na fotele zeby ktos mi uszyl z imieniem mojej coreczki?:)

mam dylemat jak urzadZic mojej coreczce pokoj zabawkowy :) tamten ma juz troche powazniejszy a ten bym chciala kolorowy dodam ,ze ak sie tam do domku wprowadzimy bedzie miala 2 latka ;)

img22o.jpg

img25o.jpg

img41o.jpg

Pokoik pokazywałam już u siebie. Jest bardziej gościnny, aniżeli dziecięcy, ale w przyszłości ma służyć jako pokój dla dziewczynki. Wtedy myślę pojawią się kwiatowe dodatki. Kwiaty raczej o geometrycznych kształtach - jak na wieszaku.

100_6557.JPG

100_6562.JPG

100_6561.JPG

DSCN6224.JPG

100_6571.JPG

DSCN6226.JPG

DSCN6225.JPG

DSCN6227.JPG

DSCN6229.JPG

Pościel oraz kocyk Minky szyte są z zamówionych materiałów.

GUMISIOWA

ale zdolniach z Ciebie, WOW!! Tapeta super, tak mi się kojarzy z małym, słodkim Łobuziakiem :lol2::lol2: Z takim co to wiecie, narozrabia, a potem tak spojrzy i tak się uśmiechnie, że człowiek wymięka hihi. Super. Wszystko mi się podoba i kolorki i wzory i meble.

Pomysł z czerwienią za misiem też mi się wydaje fajny :)

ane3ka1

ale dobrałaś te kolory i tkaniny - mistrzostwo świata !! pięknie!! Tapety i boazerii strasznie zazdroszczę bo kusi mnie jedno i drugie ale brakuje odwagi, a bardzo się brudzi ściana za łóżkiem.

Piu! Miło słyszeć takie słowa z Twoich ust. Wszystko robione niewielkim nakładem. Tapeta z LM za 34zł, boazeria zbierana z "resztek" w LM, malowana na biało, całość ok. 200zł. Listwę wykańczającą robił znajomy stolarz. Zasłony były tam już wcześniej i trochę pod nie kupowałam tapetę. Jedna z poszewek na poduszki szyta z tego co zostało po obcięciu zasłon. Wieszak robiony na zamówienie.

Trochę więcej kosztowały tkaniny, bo sprowadzane z US. Tkaniny same w sobie są tanie, ale przesyłka powala :/

Sciana za łóżkiem nic się nie brudzi. Na razie jest niewiele wykorzystywana. Jakby co, można wytrzeć na mokro.

Zono-zołzo. Dziękuję. Miał być mały akcent różowy w pościeli, ale zabrakło w sklepie tkaniny. Może i dobrze. Za to lala w pełni różowa :) I pewnie pojawią się mega piękne różowe i plastikowe zabawki (ble!)

Edytowane przez ane3ka1