sylwiapaweł 28.03.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie przyglądałam się, widziałam jedynie bele w koszach z napisem 30zł/szt. Ale wzory cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 O kurcze za 30 zł to i za domieszke warto zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zarwalam dwie pol-nocki ,ale skonczylam....JEZZZZZU to tapetowanie to nie taka latwa sprawa:rolleyes:A JAK RECE BOLA:rolleyes:Ale Olinek rano byl zachwycony piracka tapeta;) przypominam tapete linkiemhttp://regdos.com.pl/p/23/2269/tapeta-weseli-piraci-tapety-i-fototapety.html Ktos mnie prosil o zdjeciA-JUZ NIE PAMIETAM KTO...Jakby co to prosze na priva bo ja zdjec nie umiem wkleic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) GUMISIOWA, kliknij w okienku odpowiedzi na ikonkę z "drzewkiem". pojawi się okienko z dwiema zakładkami, " z komputera" i " url" ( u mnie jest "from computer" i "from url"- wzystko zależy od rodzaju przeglądarki) jeżeli masz zdjęcie zapisane na komputerze, wybierasz tę opcję. wyskoczy okienko, a pod nim "wybierz plik". pokaże się lista plików z Twojego komputera. wybierz ten, który chcesz wkleić. zatwierdź i juszszsz! jeżeli zdjęcie jest z sieci, to klikasz na tę fotkę, wybierasz "kopiuj adres grafiki"9 TAK JEST U MNIE), zaznaczasz na okienku "z ur" i wklejasz w ramkę adres grafiki I TEŻ JUSZSZSZ ! czasem zdarza się, że grafika jest za duża, albo wyskakuje inny błąd. ja wtedy zapisuję ją na pulpicie i wklejam już z komputera Edytowane 28 Marca 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Przepraszam za jakosc ,ale slonka brak i zero dobrego swiatla. Mialam dac na pozostalych dwoch scianach bialo -granatowe pasy ,ale na zywo na tych piratach strasznie duzo sie dzieje i chyba to juz wystarczy-te biale sciany uspokajaja troche piratow;) Dzis jade po biale bawelniane zaslony i misze cos wymyslic-co powoescic nad glowa bialego niedzwidzia na wyzszej zabudowie...Tam troche za duzo tej bieli..POMYSLY POPROSZE:rolleyes: arcia-jasny gwint!!!!dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 podobno jest tu jakiś pokój do krytykowania Gumisiowa ale żeś miała tapetowania - myślalam, że 1 mała ściana jak u mnie a tu tyyyyle. Ja bym dała nad misia coś (nie wiem co to by miało być) ale chyba jednak w kolorze czerwonym. Tak, żeby biały + niebieski i czerwony dodatek dał wakacyjne - marynistyczne barwy. A coś planujesz na tej ścianie z tapetą i niską półką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 pyroszszsz gratuluję nowo nabytej umiejętności! w sumie po tak dobrze położonej tapecie, wklejanie zdjęć to pikuś!!!! p.s. następnym razem jak wkleisz fotkę kliknij na nią otworzy Ci się okienko z opcjami wyboru wielkości, w jakiej chcesz aby zdjęcie się ukazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 MagdaBartek-ten bialy stolik stanal tam tylko po tapetowaniu-do niego sa 2 biale krzeselka.PLANY SA ALE NIE ZAPEDZAM SIE JESZCE Z TAMTYM KACIKIEM PONIEWAZ OLINEK NA 16 MIESIECY I NIE SPI NA LOZKU TZN.SPI ALE Z MAMUSIA:rolleyes:Chce tam kupic czerwana lampe na trojnogu-widzialam w A gacie i biala poleczke z IKEI a z drugiej strony lozka pojdzie fotel po babci-tylko caly czas nie doszlam do tapicera.... arcia-THANK YOU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 phi słabizna Gienowefka szacun, zwłaszcza za ścianę pod skosem no i dziedzic zadowolony, najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 GUMISIOWA ty zdolniacho sama tapetowałaś Cudnie wyszło kolorystycznie pięknie, idealnie pasuje do łóżeczka, a te mebelki to tam na stale bo fajnie wyglądają i kolor śliczny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wow położenie takiej tapety to nie lada sztuka gratuluje umiejętności bo wyszło ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Pokoik z tapetą zyskał kolorki ładnie Ci to wyszło foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 28.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 hejka mam pytanie gzie moglabym kupic takie mebelki ? moze ktos wie gdzie moge kupic takie rzeczy jak na tej stronce tylko w pl sklepie? http://www.potterybarnkids.com/products/floral-sure-strip-wallpaper/?pkey=e|kida+wallpaper|56|best|0|2|24||21&group=1&sku=7633597&cm_src=PRODUCTSEARCH||NoFacet-_-NoFacet-_-NoMerchRules-_- bo sa piekne czy ktos wie moze gdzie szyja material na fotele zeby ktos mi uszyl z imieniem mojej coreczki? mam dylemat jak urzadZic mojej coreczce pokoj zabawkowy tamten ma juz troche powazniejszy a ten bym chciala kolorowy dodam ,ze ak sie tam do domku wprowadzimy bedzie miala 2 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 miało być wielko Wow, tymczasem nie powaliło na kolana. Tapety o tak intensywnym wzorze zbyt dużo, łozko dalej wygląda karykaturalnie, a całości dopełnia meblościanka.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Pokoik pokazywałam już u siebie. Jest bardziej gościnny, aniżeli dziecięcy, ale w przyszłości ma służyć jako pokój dla dziewczynki. Wtedy myślę pojawią się kwiatowe dodatki. Kwiaty raczej o geometrycznych kształtach - jak na wieszaku. Pościel oraz kocyk Minky szyte są z zamówionych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 GUMISIOWA ale zdolniach z Ciebie, WOW!! Tapeta super, tak mi się kojarzy z małym, słodkim Łobuziakiem :lol2: Z takim co to wiecie, narozrabia, a potem tak spojrzy i tak się uśmiechnie, że człowiek wymięka hihi. Super. Wszystko mi się podoba i kolorki i wzory i meble. Pomysł z czerwienią za misiem też mi się wydaje fajny ane3ka1 ale dobrałaś te kolory i tkaniny - mistrzostwo świata !! pięknie!! Tapety i boazerii strasznie zazdroszczę bo kusi mnie jedno i drugie ale brakuje odwagi, a bardzo się brudzi ściana za łóżkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ane3ka1 śliczy pokoik, piękne kolory (plus za brak różu), czyli da się. Jak pojawi się mała lokatorka będzie jeszcze śliczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Piu! Miło słyszeć takie słowa z Twoich ust. Wszystko robione niewielkim nakładem. Tapeta z LM za 34zł, boazeria zbierana z "resztek" w LM, malowana na biało, całość ok. 200zł. Listwę wykańczającą robił znajomy stolarz. Zasłony były tam już wcześniej i trochę pod nie kupowałam tapetę. Jedna z poszewek na poduszki szyta z tego co zostało po obcięciu zasłon. Wieszak robiony na zamówienie. Trochę więcej kosztowały tkaniny, bo sprowadzane z US. Tkaniny same w sobie są tanie, ale przesyłka powala :/ Sciana za łóżkiem nic się nie brudzi. Na razie jest niewiele wykorzystywana. Jakby co, można wytrzeć na mokro. Zono-zołzo. Dziękuję. Miał być mały akcent różowy w pościeli, ale zabrakło w sklepie tkaniny. Może i dobrze. Za to lala w pełni różowa I pewnie pojawią się mega piękne różowe i plastikowe zabawki (ble!) Edytowane 28 Marca 2013 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 34 zł?? a wygląda jak tapeta z Anglii z kratką burberry http://perfectmoments.pl/blog/wp-content/uploads/2012/09/kolorystyka-burberry-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts