żona m 06.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jedna z forumek Gosia napisała, ze około 600 metrów. aricia pierwsza jaka wydziergam dla ciebie z ogromną antenką, jak u moherowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 taaak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 z tego co wiem, dziewczyny wykorzystują też taką włóczkę zpagetti. daje fajne efekty i nie drapie w spodnią część ciała http://roser.pl/zpagetti ...z tego powodu troszkę obawiam się tej antenki....ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 zpagetti wychodzi najdrożej po przeliczeniu, sam materiał około 150 zł, plus pokrowiec do srodka i granaulat....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A sznurek jak wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 sznuerek zdecydowanie taniej, ale kupiony w fabryce bezpośrednio. Motek 100 metrów jakies 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O rany - a gdzie ta fabryka? Można kupić przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 tak, bez problemu.http://www.texline.com.pl/sznurki.htmlhttp://www.empires.fr.pl/oferta.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 szocik, bodajże w każdym mieście są firmy produkujące sznurek i to zazwyczaj kilka takich firm . wrzuć w wyszukiwarkę swój rejon i na pewno coś znajdziesz. możesz sprawdzić też ofertę takich hurtowni z dodatkami krawieckim i jak np. polimex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 08.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Okazało się że nowe lokum raszej rozmywa się w bliżej nieokreśloną przyszłość. A mnie naszła potrzeba zmiany.... Pokój córki jest pomalowany na żółto. Meble w kolorze: http://www.meblowy.com.pl/meble-malgosia-p-658.html ale tylko bukowe, bez dodatków. Nie ma zgody na przemalowanie wykładzina jest niestety kolorowa -pomarańczowo, żółto, czerwone mazaje (jak narazie nie do wymiany) ale będę wdzięczna za podpowiedzi w sprawie jej koloru na przyszłość. Powyrzucałam znaczną cześć zabawek, przez co pokój pojaśniał i to traktuję jako pierwszy etap. chciałabym zastaosować białe dodatki (pudełka do otwartych szafek, kapa na łóżko, wieszak, firanki ) oraz jako wykończenie - obramówkę na pudła, oraz jaśki - coś z różowego materiału (widziałam materiał patchwork na allegro ale oczywiście teraz nie mogę go odszukać). Ten kolor jest aktualnie topowym dla mojego dziecka- ale tu może dała by się przekonać. Pokój jest dość ciemny bo z północnej strony i tak się nieśmiało zapytam- czy idę w dobrym kierunku...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Okazało się że nowe lokum raszej rozmywa się w bliżej nieokreśloną przyszłość. A mnie naszła potrzeba zmiany.... Pokój córki jest pomalowany na żółto. Meble w kolorze: http://www.meblowy.com.pl/meble-malgosia-p-658.html ale tylko bukowe, bez dodatków. Nie ma zgody na przemalowanie wykładzina jest niestety kolorowa -pomarańczowo, żółto, czerwone mazaje (jak narazie nie do wymiany) ale będę wdzięczna za podpowiedzi w sprawie jej koloru na przyszłość. Powyrzucałam znaczną cześć zabawek, przez co pokój pojaśniał i to traktuję jako pierwszy etap. chciałabym zastaosować białe dodatki (pudełka do otwartych szafek, kapa na łóżko, wieszak, firanki ) oraz jako wykończenie - obramówkę na pudła, oraz jaśki - coś z różowego materiału (widziałam materiał patchwork na allegro ale oczywiście teraz nie mogę go odszukać). Ten kolor jest aktualnie topowym dla mojego dziecka- ale tu może dała by się przekonać. Pokój jest dość ciemny bo z północnej strony i tak się nieśmiało zapytam- czy idę w dobrym kierunku...??? Kasiu - a jest szansa na przemalowanie ścian? żółty plus buk pluc równie soczysty dywan - kiepski duet... Gdyby przemalowac na biało ew złamana biel plus te dodatki co piszesz mysle, że meble by się obroniły - nawet z dywanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 KasiaTS a ile córcia ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dzasta przestań z tą reklamą swojego sklepu, bo to co reklamujesz to mało zachecajace jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 09.04.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 KasiaTS a ile córcia ma lat? 9 latek. niestety zakochana w księżniczkach na maxa i nie wiem co gorsze księżniczki czy monster high... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam,dziewczyny pomóżcie znaleźć jakąś ładną naklejkę lub szablon w kształcie drzewka do pokoju maleństwa ,prawdopodobnie dziewczynki Ściany pomalowane na szaro i nad łóżeczkiem jest miejsce na kinkiet który chcę zrobić z budki dla ptaków ,budka miałaby wypaść na drzewku...ale wszystkie naklejki które udało mi się znaleźć jakoś do mnie nie przemawiają...sama teraz nie mogę drzewa namalować bo mam zakaz takich prac a to byłoby najbardziej po MOJEMU... Dopiszę od razu że cena musi być przyzwoita No i w temacie pomocy -poszukuję również taniego bujanego krzesła do pokoiku,może być używane ,podniszczone...ważne żeby krzesło a nie ratanowy fotel których pełno na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 naklejka coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 89dzasta89-Pięć postów z reklamą jednego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 wklejam zdjęcia ze ścianą na której ma być naklejka,może doradzicie coś innego? na pewno uparłam się na budkę -karmik jako kinkiet ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać...reszta mebli też jest w bieli ,pościel kremowa i kolorowa mocno zielona karuzelka na łóżeczko ,poszukuję dywanika,przewijaka na komodę ,bujanego krzesła i pudełek w groszki do expedita białego ,obecnie kupiłam zielone ale chce je zmienić lub naszyć na nie ładny materiał. Różu jako koloru przewodniego nie chcę ale w dodatkach może być może któraś z was ma coś na oku to będę wdzięczna MEGA...a i lampkę na drewnianej podstawie na komodę z przewijakiem,kiedyś widziałam tu taką w delikatne groszki ,kupioną na allegro,ale nie mogę odnaleźć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 nie mogę wkleić zdjęcia ... wcześniejsze mi się udało nie wiem co jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jakie to proste....wystarczyło rozmiar zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts