sylwia25 09.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Sylwia1210 http://zonazielona.pl/p/25/256/wielka-naklejka-scienna-wesole-miasteczko-olbrzymie-naklejki-scienne-dla-dzieci.html taka naklejki zamówiłem córeczce do pokoju wczoraj właśnie przyszła i mam ciemniejsze ściany niż twoje ja wiem ze to nie drzewo ale wg mnie ślicznie wyglada no tylko cenowo nie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) moja młoda ma takie drzewko - kupiony szablon na all (pokój malowany rok temu, jeszcze nie wykończony, a już bym chętnie zmieniła ten róż ale ciiiii) sowy - naklejki z biedronki, i lampa taka sama Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia25 09.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 moja młoda ma takie drzewko (pokój malowany rok temu, jeszcze nie wykończony, a już bym chętnie zmieniła ten róż ale ciiiii) sowy - naklejki z biedronki, i lampa taka sama [ATTACH=CONFIG]182535[/ATTACH] Zosik gdzie kupowaliśmy koszyczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.04.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 allegro, były jeszcze z błękitną i całą białą koronkąhttp://allegro.pl/kosze-wiklinowe-wiklina-super-cena-23-17-13cm-i3133438991.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a szablon chyba tu brałam, dużo fajnych drzew mają http://allegro.pl/drzewo-naklejka-na-sciane-z-weluru-scienna-xxl-i3096414662.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Sylwia1210 http://zonazielona.pl/p/25/256/wielka-naklejka-scienna-wesole-miasteczko-olbrzymie-naklejki-scienne-dla-dzieci.html taka naklejki zamówiłem córeczce do pokoju wczoraj właśnie przyszła i mam ciemniejsze ściany niż twoje ja wiem ze to nie drzewo ale wg mnie ślicznie wyglada no tylko cenowo nie najtaniej naklejka fajna ale cena dla mnie zabójcza ,niestety za taką cenę muszę umeblować cały pokoik...ale z chęcią zobaczę jak wygląda na ścianie także bardzo proszę o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 twój pokók mam zapisany w inspiracjach drzewko bardzo mi się podoba a róż też bym zmieniła na delikatniejszy ale ściany szybko się brudzą u dzieci a to tylko jedna ściana ja bardzo chciałabym coś w deseń załączonego wcześniej przeze mnie drzewka ale wydaję mi się że ono jest po prostu namalowane...nigdzie podobnej naklejki nie widziałam ,z namalowaniem większego problemu by nie było tyle że ja nie mogę a reszta czyli mąż nie umie . myślałam właśnie o takich koszach do expedita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zosik ty masz rozmiar swojego drzewka właśnie XXL ? fajne mają te drzewka ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 o jakże mi miło ten róż to miał być taki brudny i na opakowaniu był, ale jak to zazwyczaj bywa wyszło inaczej ale też powiedziałam eMowi, że jedną ścianę przemalować to sekund 5 jakoś specjalnie się nie ucieszył hihihi. Młoda ma 10 miesięcy, więc pewnie przeczekam ten 1 okres a później zrobię jej coś innego. Koszyki drogo wychodzą, ale w sumie to na lata, i ładnie by wyglądały w expedicie. A jakbyś namalowała kontury np białą kredką a mąż by farbą wypełnił? Bo śliczna ta inspiracja. A naklejka albo xl albo xxl, nie zmierzę teraz bo młode śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 09.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 o jakże mi miło ten róż to miał być taki brudny i na opakowaniu był, ale jak to zazwyczaj bywa wyszło inaczej ale też powiedziałam eMowi, że jedną ścianę przemalować to sekund 5 jakoś specjalnie się nie ucieszył hihihi. Młoda ma 10 miesięcy, więc pewnie przeczekam ten 1 okres a później zrobię jej coś innego. Koszyki drogo wychodzą, ale w sumie to na lata, i ładnie by wyglądały w expedicie. A jakbyś namalowała kontury np białą kredką a mąż by farbą wypełnił? Bo śliczna ta inspiracja. A naklejka albo xl albo xxl, nie zmierzę teraz bo młode śpi Zawsze możesz pomóc tej ścianie się przybrudzić lekko ...haha no ja mojemu też wmawiam że to 5 sekund zawsze:) ale u nas od malowania to ja byłam zawsze ,obawiam się że nie dałby rady wypełnić Będę myślała co wybrać bo jeszcze mam czasu chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 naklejka coś w ten deseń ja córce kupiłam takie drzewo, ale jeszcze nie naklejone: http://ecx.images-amazon.com/images/I/61dzXJYTzzL.jpg kupiłam na amazonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Póki co ukochany ma do wyczyszczenia i pomalowania regał i szafę. Zobaczę jak one się zgrają z tą ścianą/pokojem. Jak już będą i mimo to będę niezadowolona to sama kupię farbę i przemaluję. Na jego usprawiedliwienie powiem tylko, że on chciał inny kolor, delikatniejszy, mi się wydawał zbyt poważny, ale chyba jednak miał chłop rację - choć raz Farbę kupował 3 godziny przed narodzinami córy, wysyłając mi fotki komórką i oczekując na dobry wybór - niepoważny i takie są skutki słuchania rodzącej kobiety Choć z drugiej strony strach pomyśleć co by było, gdyby nie posłuchał Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 11.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Okazało się że nowe lokum raszej rozmywa się w bliżej nieokreśloną przyszłość. A mnie naszła potrzeba zmiany.... Pokój córki jest pomalowany na żółto. Meble w kolorze: http://www.meblowy.com.pl/meble-malgosia-p-658.html ale tylko bukowe, bez dodatków. Nie ma zgody na przemalowanie wykładzina jest niestety kolorowa -pomarańczowo, żółto, czerwone mazaje (jak narazie nie do wymiany) ale będę wdzięczna za podpowiedzi w sprawie jej koloru na przyszłość. Powyrzucałam znaczną cześć zabawek, przez co pokój pojaśniał i to traktuję jako pierwszy etap. chciałabym zastaosować białe dodatki (pudełka do otwartych szafek, kapa na łóżko, wieszak, firanki ) oraz jako wykończenie - obramówkę na pudła, oraz jaśki - coś z różowego materiału (widziałam materiał patchwork na allegro ale oczywiście teraz nie mogę go odszukać). Ten kolor jest aktualnie topowym dla mojego dziecka- ale tu może dała by się przekonać. Pokój jest dość ciemny bo z północnej strony i tak się nieśmiało zapytam- czy idę w dobrym kierunku...??? Kasiu - a jest szansa na przemalowanie ścian? żółty plus buk pluc równie soczysty dywan - kiepski duet... Gdyby przemalowac na biało ew złamana biel plus te dodatki co piszesz mysle, że meble by się obroniły - nawet z dywanem 1. czy oprócz bieli/ złamanej bieli widziecie jakiś inny pasujący kolor? 2. w przyszłości jeśli wykładzina- to jaki kolor? 3. czy ktoś może mi polecić, korzystał, wie gdzie są białe narzuty na łóżko 160x200 ( chciałabym bawełnę). !@$@%@!!%%# ja nie mam siły na internetowe szukanie- wpisuję nrazuta, bawełna, biała wyskakują mi satynowe, jakieś cuda kolorowe..jak szukacie konkretnej rzeczy? ja chyba tępa jestem :/ dziękuję z góry K. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez KasiaTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 11.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oto moja propozycja pokoju dla nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Noce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 zabawki fisher price w pokoju nastolatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 zabawki fisher price w pokoju nastolatki? i chyba niewygodnie krzesło ale meble fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Fajny, przytulny pokój.Jedynie te zasłony mi tam nie pasuja. Nie wiem, czy ze względu na długość ( wolałabym do samej podłogi) czy na wzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 zabawki fisher price w pokoju nastolatki? tez zauważyłam domek kucyka Pony:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 zapert, co to za mebelki ? Czy mogłabyś opisać ich kolor, bo jak wiadomo monitory przekłamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts