Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

Sylwia1210 http://zonazielona.pl/p/25/256/wielka-naklejka-scienna-wesole-miasteczko-olbrzymie-naklejki-scienne-dla-dzieci.html taka naklejki zamówiłem córeczce do pokoju wczoraj właśnie przyszła i mam ciemniejsze ściany niż twoje ja wiem ze to nie drzewo ale wg mnie ślicznie wyglada no tylko cenowo nie najtaniej

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sylwia1210 http://zonazielona.pl/p/25/256/wielka-naklejka-scienna-wesole-miasteczko-olbrzymie-naklejki-scienne-dla-dzieci.html taka naklejki zamówiłem córeczce do pokoju wczoraj właśnie przyszła i mam ciemniejsze ściany niż twoje ja wiem ze to nie drzewo ale wg mnie ślicznie wyglada no tylko cenowo nie najtaniej

naklejka fajna :) ale cena dla mnie zabójcza ,niestety za taką cenę muszę umeblować cały pokoik...ale z chęcią zobaczę jak wygląda na ścianie także bardzo proszę o zdjęcie :)

twój pokók mam zapisany w inspiracjach :) drzewko bardzo mi się podoba a róż też bym zmieniła na delikatniejszy ale ściany szybko się brudzą u dzieci a to tylko jedna ściana :) ja bardzo chciałabym coś w deseń załączonego wcześniej przeze mnie drzewka ale wydaję mi się że ono jest po prostu namalowane...nigdzie podobnej naklejki nie widziałam ,z namalowaniem większego problemu by nie było tyle że ja nie mogę a reszta czyli mąż nie umie .

myślałam właśnie o takich koszach do expedita...

o jakże mi miło :) ten róż to miał być taki brudny i na opakowaniu był, ale jak to zazwyczaj bywa wyszło inaczej :lol2: ale też powiedziałam eMowi, że jedną ścianę przemalować to sekund 5 :D jakoś specjalnie się nie ucieszył hihihi. Młoda ma 10 miesięcy, więc pewnie przeczekam ten 1 okres a później zrobię jej coś innego. Koszyki drogo wychodzą, ale w sumie to na lata, i ładnie by wyglądały w expedicie.

A jakbyś namalowała kontury np białą kredką a mąż by farbą wypełnił? Bo śliczna ta inspiracja.

A naklejka albo xl albo xxl, nie zmierzę teraz bo młode śpi :)

o jakże mi miło :) ten róż to miał być taki brudny i na opakowaniu był, ale jak to zazwyczaj bywa wyszło inaczej :lol2: ale też powiedziałam eMowi, że jedną ścianę przemalować to sekund 5 :D jakoś specjalnie się nie ucieszył hihihi. Młoda ma 10 miesięcy, więc pewnie przeczekam ten 1 okres a później zrobię jej coś innego. Koszyki drogo wychodzą, ale w sumie to na lata, i ładnie by wyglądały w expedicie.

A jakbyś namalowała kontury np białą kredką a mąż by farbą wypełnił? Bo śliczna ta inspiracja.

A naklejka albo xl albo xxl, nie zmierzę teraz bo młode śpi :)

Zawsze możesz pomóc tej ścianie się przybrudzić lekko ...haha no ja mojemu też wmawiam że to 5 sekund zawsze:) ale u nas od malowania to ja byłam zawsze ,obawiam się że nie dałby rady wypełnić :)

Będę myślała co wybrać bo jeszcze mam czasu chwilę.

Póki co ukochany ma do wyczyszczenia i pomalowania regał i szafę. Zobaczę jak one się zgrają z tą ścianą/pokojem. Jak już będą i mimo to będę niezadowolona to sama kupię farbę i przemaluję. Na jego usprawiedliwienie powiem tylko, że on chciał inny kolor, delikatniejszy, mi się wydawał zbyt poważny, ale chyba jednak miał chłop rację - choć raz :lol2: Farbę kupował 3 godziny przed narodzinami córy, wysyłając mi fotki komórką i oczekując na dobry wybór - niepoważny :D i takie są skutki słuchania rodzącej kobiety :D Choć z drugiej strony strach pomyśleć co by było, gdyby nie posłuchał :lol2: Edytowane przez zosik

Okazało się że nowe lokum raszej rozmywa się w bliżej nieokreśloną przyszłość. A mnie naszła potrzeba zmiany....

Pokój córki jest pomalowany na żółto. Meble w kolorze: http://www.meblowy.com.pl/meble-malgosia-p-658.html ale tylko bukowe, bez dodatków. Nie ma zgody na przemalowanie ;-)

wykładzina jest niestety kolorowa -pomarańczowo, żółto, czerwone mazaje (jak narazie nie do wymiany) ale będę wdzięczna za podpowiedzi w sprawie jej koloru na przyszłość.

Powyrzucałam znaczną cześć zabawek, przez co pokój pojaśniał i to traktuję jako pierwszy etap.

chciałabym zastaosować białe dodatki (pudełka do otwartych szafek, kapa na łóżko, wieszak, firanki ) oraz jako wykończenie - obramówkę na pudła, oraz jaśki - coś z różowego materiału (widziałam materiał patchwork na allegro ale oczywiście teraz nie mogę go odszukać). Ten kolor jest aktualnie topowym dla mojego dziecka- ale tu może dała by się przekonać.

Pokój jest dość ciemny bo z północnej strony

i tak się nieśmiało zapytam- czy idę w dobrym kierunku...???

Kasiu - a jest szansa na przemalowanie ścian? żółty plus buk pluc równie soczysty dywan - kiepski duet... Gdyby przemalowac na biało ew złamana biel plus te dodatki co piszesz mysle, że meble by się obroniły - nawet z dywanem ;)

1. czy oprócz bieli/ złamanej bieli widziecie jakiś inny pasujący kolor?

2. w przyszłości jeśli wykładzina- to jaki kolor?

3. czy ktoś może mi polecić, korzystał, wie gdzie są białe narzuty na łóżko 160x200 ( chciałabym bawełnę).

!@$@%@!!%%# ja nie mam siły na internetowe szukanie- wpisuję nrazuta, bawełna, biała wyskakują mi satynowe, jakieś cuda kolorowe..jak szukacie konkretnej rzeczy? ja chyba tępa jestem :/

dziękuję z góry K.

Edytowane przez KasiaTS