asiazett 27.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Julcia, daj jakiś punkt zaczepienia... Jakie pomysły Ci chodzą po głowie? Jak Synuś wiekowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 malka przekonałaś mnie w 100%,dziękuje że znalazłaś się we właściwym miejscu o właściwej porze:) do usług http://www.joemonster.org/phorum/images/smiles/dyg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.08.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 julcia1979 pokoik jest całkiem przyjemny, choć typowy. Jak duże zmiany chcesz przeprowadzić? Ile lat ma syn i jakie zainteresowania/potrzeby? Ja jestem właśnie w trakcie remontu pokoju mojego 5,5 latka. Remont zaczęliśmy od solidnego przeglądu zabawek. Połowa ubyła Moim celem jest też pochowanie rzeczy w półkach. Dziecko w tym wieku nie musi mieć już wszystkiego w zasięgu wzroku i ręki. No i oczywiście biureczko, bo te stoliczki są za niskie. A to jest tylko bawialnia? Nie widzę łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 28.08.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziękuję za odzew Synek ma ok 4 latek. Do tej pory spał ze mną w sypialni, ale planuje kupić białe łóżko. Jeżeli chodzi o zabawki sa one bardzo czesto porządkowane i zachowane najpotrzebniejsze. Tak naprawdę Syn ma kilka skrzyń plastikowych w których uporządkowane są: lego, inne klocki, auta, tory - każdy rodzaj zabawki w innej skrzyni. Tak naprawdę Synek prawie w ogóle nie bawi się zabawkami, nie siedzi w pokoiku ale przeciez nie usunę mu wszystkich zabawek. Pokój jest mały i gdzies to muszę poustawiać, bo bawi się jak inne dzieci nas odwiedzają, ale sam nie. Jeżeli chodzi o to co planuję to chciałam pomalować pokoik na biało, jasno szary, albo jasno błękitny. Niestety pomalowałam próbkami i nadal nic nie wiem, mam light grey Beckers-jasno szary ale nie wiem czy nie bury pokoik będzie, mam probkę dryfujące kry Dulux i kolor jest szaro-fioletowy i chyba też nie będzie pasował, mglisty poranek Duluxa może by pasował ale chyba juz nie znajdę tego koloru. Pokój narazie jest bawialnia ale chcę z niego zrobić miejsce, w którym dziecko będzie się dobrze czuło i spało. Łóżko będzie stało pod skosem po prawej stronie. A jak Wy byście widziały ten pokoik? Może najpierw kolor farby, bo już na starcie mam dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.08.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja gotowych farb nie lubię, my wybieraliśmy szarości z palety Fluggera. Jeśli chodzi o zabawki, to miałam na myśli te, z których dziecko już wyrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja bym stawiała na mglisty poranek duluxa byłby ładny jasny i myślę że dziecku by przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 28.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ale tego koloru już nie ma Dulux no chyba że musiałabym poszukać to co pozostało w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej, chciałam się przywitać Właśnie aranżuję malutki pokoiczek mojej półrocznej (prawie) córeczki. Wrzuciłam zdjęcia na mój wątek i będę aktualizować wraz z postępem prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Julcia a zerknij na blog homecreations jest tam wątek o dziecięcych pokojach może coś się Tobie spodoba? http://homecreations.pl/?p=606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A propos pokazanych biurek. Kupiłam starszej córce to różowe (na zdjęciach jest również jego "chłopięcy" odpowiednik niebiesko-żółto-czerwony). Muszę niestety stwierdzić, że jego jakość nie jest najlepsza. Biurko jest do samodzielnego montażu, części nie najlepiej do siebie pasują. Może to być opcja tymczasowa, ale głowy nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 chciałam pomalować pokoik na biało, jasno szary, albo jasno błękitny. Niestety pomalowałam próbkami i nadal nic nie wiem, mam light grey Beckers-jasno szary ale nie wiem czy nie bury pokoik będzie Wg mnie to może być super, ale ja sama przełamałabym to bielą (tylko nie bielą optyczną, czyli taka śnieżnobiałą, sufitową, ale jakąś lekko złamaną, np. vanilla cream Beckersa, właśnie się nią bawię). Dodałabym jakieś pasy, albo po prostu pomalowałabym 2 ściany w kolorze i 2 ściany w bieli. Jeśli do tego dojdą białe mebelki, to nie powinno być buro, wcale a wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 28.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Vanilię cream kilka dni temu pomalowałam płyte gipsową ale nie brałam tego koloru pod uwagę, dziś musze sie dokładnie temu kolorowi przyjrzeć. Chociaż znalazłam juz sklep, w ktorym jest mglisty poranek duluxa. Pani poinformowała mnie, ze dziwi się ze kolor został wycofany bo własnie jest na topie, a jakies 3 lata temu nie przemawiał do tłumu a najczęsciej kupowanymi kolorami był żółty i łososiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 nic mi nie mówcie, moi teściowie właśnie odmalowali holl na jasny czerwony wychodzący z pomarańczu do wzorzystej podłogi i sosnowych jasnych drzwi a do tego zaraz obok jest kuchnia wrzosowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Oj tam, ojtam Magda Gessler też ma w domu misz-masz kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Light grey Beckersa jest cudny! Jasniutki, prawie nie widać, że szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 28.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No własnie u mnie nie taki jaśniutki, ale pokój dziecka jest mały i chyba coś lżejszego bym chciała, chociaż mogłabym z nim zaryzykować a jak okaże się za ciemny troszkę białej farby dolać i byloby git. Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia1211 28.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam! Jestem tu pierwszy raz. W albumie mam kilka zdjęć pokoju mojego synka. Z efaktu jestem zadowolony, junior jeszcze bardziej. może komuś się przyda Ścianę w paski malowałam sama i to moja duma http://foto.onet.pl/y7t81,b8bcs7og0kob,uy9m7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.08.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dwie migawki z pokoju prawie 9-cio latka. Detale do dopracowania. Szafa czeka na przemalowanie - ale decyzja co do koloru nie podjęta póki co komoda do odświeżenia. Na ścianie z lampką ( obok łóżka ) będzie biała boazeria http://3.bp.blogspot.com/-sIkDdXG3DnQ/UiCKAFEX9xI/AAAAAAAAGHc/MvbEvS02T2Q/s1600/pokojBartka1.jpg http://2.bp.blogspot.com/-gAAheWVGaBw/UiCKAPQZNOI/AAAAAAAAGHw/QBNgq6BmKi8/s1600/pokojBartka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.08.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak pięknie! Szafa wygląda dobrze także w takim stanie, jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.08.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kamilcia-ŚLICZNIE!!!!! Ja bym tę boską szafe zostawiła właśnie taką Baaardzo mi się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts