Kamilcia 01.09.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Iw, GUMISIOWA dzięki Szafa jest sosnowa surowa - na razie kolor fajny, jasna sosna, więc pozostaje bez zmian, ale jak wiadomo sosna żółknie z czasem - a w takiej wersji już mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.09.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To jest tapeta rasch ICH & KARS PHOSPHO Do kompletu są pionowe pasy w tych samych kolorach - przy czym ten błękitnoturkusowy jest fluo. Jeśli nie zapomnę cyknę fotę u brata poszperałam, by znaleźć tę tapetę i faktycznie jest świetna http://i.ebayimg.com/t/Rasch-Ich-Kars-Phospho-Wall-Cats-Tapete-Vlies-Schwarz-blass-Blau-Gruen-Katzen-/00/s/NDI3WDQyNg==/$T2eC16hHJF8E9nnC9bZ3BQoq2N%286w%21%7E%7E60_12.JPG Ja mam wciąż remont pokoju córki przed sobą (wiosną nie było czasu, lata było mi szkoda), więc kto wie... Intrygująca jest. http://i.ebayimg.com/t/Rasch-Ich-Kars-Phospho-Wall-Cats-Tapete-Vlies-Schwarz-blass-Blau-Gruen-Katzen-/00/s/NTAxWDY0Mg==/$%28KGrHqFHJDUFC%28jdbD%29WBQoq2MyQ-Q%7E%7E60_3.JPG http://i.ebayimg.com/t/Rasch-Ich-Kars-Phospho-Wall-Cats-Tapete-Vlies-Schwarz-blass-Blau-Gruen-Katzen-/00/s/NDQ0WDU5NA==/$T2eC16ZHJGwE9n%29yUZYzBQoq2M,%29Uw%7E%7E60_3.JPG na e bay http://ecx.images-amazon.com/images/I/31jbjkIXNYL.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/31U3SckQ2dL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 02.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, co myslicie o meblach KLUPŚ z serii księzniczka? Szukam białych mebli dla niemal dwuletniej córki i zastanawiam sie czy nie sa zbyt "cukierkowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, co myslicie o meblach KLUPŚ z serii księzniczka? Szukam białych mebli dla niemal dwuletniej córki i zastanawiam sie czy nie sa zbyt "cukierkowe" Jak dla mnie to są, ale ja już pisałam, że nie przepadam za "gotowcami" Tyle, że przecież chodzi o to, że Wam mają się podobać. Podobają się? W alternatywie polecam zwykłe białe/kremowe mebelki + aranżacja pokoju (kolor ścian, zasłonki, pościel, ewentualnie naklejki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja też mam dwulatkę a takie meble fajne ale pomyśl że za kilka lat to będzie przezytek bo mała bedzie chciała coś innego, ja mam białe po prostu meble a na ten wiek mam różowe zasłony i kolorowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 poszperałam, by znaleźć tę tapetę i faktycznie jest świetna Ja mam wciąż remont pokoju córki przed sobą (wiosną nie było czasu, lata było mi szkoda), więc kto wie... Intrygująca jest. http://i.ebayimg.com/t/Rasch-Ich-Kars-Phospho-Wall-Cats-Tapete-Vlies-Schwarz-blass-Blau-Gruen-Katzen-/00/s/NDQ0WDU5NA==/$T2eC16ZHJGwE9n%29yUZYzBQoq2M,%29Uw%7E%7E60_3.JPG Na tym zdjęciu wygląda dokładne tak jak prezentuje się na żywo. Mnie bardzo , bardzo leży ta tapeta, jest po prostu zabawna, niemniej przytłaczająca na dłuższą metę Jak dla mnie to są, ale ja już pisałam, że nie przepadam za "gotowcami" Też tak miałam, a potem trafiłam na meble Haba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czy ma ktoś może lampę Massive Kico FIORE ? Bardzo chcialabym zobaczyć jej zdjęcia real .Własnie urządzam pokój mojej 6 latce i najbardziej podoba mi się własnie ta i wydaje mi się,że bedzie pasowała do różowej ściany (beckers- candy pink). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, co myslicie o meblach KLUPŚ z serii księzniczka? Szukam białych mebli dla niemal dwuletniej córki i zastanawiam sie czy nie sa zbyt "cukierkowe" osobiście wolę jak przedmówczynie - uniwersalną baze i szaleństwo w dodatkach Ewentualnie do białych mebelków jeden element z tej kolekcji, jesli bardzo, bardzo Wam sie podoba - zawsze łatwiej zmienic jak córka podrośnie i meble staną się "obciachowe" Chyba, ze masz budżet pozwalajacy na wymianę mebleków co 2-3 lata - wtedy bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.09.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czy ma ktoś może lampę Massive Kico FIORE ? Bardzo chcialabym zobaczyć jej zdjęcia real .Własnie urządzam pokój mojej 6 latce i najbardziej podoba mi się własnie ta i wydaje mi się,że bedzie pasowała do różowej ściany (beckers- candy pink). Mamy tą lampę w pokoju naszej córci, mi również spodobała się od samego początku i nie żałuję wyboru. Pomimo różu nie jest tandetna. Na szybko mam 2 zdjęcia, choć nie pokazują całej lampy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 02.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dziewczyny a któreś z tych mebelków? z tym, że zamiast wysokiego regału w tym doroślejszym zestawie byłaby szafa. Do ikea mam daleko (a tam bym pewnie coś upolowała ) a zalęży mi na białych meblach w rozsądnej cenie Może macie jakieś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.09.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ten drugi mi się podoba Możesz też ewentualnie wykorzystać jakieś stare mebelki i je sobie pomalować na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszlek 02.09.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czy ma ktoś może lampę Massive Kico FIORE ? Bardzo chcialabym zobaczyć jej zdjęcia real .Własnie urządzam pokój mojej 6 latce i najbardziej podoba mi się własnie ta i wydaje mi się,że bedzie pasowała do różowej ściany (beckers- candy pink). Jak chcesz to ja mam na sprzedanie.Dziecko już wyrosło i taka lampa nie będzie pasować do nowego wystroju.jak coś to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 DO PIU !!!!! Nie myśl, moja Kochana, ze zapomniałam o złożonej kiedyś przez Ciebie obietnicy! A mianowicie, chodzi mi o focie podwodnego ogrodu Piszę tu, gdyż dziecię me zapragnęło RYBEK !!!!!!!!!!!! No i oczywiście, nie była bym sobą, gdybym przy okazji nie chciała zaplanować wnętrza akwarium! A dokładniej mówiąc myślałam o jakimś gotowym, 30litrowym kubiku, z odrobiną ładnego, podwodnego krajobrazu, do tego ze 3 szt gupików, parę krewetek, może raczków....pokażesz ????? plizzzzzzzzz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jak chcesz to ja mam na sprzedanie.Dziecko już wyrosło i taka lampa nie będzie pasować do nowego wystroju.jak coś to na priv Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.09.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ta lampa mi sie jeszcze bardzo spodobała nowosć z IKEA - JONOSFAR ,ale też nie widziałam jej na żywo Ktoś może ma lub widział na żywo w Ikei? Jaki to róż-intensywny czy bardziej bladawy? I cena bardzo okkej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 04.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kochani poszukuję ciekawych plakatów z literkami/cyferkami, kolorowych, niebanalnych (choć bez przesady) :) Spodobały mi się te produkcji 'tiutiu' http://cocoshki.pl/userdata/gfx/4660b953141ad494e114c56297c01c84.jpg http://kaszkazmlekiem.files.wordpress.com/2012/08/tiutiu_plakat4b.jpg ale może ktoś z was znalazł jeszcze coś ciekawego? taki też mi się podoba, tylko ja chciałabym "po polsku" http://2.bp.blogspot.com/-7J950cL23cQ/TmDZt4zY1ZI/AAAAAAAACbY/XMbw-_FnjlU/s400/bokstavplakat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.09.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 byłaś u "żyraf"?http://zyrafyzszafy.pl/pl/c/Ilustracje/49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 eveee, a sama czegoś nie chcesz stworzyć? Ja swojemu zrobiłam takie coś, bo żaden gotowiec mnie nie satysfakcjonował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 narendil widzę że mamy podobnie - własnoręcznie robiony alfabet eveee a dużo masz miejsca? może coś w stylu jak ja zrobiłam - każda litera na osobnej kartce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 04.09.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 byłaś u "żyraf"? nie byłam, świetne rzeczy, tylko cenowo :/ myślałam o takich do 50zł, ale z tym ciężko będzie, wiem. ale stronka fajna. eveee, a sama czegoś nie chcesz stworzyć? Ja swojemu zrobiłam takie coś, bo żaden gotowiec mnie nie satysfakcjonował. narendil widzę że mamy podobnie - własnoręcznie robiony alfabet eveee a dużo masz miejsca? może coś w stylu jak ja zrobiłam - każda litera na osobnej kartce Oj kochane, ja wiem, że tu na forum jest mnóstwo zdolnych osób, tylko właśnie czuję, że zbyt dużo rzeczy zaplanowaliśmy w domu "DIY" i pomału zaczynam szukać gotowców. a poza tym talent rysowniczy mój jeszcze nieodkryty;] ale kto wie, kto wie. Oczywiście rozważałam zrobienie samemu, tylko chciałam, żeby plakat wyglądał dość estetycznie, a nie mam drukarki takiej, żeby np. A1 drukowała. narendil, a ty jak zrobiłaś swój? to stemple? a miejsca mam dużo Dziękuję wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts