diana_teresa 05.09.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 eveee, a sama czegoś nie chcesz stworzyć? Ja swojemu zrobiłam takie coś, bo żaden gotowiec mnie nie satysfakcjonował. cudo wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.09.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Choć strasznie podobają mi się takie plakaty z alfabetem, zwłaszcza ten od narendil , postanowiłam kiedyś kupić taką planszę z literami http://www.ksiazkiedukacyjne.pl/prod_k_0_0_60294_Alfabet_plansza_edukacyjna_dwustronna_laminowana.html Okazała się bardzo pomocna dla mojego wówczas pierwszoklasisty. Teraz zawiśnie i Młodszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Oczywiście rozważałam zrobienie samemu, tylko chciałam, żeby plakat wyglądał dość estetycznie, a nie mam drukarki takiej, żeby np. A1 drukowała. narendil, a ty jak zrobiłaś swój? to stemple? Program graficzny Ładna czcionka, setki obrazków ze zwierzętami i później składanie i obrabianie. Potem wizyta w drukarni, gdzie mają sprzęt i możliwości. Talentu rysowniczego to ja nie mam, oj nie Jeśli chcesz, to mogę się swoim plakatem podzielić. Najwyżej go trochę podrasujesz do swoich preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 05.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Program graficzny Jeśli chcesz, to mogę się swoim plakatem podzielić. Najwyżej go trochę podrasujesz do swoich preferencji. narendil, nie śmiałabym! :o tyle się narobiłaś! jak ja się odpłacę wtedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.09.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A ja uważam, że szkoda takie dzieło trzymać w ukryciu. Niech idzie w świat i błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 DO PIU !!!!! Nie myśl, moja Kochana, ze zapomniałam o złożonej kiedyś przez Ciebie obietnicy! A mianowicie, chodzi mi o focie podwodnego ogrodu Piszę tu, gdyż dziecię me zapragnęło RYBEK !!!!!!!!!!!! No i oczywiście, nie była bym sobą, gdybym przy okazji nie chciała zaplanować wnętrza akwarium! A dokładniej mówiąc myślałam o jakimś gotowym, 30litrowym kubiku, z odrobiną ładnego, podwodnego krajobrazu, do tego ze 3 szt gupików, parę krewetek, może raczków....pokażesz ????? plizzzzzzzzz :D:D Zostałam wywołana do tablicy Gupiki, krewetki i jeszcze ładny ogródek to się nie uda, już odpisuję dlaczego, na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 05.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 narendil, nie śmiałabym! :o tyle się narobiłaś! jak ja się odpłacę wtedy?? eveee w takim razie i ja dorzucam sie do składki!!! przydałby sie dla mojego zerówkowicza nerendil opatentuj szablon jaki ma format?? swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 narendil, nie śmiałabym! :o tyle się narobiłaś! jak ja się odpłacę wtedy?? Narobiłam się. Nie będę się wykręcać. Ale z chęcią się podzielę. Może też mi kiedyś w czymś pomożesz? Kto wie? eveee w takim razie i ja dorzucam sie do składki!!! przydałby sie dla mojego zerówkowicza nerendil opatentuj szablon jaki ma format?? swietny Czerpać korzyści finansowych ani patentować nie będę, bo korzystałam z darmowych obrazków. Pomijając licencję niektórych, to jakoś tak mi nie uchodzi. Ale dzielić się mogę. Obrazek ma 5906x8268 pikseli przy rozdzielczości 300dpi. Ja go drukowałam w rozmiarze 50x70cm, ale wydaje mi się, że da się i więcej. Dziewczyny, podajcie mi na priv adresy mailowe, to wyślę A ja uważam, że szkoda takie dzieło trzymać w ukryciu. Niech idzie w świat i błyszczy Asiu, Tobie tyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 05.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Narobiłam się. Nie będę się wykręcać. Ale z chęcią się podzielę. Może też mi kiedyś w czymś pomożesz? Kto wie? Czerpać korzyści finansowych ani patentować nie będę, bo korzystałam z darmowych obrazków. Pomijając licencję niektórych, to jakoś tak mi nie uchodzi. Ale dzielić się mogę. Obrazek ma 5906x8268 pikseli przy rozdzielczości 300dpi. Ja go drukowałam w rozmiarze 50x70cm, ale wydaje mi się, że da się i więcej. Dziewczyny, podajcie mi na priv adresy mailowe, to wyślę Asiu, Tobie tyż? o boska nerendil, dobroć twa nieoceniona! wysyłam priv (a to nie za "grube" na maila?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 08.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Kochani, szukam komody do pokoju córki, białej, najchętniej szerokiej do 120 cm. Będzie tam też regał: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99847410/oraz białe łóżko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59827956/#/S99827959Proszę pomóżcie, córka ma ponad dwa latka, nie ma potrzeby żeby teraz inwestować w szafę, więc myślałam o czymś takim: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60190139/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 My mamy Hemnes: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20067829/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Asiu, Tobie tyż? Oj, no skoro już sama zaproponowałaś to grzechem byłoby nie skorzystać Namiar na ramkę też podasz? pozdr i z góry dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif i to już nie pierwszy raz Jakże ja Ci się odwdzięczę Dobra Kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oj, no skoro już sama zaproponowałaś to grzechem byłoby nie skorzystać Namiar na ramkę też podasz? pozdr i z góry dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif i to już nie pierwszy raz Jakże ja Ci się odwdzięczę Dobra Kobieto? Asia, nie marudź Kiedyś może będziesz miała okazję. Ramka jest z Leroy Merlin. Jakaś niedroga (bo plastikowa) seria Inspire. Ale jeśli jesteś w tej dobrej sytuacji, że masz IKEA pod nosem, to ichnia ramka Stromby jest idealna i tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 09.09.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej. Widziała któraś z Pań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 10.09.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dziewczyny, mam prośbę. Prosze o informację jakiego rozmiaru kupowałyście dzieciom 4+ łóżka pojedyńcze. Dziekuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Moja ma łóżko 90\200 i służy jej juz czwarty rok.Dostala jak skończyła 5 lat.Wczesniej przez dwa lata spała w łóżku z Ikei ale to była porażka.Gowno jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wczesniej przez dwa lata spała w łóżku z Ikei ale to była porażka.G**no jakich mało. To może warto by było podać model, bo to chyba zbyt duża generalizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 julcia, poszła bym chyba już w "dorosłą" jedynkę. ja wymieniałam jak Młody miał 2,5 roku na 140X60 (chyba 60 ) jeżeli nie planujesz przeprowadzki, czy zmiany aranżacji w niedługim czasie, to chyba juz mozna kupić łóżko "docelowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 zobaczcie, jaki sprytny patent dla juniorów transformer!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 :no:Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts