anebia 14.03.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nooooo zebys wiedziała złośliwa kobito ze zarejstrowałam sie tylko po to zeby tu o tym powiedziec i zeby poczytac takie złosliwe odpowiedzi jak Twoja....jakos przy dwojce dzieci mam te pokli nad łozeczkiem i zadnemu nic na glowe nie spadło ale najlepiej krytykowaćććććććć kocham polki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanadii 16.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam, przedstawiam skromny pokój mojej 2,5 latki, córce się bardzo podoba jedynie martwi mnie dekoracja okna, jeśli chodzi o nią, to jestem totalnym beztalenciem, może coś podpowiecie, kolor ścian jest jaki jest póki córka ma zamiłowanie do mazania po ścianach, jak podrośnie to będzie kolor lila plus białe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam, przedstawiam skromny pokój mojej 2,5 latki, córce się bardzo podoba jedynie martwi mnie dekoracja okna, jeśli chodzi o nią, to jestem totalnym beztalenciem, może coś podpowiecie, kolor ścian jest jaki jest póki córka ma zamiłowanie do mazania po ścianach, jak podrośnie to będzie kolor lila plus białe meble na okno moze jakas rolete rzymska? albo poprostu gladka firanka i zaslonki? kolor zdecydowanie kfalifikuje sie do zmiany ale zastanowila bym sie nad tym 'lila' bo wyjdzie strasznie mdlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanadii 16.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 nie mam pomysłu na kolor, pokoik malutki i nie chce go jeszcze bardziej pomniejszyc ciemnym kolorem, co będzie pasować do jasnych mebli ? jakieś zdjęcia dekoracji okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.03.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 moze pojdzies w taka kolorystyke? jest bardzo dziewczeca, jasna i na pewno bedzie pasowac do bialych mebelkow i rozowych dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanadii 16.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ostatni kolor ze zdjęcia jest świetny, a może pomoc w ustawieniu mebli, gdzie szafa, komoda, biurko i amerykanka, pokój jest strasznie nieustawny, a chce by trochę miejsca do zabawy w nim było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.03.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 No ale to coś nam musisz dać chyba, skoro mamy Ci poustawiać. Rzut jakiś? Wymiary? Meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam, przedstawiam skromny pokój mojej 2,5 latki, córce się bardzo podoba jedynie martwi mnie dekoracja okna, jeśli chodzi o nią, to jestem totalnym beztalenciem, może coś podpowiecie, kolor ścian jest jaki jest póki córka ma zamiłowanie do mazania po ścianach, jak podrośnie to będzie kolor lila plus białe meble Ja bym dała białą, gładką firankę, ale krótszą od tej, którą masz, by nie przeszkadzała przy zabawach Lila- róż też by była ładna, może poszukasz cienkiej bawełny i krawcowa by ci uszyła... Tylko bez krateczek i wzorków, jakaś gładka. http://img.shmbk.pl/rimgspr/3274165_max_640_640_dla-domu-dekoracje-wystroj-okien-firany-i-zaslony-zaslony-bambiente-zaslona-lilia-fioletowy.jpg?scale=canvas http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=248663&d=1394958349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beataa84 16.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 czemu nie widzę zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 17.03.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Białe ściany lub złamana biel wtedy te lila dodatki zagrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 17.03.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witam Was serdecznie Chciałabym położyć tapetę w mini pokoju mojego prawie trzylatka. Pokój jest długi i wąski a tapeta w pasy: na której ścianie powinnam ją położyć, żeby optycznie "wyrównać" pokój ? Na podłodze planuję szarą wykładzinę, meble białe, na pozostałych ścianach jasny turkus czy szarość ? pomóżcie tu plan pokoju (mam nadzieję ,że się otworzy !) http://beta.imoplan.pl/pl/project/1b042ac3451e198c3cc31461cbe180296d72e61a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 17.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No tak, załadował się cały projekt ... chodzi o pokój po lewej stronie (8.83 m2) Witam Was serdecznie Chciałabym położyć tapetę w mini pokoju mojego prawie trzylatka. Pokój jest długi i wąski a tapeta w pasy: [ATTACH=CONFIG]248989[/ATTACH] na której ścianie powinnam ją położyć, żeby optycznie "wyrównać" pokój ? Na podłodze planuję szarą wykładzinę, meble białe, na pozostałych ścianach jasny turkus czy szarość ? pomóżcie tu plan pokoju (mam nadzieję ,że się otworzy !) http://beta.imoplan.pl/pl/project/1b042ac3451e198c3cc31461cbe180296d72e61a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.03.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 poziome paski poszerzają - więc lepiej na krótkiej ścianie a okno w tym pokoju gdzie? tapetka fajna ale czy dla 3 latka dobra... no nie wiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 17.03.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 To są pionowe paski tzn. tak chcę je ułożyć, w pionie Okno jest na krótkiej ścianie naprzeciwko drzwi, i to prawie na całej ścianie...a pod oknem kaloryfer, tapety tam nie będzie widać. Tapeta + turkus+ milion zabawek = pokój dziecka będzie ok, oby poziome paski poszerzają - więc lepiej na krótkiej ścianie a okno w tym pokoju gdzie? tapetka fajna ale czy dla 3 latka dobra... no nie wiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ten milion zabawek spróbuj okiełznać, bo zdominują pokój i piękną moim zdaniem tapetę i kolorystykę (ja bym do tej tapet dała szary ) Karolina, a dlaczego ta tapeta do 3 - latka Ci nie pasuje? Jest stylowa/elegancka, ale i kolorowa dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 tapeta moze byc, jesli to bedzie pokoj tematyczny ale...ciekawi mnie troche romieszczenie pozostalych pomieszczen. no rzut ktory zamiescilas jest...yyy...troche dziwny? czy dobrze mi sie wydaje ze pokoj dziecka jest wcisniety pomiedzy kuchnia, jadalnia i lazienka? (bo chyba obok sypialni to raczej garderoba?) jesli tak, to zdecydowanie oddalabym sypialnie dziecku a 'pokoj dziecka' wzielabym dla siebie i jeszcze jedno pytanie - co ma sie znajdowac w tej duzej pustej przestrzeni kolo salonu...? i czy glowne wejscie jest kolo 'garderoby' za ta dodatkowa scianka kolo salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 18.03.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No właśnie, dzięki za poparcie wizji Powinnam położyć tapetę na ścianie po prawej stronie od wejścia - tam gdzie łóżko czy po lewej ? Może posiada ktoś zdjęcia pokoju z taka tapetą ? Ten milion zabawek spróbuj okiełznać, bo zdominują pokój i piękną moim zdaniem tapetę i kolorystykę (ja bym do tej tapet dała szary ) Karolina, a dlaczego ta tapeta do 3 - latka Ci nie pasuje? Jest stylowa/elegancka, ale i kolorowa dla mnie BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 18.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 "Garderoba" to nasza aktualna łazienka tam jest ściana nośna, nie można wyburzyć ściany. W ogóle to prawa strona mieszkania to nasze aktualne mieszkanie a lewa (jdalnia, kuchnia, łazienka, pokój dziecka) to mieszkanie sąsiadów, które kupujemy i łączymy otworem drzwiowym. A pokój dziecka jest "wciśnięty" tam od zawsze - to blok Tak, wejście jest od strony garderoby-łazienki Jesli chodzi o zamianę sypialni z pokojem dziecka to rzeczywiście chcieliśmy zamienić pokoje, ale ze względu na oszczędności zostawiamy NA RAZIE tak, jak jest. W sypialni jest nowa 2metrowa szafa na wymiar, którą trzeba by było rozkręcić i ... wyrzucić bo nigdzie indziej mi ona nie wejdzie a w salonie nie chcę szafy. Jeśli chodzi o sam salon to ta wnękę od przedpokoju dzieli ścianka nośna (1 m) i tam we wnęce jest kuchnia, którą przenoszę do "nowego" mieszkania. Będę bardzo wdzięczna za sugestie dotyczące ustawienia mebli w salonie, bo nie ogarniam tego tematu !!! tapeta moze byc, jesli to bedzie pokoj tematyczny ale...ciekawi mnie troche romieszczenie pozostalych pomieszczen. no rzut ktory zamiescilas jest...yyy...troche dziwny? czy dobrze mi sie wydaje ze pokoj dziecka jest wcisniety pomiedzy kuchnia, jadalnia i lazienka? (bo chyba obok sypialni to raczej garderoba?) jesli tak, to zdecydowanie oddalabym sypialnie dziecku a 'pokoj dziecka' wzielabym dla siebie i jeszcze jedno pytanie - co ma sie znajdowac w tej duzej pustej przestrzeni kolo salonu...? i czy glowne wejscie jest kolo 'garderoby' za ta dodatkowa scianka kolo salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.03.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 "Garderoba" to nasza aktualna łazienka tam jest ściana nośna, nie można wyburzyć ściany. W ogóle to prawa strona mieszkania to nasze aktualne mieszkanie a lewa (jdalnia, kuchnia, łazienka, pokój dziecka) to mieszkanie sąsiadów, które kupujemy i łączymy otworem drzwiowym. A pokój dziecka jest "wciśnięty" tam od zawsze - to blok Tak, wejście jest od strony garderoby-łazienki Jesli chodzi o zamianę sypialni z pokojem dziecka to rzeczywiście chcieliśmy zamienić pokoje, ale ze względu na oszczędności zostawiamy NA RAZIE tak, jak jest. W sypialni jest nowa 2metrowa szafa na wymiar, którą trzeba by było rozkręcić i ... wyrzucić bo nigdzie indziej mi ona nie wejdzie a w salonie nie chcę szafy. Jeśli chodzi o sam salon to ta wnękę od przedpokoju dzieli ścianka nośna (1 m) i tam we wnęce jest kuchnia, którą przenoszę do "nowego" mieszkania. Będę bardzo wdzięczna za sugestie dotyczące ustawienia mebli w salonie, bo nie ogarniam tego tematu !!! to 'troche' wyjasnia chodzilo mi o ta pusta przestrzen ps. tez mi sie marzy odkupienie mieszkania ktore mamy 'za kuchnią' byloby idealnie bo jest tam mala kawalerka 36mkw (wlasciciel wynajmuje to mieszkanie!) a w przyszlosci przydalyby sie oddzielne pokoje dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 18.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No własnie ta pusta przestrzeń mnie dobija, już na wszystkie sposoby ustawiam kanapę i nadal nic nie wiem ... odkupienie mieszkania od sąsiadów to opcja idealna, najtańsza. Dużo zaoszczędziliśmy kupując mieszkanie od sąsiadów (razem 83m2) Cena nowego 80 metrowego ... same wiecie to 'troche' wyjasnia chodzilo mi o ta pusta przestrzen [ATTACH=CONFIG]249027[/ATTACH] ps. tez mi sie marzy odkupienie mieszkania ktore mamy 'za kuchnią' byloby idealnie bo jest tam mala kawalerka 36mkw (wlasciciel wynajmuje to mieszkanie!) a w przyszlosci przydalyby sie oddzielne pokoje dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts