kamiku 13.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jak ja pobiegłam po łóżeczko, to urodziłam 3 tygodnie wcześniej, więc już lepiej odłożyć zakupy na później Ja wlasnie 40 tc zaczelam, wiec rzeczywiscie odpuszczam juz to chodzenie po sklepach i szukanie Pokoik cudny, przydałaby się jeszcze lampka nocna. Dziekuje O lampce nocnej tez myslalam, ale chyba zamiast takiej typowej zdecyduje sie na Cotton Ball Lights Oczywiscie w odpowiednio dobranej kolorystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ważka2 13.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Hej czy ktoś może orientuje się gdzie można nabyć takie tapetki ? -zdjęcie chyba się przewinęło tu na forum , a może też ktoś ma jakiś podobny zestaw kolorów na ścianie -jeśli tak to może pamięta co to za farbki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 14.06.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kamiku pokoik cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kamiku Twój synek będzie urzędował w cudnym pokoju... ślicznie to wszystko urządziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kamiku bosko! Jak z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 14.06.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kamiku, mam nadzieję, że poduszka w łóżeczku to tylko do zdjęcia. Noworodek może się i na brzuch nie przewróci ale nigdy nie wiadomo kiedy dziecko zaskoczy nowymi umiejętnościami (a głowy jeszcze nie będzie miało siły podnieść). Zamiast poduszki bardziej przydadzą się jakieś delikatne pieluszki rozłożone na płasko (np. flanela). Maluszkowi często się ulewa kiedy leży. Łatwiej zmienić pieluszkę kilka, kilkanaście razy na dobę niż prześcieradło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 15.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 To jest forum MURATOR. Myślę,że przyszła mama wie takie rzeczy Piękny pokoik ! cudny Kamiku, mam nadzieję, że poduszka w łóżeczku to tylko do zdjęcia. Noworodek może się i na brzuch nie przewróci ale nigdy nie wiadomo kiedy dziecko zaskoczy nowymi umiejętnościami (a głowy jeszcze nie będzie miało siły podnieść). Zamiast poduszki bardziej przydadzą się jakieś delikatne pieluszki rozłożone na płasko (np. flanela). Maluszkowi często się ulewa kiedy leży. Łatwiej zmienić pieluszkę kilka, kilkanaście razy na dobę niż prześcieradło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.06.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Kamiku. Ślicznie zrobiłaś ten pokoik. Gratuluję Ci i trzymam kciuki za szybkie pojawienie się Hubcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 16.06.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 prześliczny a filcowe dodatki sama robiłaś czy kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ... Myślę,że przyszła mama wie takie rzeczy ... zdziwiłabyś się ile przyszłych i obecnych mam nie zdaje sobie niestety z tego sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 16.06.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 PIU a te zasłonki to gdzie mogę dostać?? http://i1.adis.ws/i/mamasandpapas/7035D5300?$productpagemainimagezoom$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 16.06.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 margaryt, mugatka, oliwkawawa, mar.sz, asiazett, elanowak, dziekuje Wam bardzo za mile slowa Jesli macie jakies sugiestie, czy rady - bede wdzieczna Tak, wszystkie filcowe dodatki szylam sama, zegar i konika przemalowywalam, obrazki w ramkach tez sa mojej roboty Jesli chodzi o poduszke.. nie, nie jest ona tylko do zdjecia. Zarowno poduszka, jak i kolderka beda w lozeczku, natomiast synek nie bedzie z nich na poczatku korzystal. Po drugiej stronie materacyka jest klin i to w tym miejscu Hubek bedzie mial glowke, a klasc go spac planuje w spiworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 16.06.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Co do rad to mogę jedynie polecić, jeśli jeszcze nie masz, karuzelę nad łóżeczko, ale jakąś zwykłą prostą, bez 14 melodyjek i 7 różnych podświetleń Najlepiej w kolorystyce czarno-białej http://static5.osesek24.pl/pol_pm_Karuzela-czarno-biala-Stim-Mobile-Wimmer-Ferguson--299_1.jpg wyguglaj sobie Wimmer Ferguson grafikę (to nie jest reklama!) polecam dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 PIU a te zasłonki to gdzie mogę dostać?? http://i1.adis.ws/i/mamasandpapas/7035D5300?$productpagemainimagezoom$ adres się nie wyświetla w całości, ale to coś z mamas&papas https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkty/kategoria/177/sola2_nowosc_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 kamiku może taka tkanina http://www.firantex.pl/product-pol-2938-Tkanina-BASIC-szerokosc-180cm-kolor-297-granatowy-.html http://www.firantex.pl/pol_pm_Tkanina-BASIC-szerokosc-180cm-kolor-297-granatowy--2938_1.jpg można od razu zamówić szycie bez biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dziewczyny, pomóżcie proszę> Nie mogę nigdzie trafić na pokój dziecięcy z pomalowanymi na ciemno skosami. Pokój młodej ma niskie ścianki kolankowe - będzie na nich (niestety) kremowa tapeta z napisami. W ściankach jest już zabudowa z kremowego lacobelu. Są i kremowe meble Muszę go jakoś ożywić, ale boję się że sufit będzie jej się "walił" na głowę. Pokój generalnie niski, typowy trójkąt. Aha, podłoga jest jasna. Pokój w fiolecie i różu wyglądał fajnie, ale czas na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ah te kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie malowalabym skosów na ciemny kolor.:no:Po co podkreślać cos co tak naprawde chciałoby sie ukryć? Pomalowalabym w takim kolorze jak reszta ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 24.06.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ale to się wtedy nie ukryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.06.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Kiedy nie ma reszty ścian Są trzy ściany kolankowe. (pewnie ok 1,3 m) Na dwóch przeciwległych będzie tapeta. Trzecia posiada lukarnę z oknem i kaloryfer - więcej ściany nie ma. Czwarta w kształcie trójkąta - na środku ma drzwi, a po obu stronach stoją kremowe komody. Tapeta posiada ciemniejsze i jaśniejsze beżowoszare napisy. Planowałam dać ciemny kolor na tę ścianę, nie byłoby mdło i komody będą odbijać. Myślę o tym jaśniejszym odcieniu z tapety na sufit, ale nie mogę sobie tego wyobrazić. link do tapety (wbrew pozorom nie jest biało-szara) http://www.sklepztapetami.pl/pictures/pic58527334932.jpg http://www.krainabarw.pl/product-pol-22279-Tapeta-MW50300-Teen-cribs.html Edytowane 24 Czerwca 2014 przez oxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts