oxa 25.06.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nikt nie podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 25.06.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Fotkę jakąś daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.06.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 extra pokoik, różu w sam raz i jedyne, co mi się nie podoba, to ta firanka przyciśnięta biurkiem, ale to można przestawić w 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 30.06.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Bardzo ładnie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Róż jest, ale tak jak trzeba, głównie w wystroju Plus za brak co najmniej dwóch intensywnie różowych ścian! Bardzo ładnie. Jedno co mnie zastanawia to to, że 6latka jeszcze lubi róż Miałam nadzieję że moja za 2-3 lata juz z tego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.06.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Piękny pokoik :)Jak dla mnie extra!A co to za meble???? Piękne! Może Ikea? proszę o nazwę Oliwkawawa, moja córcia ma prawie 7 i z różu przeszła na fiolet! hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 30.06.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Faktycznie bardzo ładny, delikatny pokoik.A co to za kolor ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.06.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Mam pytanie, okazało się, że syn ma alergię na roztocza, nie jakąś tragiczną, ale jednak. Miałam w planach worek sako w takim jakby ortalionie, ale ze względu na kurz chyba jednak nie. Czy sako w eko skórze byłoby ok? A tak przy okazji może ktoś wie ile trzeba mrozić misie żeby roztocza tego nie przeżyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Najlepiej pozbyć się misi niestety... A mrozić całą noc Worek sako w eko skórze lepszy niż w tkaninie, skórę możesz zetrzeć na mokro. Ale pewnie po czasie popęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.06.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 oliwkawawa moja alergolog jest realistka i ulubione pozwoliła zostawić. Smutne by było życie bez ani jednego misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jasne, u nas też kilka sztuk się uchowało. Ale ja nie mrożę, piorę A uchronić przed tym i tak się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 30.06.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a pierzesz w 60 stopniach? Bo z tego co czytałam poniżej nie zabija roztoczy, a nie wiem co by zostało z maskotek jakby je wyprała w 60 stopniach. Kurcze w ogóle to nie miała baba kłopotu... czasami to mi ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Piorę raz na jakiś czas w 60, żyją Ale zależy jakie macie maskotki najczęściej przepieram w 30 czy 40, aby wypłukać ich odchody, bo to one alergizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jeszcze dodam, że mój syn reagował skórnie na roztocza, i wybawieniem były pokrowce antyroztoczowe na materac (bo tam roztoczy nie brakuje). Odkąd taki mamy synowi lepiej się śpi i żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 30.06.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Piękny pokoik :)Jak dla mnie extra!A co to za meble???? Piękne! Może Ikea? proszę o nazwę Oliwkawawa, moja córcia ma prawie 7 i z różu przeszła na fiolet! hahaha tak meble to ikea. Kupiłam tylko w necie uchwyty kwiatki żeby wyglądały bardziej dziecięco Niunieczka ściany to flugger 4352 U nas plany są takie że za rok, dwa młodsza córka odziedziczy ten pokój a dla starszej powstanie nowy, doroślejszy (mam nadzieję, że nie fioletowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 snoszi, bardzo ładny, ciepły pokój dla dziewczynki. Moja córcia też ma 6 lat i urządzanie jej pokoju tuż przede mną. Oczywiście na ścianach poprosiła o kolor różowy, ale chyba pójdę w tą samą stronę, w którą Ty poszłaś. Jasne ściany i róż w dodatkach. oliwkawawa, u mojej córci etap różowy zaczął sie dopiero niedawno, wcześniej była faza na zielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 żeby nie było, że u nas tylko ładne stonowane wnętrza oto kąt (kolorysytczny kociokwik) jednak nie do uniknięcia [ATTACH=CONFIG]267920[/ATTACH] Snoszi ja się dalej powtórzę ! cudny pokój! ma bardzo ciekawy i fajny układ!:) rewelacja Szukam szafy Hemnes i nie mogę takiej znalesc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 30.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Snoszi ja się dalej powtórzę ! cudny pokój! ma bardzo ciekawy i fajny układ!:) rewelacja Szukam szafy Hemnes i nie mogę takiej znalesc:( o kurcze ja też nie mogę!!! czyżby fatum wycofanych rzeczy (u mnie to norma) a chciałam kupić jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 30.06.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 o kurcze ja też nie mogę!!! czyżby fatum wycofanych rzeczy (u mnie to norma) a chciałam kupić jeszcze jedną ja szukam do regalu kallax - takiej nadstawki biurka i tez nie moge znalezc na stronie ikei i niewiem czy wycofali czy co - jeszcze pare miesecy temu byla ;/ a powoli zbieram sie do urzadzania nowego pokoju dla 7-letniego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 żeby nie było, że u nas tylko ładne stonowane wnętrza oto kąt (kolorysytczny kociokwik) jednak nie do uniknięcia [ATTACH=CONFIG]267920[/ATTACH] skąd pościel i poduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts