Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Snoszi - dorzucam swój och dla pokoiku. Bardzo gustowny :yes:

Z tymi wycofaniami to tak właśnie jest, że jak nie ma na stronie to znaczy, że nie ma w ogóle :( Podobno expedita też nie ma... ale przy takich popularnych kolekcjach (np. hemnes) to zwykle dają zamiennik, tylko o innej nazwie. Trzeba poszukać. Albo kupować na allegro - drożej niż oryginalnie w Ikei, ale przynajmniej mieć ;)

Z tymi wycofaniami to tak właśnie jest, że jak nie ma na stronie to znaczy, że nie ma w ogóle :( Podobno expedita też nie ma... ale przy takich popularnych kolekcjach (np. hemnes) to zwykle dają zamiennik, tylko o innej nazwie. Trzeba poszukać. Albo kupować na allegro - drożej niż oryginalnie w Ikei, ale przynajmniej mieć ;)

asiazett expedit to wlasnie kallax teraz (a cos mi z ta nowa nazwa nie pasowalo teraz zakumalam ze wczesniej to expedit byl) ale jakby nie nazywac biurka dostawianego do regalu nie ma :( na allegro tez nie wypatrzylam szkoda ehhh :(

snoszi pokoik super!

delikatnie i bardzo dziewczęco :)

super pokój z takim wyraźnym podziałem na sypialnię i resztę - fajny układ!

czy do pokoju są drzwi suwane??? bo jakoś tak coś mi się wydaje :-P

pokażesz????

Ikea nie rezygnuje całkiem w asortymentu tylko ciut modyfikuje i zmienia nazwy - trzeba szukać :)

niestety nie mam fotki drzwi akurat w pokoju córki, ale wszędzie mam takie same, więc na chwilę wstawię jakąś fotkę, potem skasuje żeby nie zaśmiecać bo to wątek o pokojach dziecięcych

uprzedzam pytania są to drzwi firmy asilo :)

[ATTACH=CONFIG]268030[/ATTACH]

o to podpytam- zadowoleni jesteście z drzwi ???

AngelikaX tak tam jest duży schowek.

Trafia tam cały bałagan według zasady co z oczu to z serca :))) Mamy taką umowę z córką, że jak się jej nie chce sprzątać może tam wrzucić wszystko a w przypływie chęci na sprzątanie lub jak już nie da rady tam wejść lub nie może już niczego znaleźć to wtedy tam sprząta.

Schowek powstał a według projektu powinien być trzeci balkon, którego nie chciałam (na dole jest wykusz wiec nie dało się go całkowicie zlikwidować) mały lifting dachu i super schowek, który u dzieciaków robi furorę.

swietny pomysl :) zapewne mojemu synowi takze by sie spodobal, do tego stopnia ze by tam ciagle przesiadywal :p

a tak na marginesie - niestety nie odziedziczyl po mnie upodobania do porzadku (nie wyssal z mlekiem :p ) a ze ma dwa pokoje czytaj dwa razy wiecej balaganu :p- sypialnie i bawialnie - oba wygladaja ciagle jak po przejsciu tornada.

:yes:

wszystko fajnie tylko mamy bardzo niewygodne klamki a przy magnetycznych zamkach trzeba użyć troszkę więcej siły w otwieranie i klamka musi być wygodna np. jakaś obła my mamy niestety kwadratowe = kiedyś do wymiany

dziekuję za opinie, bo własnie mialam pomiar Asilo i czekam na wycenę :-)

przepraszam ze o drzwiach zamiast pokoik :cool: wygląda milutko :-) u mnie jeszcze nie ten etap wiec jakoś nie umiem oceniac w tym wątku :cool:

Porta Koncept B1, w promocji były jak kupowałam. Za 13 par drzwi z ościeżnicami (w tym jedne ppoż, trochę droższe) i montażem wyszło 11,5 tys. Chyba nie dużo..

Fotki poglądowe ;)

[ATTACH=CONFIG]268172[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268173[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268174[/ATTACH]

Bardzo ładnie wyszło :-) a jak z jakością , łownie ościeznicy ?? bo cały czas myśle o tej porcie :-)

Fajne i cena też fajna :yes:

za asilo u mnie 12 szt. Twoja cena + 100% :bash:

no dobra, chyba trochę zaśmiecamy wątek zaraz nas pogonią :mad:

ja mysle o zwykłych biały Asilo Linate i cena wychodzi całościowo prawie jak polskone :cool: mam grube ościeznice a Asilo ma je w normalnych prawie cenach :cool: i mam dylemat które wybrać :cool:

Witam wszystkich.

Potrzebuję Waszej pomocy w urządzeniu pokoju córki. Mała ma 1,5 roku, ale oczywiście chciałabym, żeby pokój był przyszłościowy. Kolory raczej pastelowe, zastanawiam się nad tapetą albo na skosach, albo pod skosami. Drzwi do garderoby będą ażurowe dwuskrzydłowe. Poniżej zamieszczam dwie wstępne opcje. Za wszekie uwagi i propozycje będę wdzięczna.

Opcja 1.jpgOpcja 2.jpg