oliwkawawa 30.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 o kurcze ja też nie mogę!!! czyżby fatum wycofanych rzeczy (u mnie to norma) a chciałam kupić jeszcze jedną fatum wycofanych rzeczy - znam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 30.06.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 żeby nie było, że u nas tylko ładne stonowane wnętrza oto kąt (kolorysytczny kociokwik) jednak nie do uniknięcia [ATTACH=CONFIG]267920[/ATTACH] jaki porządek, u 6latki.. jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.06.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Snoszi - dorzucam swój och dla pokoiku. Bardzo gustowny Z tymi wycofaniami to tak właśnie jest, że jak nie ma na stronie to znaczy, że nie ma w ogóle Podobno expedita też nie ma... ale przy takich popularnych kolekcjach (np. hemnes) to zwykle dają zamiennik, tylko o innej nazwie. Trzeba poszukać. Albo kupować na allegro - drożej niż oryginalnie w Ikei, ale przynajmniej mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 30.06.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 skąd pościel i poduchy? pościel i poduszka to IKEA a porządek ..hmmm ja mam hopla na tym punkcie, chociaż z wiekiem coraz mniejszego, więc wyssała to z mlekiem matki jednak czasem muszę zastosować jakieś narzędzie przymusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 30.06.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 pokój mojej 6-cio latki bez różu ani rusz [ATTACH=CONFIG]267879[/ATTACH] snoszi co masz pod oknem - schowek? Bardzo mnie to zaciekawilo ps. Pokoj sliczny Pomyslec ze i mnie niedlugo czeka akcja roz, ale jeszcze troche corcia ma dopiero 5 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 30.06.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Z tymi wycofaniami to tak właśnie jest, że jak nie ma na stronie to znaczy, że nie ma w ogóle Podobno expedita też nie ma... ale przy takich popularnych kolekcjach (np. hemnes) to zwykle dają zamiennik, tylko o innej nazwie. Trzeba poszukać. Albo kupować na allegro - drożej niż oryginalnie w Ikei, ale przynajmniej mieć asiazett expedit to wlasnie kallax teraz (a cos mi z ta nowa nazwa nie pasowalo teraz zakumalam ze wczesniej to expedit byl) ale jakby nie nazywac biurka dostawianego do regalu nie ma na allegro tez nie wypatrzylam szkoda ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 snoszi pokoik super! delikatnie i bardzo dziewczęco super pokój z takim wyraźnym podziałem na sypialnię i resztę - fajny układ! czy do pokoju są drzwi suwane??? bo jakoś tak coś mi się wydaje pokażesz???? Ikea nie rezygnuje całkiem w asortymentu tylko ciut modyfikuje i zmienia nazwy - trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 niestety nie mam fotki drzwi akurat w pokoju córki, ale wszędzie mam takie same, więc na chwilę wstawię jakąś fotkę, potem skasuje żeby nie zaśmiecać bo to wątek o pokojach dziecięcych uprzedzam pytania są to drzwi firmy asilo [ATTACH=CONFIG]268030[/ATTACH] o to podpytam- zadowoleni jesteście z drzwi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 30.06.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 AngelikaX tak tam jest duży schowek. Trafia tam cały bałagan według zasady co z oczu to z serca )) Mamy taką umowę z córką, że jak się jej nie chce sprzątać może tam wrzucić wszystko a w przypływie chęci na sprzątanie lub jak już nie da rady tam wejść lub nie może już niczego znaleźć to wtedy tam sprząta. Schowek powstał a według projektu powinien być trzeci balkon, którego nie chciałam (na dole jest wykusz wiec nie dało się go całkowicie zlikwidować) mały lifting dachu i super schowek, który u dzieciaków robi furorę. swietny pomysl zapewne mojemu synowi takze by sie spodobal, do tego stopnia ze by tam ciagle przesiadywal a tak na marginesie - niestety nie odziedziczyl po mnie upodobania do porzadku (nie wyssal z mlekiem ) a ze ma dwa pokoje czytaj dwa razy wiecej balaganu - sypialnie i bawialnie - oba wygladaja ciagle jak po przejsciu tornada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 30.06.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 o to podpytam- zadowoleni jesteście z drzwi ??? wszystko fajnie tylko mamy bardzo niewygodne klamki a przy magnetycznych zamkach trzeba użyć troszkę więcej siły w otwieranie i klamka musi być wygodna np. jakaś obła my mamy niestety kwadratowe = kiedyś do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 wszystko fajnie tylko mamy bardzo niewygodne klamki a przy magnetycznych zamkach trzeba użyć troszkę więcej siły w otwieranie i klamka musi być wygodna np. jakaś obła my mamy niestety kwadratowe = kiedyś do wymiany dziekuję za opinie, bo własnie mialam pomiar Asilo i czekam na wycenę przepraszam ze o drzwiach zamiast pokoik wygląda milutko u mnie jeszcze nie ten etap wiec jakoś nie umiem oceniac w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.07.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ładne drzwi, też miałam na celowniku Asilo ale cena zdecydowała i jest Porta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ładne drzwi, też miałam na celowniku Asilo ale cena zdecydowała i jest Porta.. a jakie z Porty konkretnie ??? U mnie Asilo wychodzi taniej niż porta a drożej niż polskone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.07.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Porta Koncept B1, w promocji były jak kupowałam. Za 13 par drzwi z ościeżnicami (w tym jedne ppoż, trochę droższe) i montażem wyszło 11,5 tys. Chyba nie dużo.. Fotki poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 01.07.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Fajne i cena też fajna za asilo u mnie 12 szt. Twoja cena + 100% no dobra, chyba trochę zaśmiecamy wątek zaraz nas pogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Porta Koncept B1, w promocji były jak kupowałam. Za 13 par drzwi z ościeżnicami (w tym jedne ppoż, trochę droższe) i montażem wyszło 11,5 tys. Chyba nie dużo.. Fotki poglądowe [ATTACH=CONFIG]268172[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268173[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]268174[/ATTACH] Bardzo ładnie wyszło a jak z jakością , łownie ościeznicy ?? bo cały czas myśle o tej porcie Fajne i cena też fajna za asilo u mnie 12 szt. Twoja cena + 100% no dobra, chyba trochę zaśmiecamy wątek zaraz nas pogonią ja mysle o zwykłych biały Asilo Linate i cena wychodzi całościowo prawie jak polskone mam grube ościeznice a Asilo ma je w normalnych prawie cenach i mam dylemat które wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 01.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a ile wychodzi kwota oscieznicy w asilo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a ile wychodzi kwota oscieznicy w asilo?? ja mam ceny 450-550 w zależności od grubości dla białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 01.07.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Odpowiednikiem porty koncept b1 jest chyba pol słone Semper w04.Choć te drugie są droższe wg katalogów o jakieś 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 03.07.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich. Potrzebuję Waszej pomocy w urządzeniu pokoju córki. Mała ma 1,5 roku, ale oczywiście chciałabym, żeby pokój był przyszłościowy. Kolory raczej pastelowe, zastanawiam się nad tapetą albo na skosach, albo pod skosami. Drzwi do garderoby będą ażurowe dwuskrzydłowe. Poniżej zamieszczam dwie wstępne opcje. Za wszekie uwagi i propozycje będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts