asiazett 20.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Angelika, meble które wybrałaś są dość spójne, dlatego może nikt nie doradza, bo i nie ma za bardzo co Mam to biurko MALM, jest fajne, patent z wysuwanym blatem bardzo pomocny. Ma tylko jedną wadę, nie ma szuflad. Ja dokupiłam jeszcze nadstawkę i metalową (niestety) komódkę, taką jak TA bo nic innego pod blat nie wchodziło. Kolor lekko się różni, szuflad nie ma za wiele, ale trudno, bez szuflad to nie biurko To biurko ze zdjęcia mogłabyś zastąpić TYM albo TYM, bo przynajmniej mają linię szuflad. Szafę może weźmiesz PAX, bo potrzebujesz czegoś o surowym, zimnym (męskim ) wyglądzie. Tak naprawdę to opcji jest sporo, które pasowały by do koncepcji, tylko zależy bardziej od pojemności szafy i portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.07.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Czy orientujecie się może gdzie mogę kupić tego typu krzesło dla dzieci? http://images65.fotosik.pl/1155/1ef5f7b55666a72amed.jpg niezdrowe dla dziecka, chyba że do przysiadywania na chwilkę, ale na pewno nie do biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.07.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tez sie nad nimi zastanawiałam ale faktycznie nadają sie jedynie na krótkie posiedzenia do odrabiania lekcji przy biurku zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 22.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tez sie nad nimi zastanawiałam ale faktycznie nadają sie jedynie na krótkie posiedzenia do odrabiania lekcji przy biurku zdecydowanie nie a co powiecie o Trip Trap? Faktycznie taka rewelacja? Bo cena owszem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.07.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dla dzieci jest faktycznie bardzo wygodne. I każde inne tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRafał 22.07.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witajcie, śledzę Wasze wpisy i aranżacje i są naprawdę piękne. Zastanawiam się od czego zaczynaliście w planowaniu pokoju dziecięcego. Ja aktualnie planuję wygląd pokoju dziecięcego w nowym domu i nie do konca wiem od czego zacząć. Pomysłów mam wiele ale nie do końca wiem jak to ugryść, aby było dobrze. Może jakieś sugestie? A może korzystaliście z jakiegoś programu? Powiedzcie co sądzicie o zrobieniu na jednej ścianie dziecięcego pokoju szafy przesuwnej? Podobają mi się białe meble dzieciece, ale nie wiem jak by to się miało do szafy. No i jeszcze jedno pytanie. Na ścianie chciałabym coś namalować dla moich dziewczynek. Np. drzewo. Czy ktoś z Was tak robił? Jakich farb uzyć? No i czy w związku z tym lepiej na tej ścianie najpierw przykleić tapetę do malowania, aby potem nie mieć problemów z przemalowaniem? Będę wdzięczna za sugestie, pozdrawiamPatrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Zacznij od rozrysowania pokoju i ustalenia co gdzie ma stać. Wybierz kilka inspiracji tego jak pokój miałby wyglądać i pokaż, doradzimy Pokaż jak bys chciała, że miałaby wyglądać ta szafa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Wydaje mi sie ze ok.Nawet sie nie obejrzysz jak ten 8 latek stanie sie nastolatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_n 07.08.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 a co powiecie o Trip Trap? Faktycznie taka rewelacja? Bo cena owszem;) kupiłam dla syna stokke trip trap i polecam, sama lubię na nim siedzieć dla nas rewelacja ; dla córki mam podobne ale z mothercare i nie jest już takie super niby podobne a jednak różnica ogromna chociażby w drewnie, wielkości siedziska tego nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.08.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 a co powiecie o Trip Trap? Faktycznie taka rewelacja? Bo cena owszem;) potwierdzam - krzeselko REWELACJA! zaluje ze nie kupilam go wczesniej ale cena faktycznie skutecznie odstrasza oczywiscie kupilam uzywane, ale w swietnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.08.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A co myślicie o tym krzesyłku? http://www.ceneo.pl/17365710 Tańsza alternatywa, tylko pytanie czy dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.08.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Poza tym, że wygląda mniej ładnie, to zasada działania zamienników jest dokładnie taka sama jak oryginalnych tripp trappów. Ja mam łącznie 3 takie krzesła (1 TT i 2 całkiem różne od siebie). I te "inne" też są superowe A już na pewno wygodne dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 12.08.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Myślę, że alternatywa dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.08.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Poza tym, że wygląda mniej ładnie, to zasada działania zamienników jest dokładnie taka sama jak oryginalnych tripp trappów. Ja mam łącznie 3 takie krzesła (1 TT i 2 całkiem różne od siebie). I te "inne" też są superowe A już na pewno wygodne dla dzieciaków A jakiej firmy masz te inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.08.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 znalazłam takie: http://3kiwi.pl/product-pol-19701-STOKKE-R-TRIPP-TRAPP-R-BABY-SET-TM-GREEN.html dobre będzie? cena bajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.08.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 znalazłam takie: http://3kiwi.pl/product-pol-19701-STOKKE-R-TRIPP-TRAPP-R-BABY-SET-TM-GREEN.html dobre będzie? cena bajeczna to cena za sama barierke krzeselko niestety w dalszym ciagu kosztule 715pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.08.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dziewczyny gdzie dostanę fajne materiały na załonki dla dzieci? W internecie + stacjonarnie gdzieś w Warszawie?Podobaja mi się tkaniny Kaufmana, ale nie mam możliwości zobaczyć na żywo, i ocenić czy nadają się na zasłonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.08.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 A jakiej firmy masz te inne? Jedno mam noł nejma (kupione używane na giełdzie ), a drugie takie: http://www.fotelik24.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/o/fotelik24.pl-04-666104.main.krzeslo-pharo_natur.jpg i'coo Pharo Dziewczyny gdzie dostanę fajne materiały na załonki dla dzieci? W internecie + stacjonarnie gdzieś w Warszawie? Podobaja mi się tkaniny Kaufmana, ale nie mam możliwości zobaczyć na żywo, i ocenić czy nadają się na zasłonki... Chyba piu kiedyś mówiła coś o materiałach i sprawdzonych namiarach. W każdym razie na pewno na tym wątku ktoś jakiś czas temu podawał konkretne sklepy w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.08.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jedno mam noł nejma (kupione używane na giełdzie ), a drugie takie: Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 to cena za sama barierke krzeselko niestety w dalszym ciagu kosztule 715pln no to dałam linka tak to jest jak się nie czyta tylko patrzy na fotkę i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts