Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

Angelika, meble które wybrałaś są dość spójne, dlatego może nikt nie doradza, bo i nie ma za bardzo co ;)

Mam to biurko MALM, jest fajne, patent z wysuwanym blatem bardzo pomocny. Ma tylko jedną wadę, nie ma szuflad. Ja dokupiłam jeszcze nadstawkę i metalową (niestety) komódkę, taką jak TA bo nic innego pod blat nie wchodziło. Kolor lekko się różni, szuflad nie ma za wiele, ale trudno, bez szuflad to nie biurko ;)

To biurko ze zdjęcia mogłabyś zastąpić TYM albo TYM, bo przynajmniej mają linię szuflad.

Szafę może weźmiesz PAX, bo potrzebujesz czegoś o surowym, zimnym (męskim :p) wyglądzie. Tak naprawdę to opcji jest sporo, które pasowały by do koncepcji, tylko zależy bardziej od pojemności szafy i portfela :p

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie, śledzę Wasze wpisy i aranżacje i są naprawdę piękne. Zastanawiam się od czego zaczynaliście w planowaniu pokoju dziecięcego. Ja aktualnie planuję wygląd pokoju dziecięcego w nowym domu i nie do konca wiem od czego zacząć. Pomysłów mam wiele ale nie do końca wiem jak to ugryść, aby było dobrze. Może jakieś sugestie? A może korzystaliście z jakiegoś programu? Powiedzcie co sądzicie o zrobieniu na jednej ścianie dziecięcego pokoju szafy przesuwnej? Podobają mi się białe meble dzieciece, ale nie wiem jak by to się miało do szafy. No i jeszcze jedno pytanie. Na ścianie chciałabym coś namalować dla moich dziewczynek. Np. drzewo. Czy ktoś z Was tak robił? Jakich farb uzyć? No i czy w związku z tym lepiej na tej ścianie najpierw przykleić tapetę do malowania, aby potem nie mieć problemów z przemalowaniem? Będę wdzięczna za sugestie, pozdrawiam

Patrycja

• 2 weeks później...
a co powiecie o Trip Trap? Faktycznie taka rewelacja? Bo cena owszem;)

kupiłam dla syna stokke trip trap i polecam, sama lubię na nim siedzieć dla nas rewelacja ;); dla córki mam podobne ale z mothercare i nie jest już takie super niby podobne a jednak różnica ogromna chociażby w drewnie, wielkości siedziska tego nie polecam

Poza tym, że wygląda mniej ładnie, to zasada działania zamienników jest dokładnie taka sama jak oryginalnych tripp trappów. Ja mam łącznie 3 takie krzesła (1 TT i 2 całkiem różne od siebie). I te "inne" też są superowe :yes: A już na pewno wygodne dla dzieciaków :D

A jakiej firmy masz te inne?

A jakiej firmy masz te inne?

Jedno mam noł nejma (kupione używane na giełdzie :p), a drugie takie:

http://www.fotelik24.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/o/fotelik24.pl-04-666104.main.krzeslo-pharo_natur.jpg

i'coo Pharo

Dziewczyny gdzie dostanę fajne materiały na załonki dla dzieci? W internecie + stacjonarnie gdzieś w Warszawie?

Podobaja mi się tkaniny Kaufmana, ale nie mam możliwości zobaczyć na żywo, i ocenić czy nadają się na zasłonki...

Chyba piu kiedyś mówiła coś o materiałach i sprawdzonych namiarach. W każdym razie na pewno na tym wątku ktoś jakiś czas temu podawał konkretne sklepy w Wawie :yes: