Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

nie jest trudne robiłam sama, czas zrobienie średniego to ok 10 minut koszt w zależności jak cena tiulu o ile dobrze pamiętam ok 5 zł :)

[ATTACH=CONFIG]281715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281717[/ATTACH]

Podobno bardzo łatwo robi się pompony. Z tego co pamiętam robiliśmy je w podstawówce na ZPT:) Tu znalazłam info jak je zrobić http://www.jagodowykot.pl/diy-pompon-w-roli-glownej/

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oliwka a szukasz dokładnie takiego samego czy może być tylko podobne? Tych łóżeczek jest naprawdę bardzo dużo na allegro, a skoro nie znalazłaś żadnego, które spełniłoby Twoje oczekiwania, to znaczy, że musisz mieć konkretne wymagania typu:

- proste wykończenie (bez łuków)

- biały kolor

- równa krawędź wszystkich barierek (w sensie wszystkich dookoła)

- obecność szuflad/szuflady

- itp.

Napisz proszę jakie warunku musi spełniać,a pomogę szukać. Odgrzebię też korespondencję z jedną z firm, która robi bukowe i sosnowe łóżka na zamówienie.

Wymiar podaj przede wszystkim.

No to łóżko wyżej bardzo fajne, ale wolałabym w innym kolorze, jakimś ciekawszym, bardziej wyrazistym. Ten też jest fajny, do tego klasyczny, więc pasuje do wszystkich aranżacji i to tych stylowych i do tych bardziej nowoczesnych, ale mimo wszystko osobiście wolłabym coś żywszego :)

Często jest możliwość wyboru koloru u producenta. Ja mam sosnowe, naturalne. Ale teraz będę je malować na biało :)

• 2 weeks później...
Oliwka a szukasz dokładnie takiego samego czy może być tylko podobne? Tych łóżeczek jest naprawdę bardzo dużo na allegro, a skoro nie znalazłaś żadnego, które spełniłoby Twoje oczekiwania, to znaczy, że musisz mieć konkretne wymagania typu:

- proste wykończenie (bez łuków)

- biały kolor

- równa krawędź wszystkich barierek (w sensie wszystkich dookoła)

- obecność szuflad/szuflady

- itp.

Napisz proszę jakie warunku musi spełniać,a pomogę szukać. Odgrzebię też korespondencję z jedną z firm, która robi bukowe i sosnowe łóżka na zamówienie.

Wymiar podaj przede wszystkim.

Długo mnie nie było..

Odpowiadam :) Masz rację, ma spełniać konkretne wymagania :)

Ma być białe, bez łuków, z poziomymi barierkami, bez szuflady, ale jeśli już, to pojemnik otwierany do góry mile widziany ;)

Wymiar 200x90, tak około.