Tinka82 01.10.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 nie jest trudne robiłam sama, czas zrobienie średniego to ok 10 minut koszt w zależności jak cena tiulu o ile dobrze pamiętam ok 5 zł [ATTACH=CONFIG]281715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281717[/ATTACH] Podobno bardzo łatwo robi się pompony. Z tego co pamiętam robiliśmy je w podstawówce na ZPT:) Tu znalazłam info jak je zrobić http://www.jagodowykot.pl/diy-pompon-w-roli-glownej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka82 01.10.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Co sądzicie o takim pokoiku dla niemowlaka- Morska przygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 dla mnie za kolorowo chyba, ta morska przygoda;) A skoro już wróciłam to od razu zapytam:) Może gdzieś Wam wpadło w oko takie bądź podobne łóżko? Ważne, żeby miało barierki z trzech stron, plus demontowana od frontu (ale tu w razie czego jest barierka z Ikea) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Oliwka pełno tego typu łóżek na allegro. Są też tacy, u których możesz zamówić swój wzór (pytałam zanim kupiłam córce łóżko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 AniaS79 dziękuje za namar.Zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 01.10.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 AniaS79 dziękuje za namar.Zamawiam. Podzielisz się namiarem? Będę wdzięczna bo też pomału rozglądam się za łóżkiem dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 01.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ja tu kupowałam 2szt.na wymiar, dodatkowo szuflada na inny wymiarhttp://beltor.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Oliwka pełno tego typu łóżek na allegro. Są też tacy, u których możesz zamówić swój wzór (pytałam zanim kupiłam córce łóżko). dzięki, szukałam wczoraj ale chyba za słabo dziś wieczorem znów przekopie całe Allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Oliwka a szukasz dokładnie takiego samego czy może być tylko podobne? Tych łóżeczek jest naprawdę bardzo dużo na allegro, a skoro nie znalazłaś żadnego, które spełniłoby Twoje oczekiwania, to znaczy, że musisz mieć konkretne wymagania typu:- proste wykończenie (bez łuków)- biały kolor- równa krawędź wszystkich barierek (w sensie wszystkich dookoła)- obecność szuflad/szuflady- itp. Napisz proszę jakie warunku musi spełniać,a pomogę szukać. Odgrzebię też korespondencję z jedną z firm, która robi bukowe i sosnowe łóżka na zamówienie.Wymiar podaj przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.10.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 oliwka ja kupiłam takie: http://allegro.pl/lozko-dzieciece-mikolaj-160-z-mat-i-szufl-4-kol-i4654427939.html szału nie robi - ale na 3-4 lata póki dziecko dewastuje wszystko ma wystarczyć, potem się kupi dopiero jakieś porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.10.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ja kiedyś na allegro kupowałam takie, 160X70, tyle że w naturalnym kolorze:http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/46/48/77/87/4648778737 Sporo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.10.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Romantyczna poszewka w odcieniu miętowymhttp://allegro.pl/romantyczna-poszewka-w-odcieniu-mietowym-i4649111608.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 02.10.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 No to łóżko wyżej bardzo fajne, ale wolałabym w innym kolorze, jakimś ciekawszym, bardziej wyrazistym. Ten też jest fajny, do tego klasyczny, więc pasuje do wszystkich aranżacji i to tych stylowych i do tych bardziej nowoczesnych, ale mimo wszystko osobiście wolłabym coś żywszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.10.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 No to łóżko wyżej bardzo fajne, ale wolałabym w innym kolorze, jakimś ciekawszym, bardziej wyrazistym. Ten też jest fajny, do tego klasyczny, więc pasuje do wszystkich aranżacji i to tych stylowych i do tych bardziej nowoczesnych, ale mimo wszystko osobiście wolłabym coś żywszego Często jest możliwość wyboru koloru u producenta. Ja mam sosnowe, naturalne. Ale teraz będę je malować na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.10.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Oliwka a szukasz dokładnie takiego samego czy może być tylko podobne? Tych łóżeczek jest naprawdę bardzo dużo na allegro, a skoro nie znalazłaś żadnego, które spełniłoby Twoje oczekiwania, to znaczy, że musisz mieć konkretne wymagania typu: - proste wykończenie (bez łuków) - biały kolor - równa krawędź wszystkich barierek (w sensie wszystkich dookoła) - obecność szuflad/szuflady - itp. Napisz proszę jakie warunku musi spełniać,a pomogę szukać. Odgrzebię też korespondencję z jedną z firm, która robi bukowe i sosnowe łóżka na zamówienie. Wymiar podaj przede wszystkim. Długo mnie nie było.. Odpowiadam Masz rację, ma spełniać konkretne wymagania Ma być białe, bez łuków, z poziomymi barierkami, bez szuflady, ale jeśli już, to pojemnik otwierany do góry mile widziany Wymiar 200x90, tak około. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts