Bogumiła78 08.11.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Malkul, oryginalny pomysł z koszem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 10.11.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Malkul jeszcze jedno jaki materiał wybrałaś - jesteś z niego zadowolona? i jaki to rozmiar pufy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 malkul, świetny pokoik, bo...bardzo przypomina mi pokój mojego Młodego - ciągle na wykończeniu...(pokój, nie Młody) Mam zatem pytanie odnośnie (jak się domyślam) tapety na ścianie: co to i skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati85 10.11.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Tu są pokoiki w stylu marynarskim:http://www.jagodowykot.pl/morskie-opowiesci-pokoj-dla-niemowlaka-i-dla-przedszkolaka/, a tu inne ladne pokoiki http://www.jagodowykot.pl/pokoj-dziecka-inspiracje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.11.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 c.d. [ATTACH=CONFIG]287291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]287292[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]287293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]287294[/ATTACH] Bardzo ładny pokój, moim chłopakom pewnie by się spodobał. Możesz napisać co to za tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXERS 12.11.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Bardzo ładny pokój, moim chłopakom pewnie by się spodobał. Możesz napisać co to za tapeta? Odsyłam do miejsca , w którym możesz znaleźć fototapety w tym stylu: http://pixers.pl/fototapety/zabawna-potwory-szwu-55966970 Sama wybierasz wielkość fototapety dzięki czemu możesz dopasować ją do ściany. Warto jest postawić przede wszystkim na podłoże winylowe. O wiele łatwiej się czyści i jest bardziej wytrzymałe. http://pixers.pl/image/1/400/n8nLuUG15UGZbNWRo1jUrcnF9F1N66WUqlcFyplZHNkYXv9Nf8TQJpkSJ1TNfNDXw79QhonShokehUTNh72MhF3FqzSKhZkaMR3KhRGKm5dRkRHT0NnasiGaho2F0Rni/44/25/52/0044255201/1/fototapeta-zabawna-potwory-szwu-surfingu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.11.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Podrzucam inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anele 13.11.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Moje Dziewczynki (4 i 2 lata) też mają zwykły pokój, nie designerski, bo przerobiony i to bez remontu z naszej sypialni. Dzięki kolorowemu dywanowi i ładnym dziewczyńskim zasłonkom zrobił się naprawdę "uroczy". No i łóżko piętrowe, żeby się w ogóle pomieścić Edytowane 13 Listopada 2014 przez anele* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 odrobina wysilku i pokoik bedzie jeszcze fajniejszy wystarczy przemalowac komode, dodac fajne galki/uchwyty i bedzie cudnie ps. widze ze masz fajne pietrowe lozko, od miesiecy szukalam lozka idealnego (z przeswitem pomiedzy lozkami wyzszym niz standardowe 65cm;)) i w koncu sie udalo jeszcze 'tylko' 2 tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.11.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 annN52 pokażesz to łóżko? Ja obecnie też szukam piętrowego, bo dzieci jednak chcą spać razem mimo że każde ma swój pokój Póki co mam na celowniku z Litdrewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.11.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zdaje się, że to ma więcej http://allegro.pl/lozko-pietrowe-ania-sosna-160x160x86-bez-materacy-i4792400883.htmlKoleżanka ma, ale nie mierzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.11.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Przy takim prześwicie musi być porządna konstrukcja, aby się łóżko nie chwiało, zwłaszcza podczas wchodzenia po drabince. firanelle świetny pokoik, widać, że Królewny zadowolone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zdaje się, że to ma więcej http://allegro.pl/lozko-pietrowe-ania-sosna-160x160x86-bez-materacy-i4792400883.html Koleżanka ma, ale nie mierzyłam. wlasnie wiekszosci takich lozek ma pomiedzy 65cm...zeby swobodnie usiasc na dolnym lozku ta przestrzen powinna miec conajmniej 85-90 cm. poczatkowo przymierzalam sie do http://lozka.net.pl/product-pol-996-Lozko-pietrowe-Mateusz-2-3-osobowe.html ale niestety nie robia ich obecnie na wymiar (a chcialam takie na materac 180x90)...i zamowilam takie http://www.sklep.meble-grabo.pl/produkt/lozka-pietrowe-i-antresole/dino-80x200.html (robia pod wymiar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.11.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hmm, wysokość 160 cm czyli taka sama jak "mojego" Litdrewu... Zastanawiam się tylko czy to że prześwit między piętrami jest większy nie dzieje się kosztem niższej barierki na górze - mi z kolei na tym najbardziej zależy, jak najwyższe barierki. No i to łóżko DINO jest przeznaczone dla dzieci powyżej 7 rż :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hmm, wysokość 160 cm czyli taka sama jak "mojego" Litdrewu... Zastanawiam się tylko czy to że prześwit między piętrami jest większy nie dzieje się kosztem niższej barierki na górze - mi z kolei na tym najbardziej zależy, jak najwyższe barierki. No i to łóżko DINO jest przeznaczone dla dzieci powyżej 7 rż :D mysle ze na dolnym pieterku moga spac duzo mlodsze dzieci w sumie nie potrzebowalam barierki na stale (a jest mozliwosc domowienia), a z gornego pietra starszy raczej nie wyleci to pietrowe z litdrewu tez ma wiekszy przeswit, wiec bierz!! (ja na ta firme wczesniej nie trafilam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.11.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 mysle ze na dolnym pieterku moga spac duzo mlodsze dzieci w sumie nie potrzebowalam barierki na stale (a jest mozliwosc domowienia), a z gornego pietra starszy raczej nie wyleci to pietrowe z litdrewu tez ma wiekszy przeswit, wiec bierz!! (ja na ta firme wczesniej nie trafilam) u mnie starszy (6,5) z górnego raczej też nie wypadnie, chyba że będzie lunatykował ale nie zdarzało się do tej pory, śpi spokojnie, na piętrowym spał już jak miał 4 lata i było ok. Natomiast młodsza córa (3,5).... oj, ona potrzebuje barierek z każdej strony, taki typ Dobrze że jej przydział jest na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 u mnie starszy (6,5) z górnego raczej też nie wypadnie, chyba że będzie lunatykował ale nie zdarzało się do tej pory, śpi spokojnie, na piętrowym spał już jak miał 4 lata i było ok. Natomiast młodsza córa (3,5).... oj, ona potrzebuje barierek z każdej strony, taki typ Dobrze że jej przydział jest na dole to ze przydzial jest na dole nie znaczy ze nie bedzie sie gramolic na gore moja od razu powiedziala ze ona tam spi (2,5) a nie starszy (6) ps. dla niej tez by sie przydaly barierki...najlepiej takie od gory do dolu przez cala szerokosc lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.11.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Brzuska- Jeśli chodzi o pufę to ja kupiłam w ekoskórze standard taki rozmiar FOTEL SAKO XXXL +GRATIS PUFY WOREK XL PUFA XXL Pytacie o tapetę: raz jeszcze powtarzam że to nie jest tapeta. To grafika która znalazłam w internecie (Fotolia_5493443_Subscription_Monthly_XXL + Fotolia_5493685_Subscription_Monthly_XXL + FotoliaComp_5493703_aUXKrFliAHNdDBFzuZa6D6EYuLvQbm41) , następnie obrobiona w corelu , przygotowana do drukarni wilekoformatowej na wydruk potem docięta nożykiem a następnie naklejona na PCV 5mm a to wszystko na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 14.11.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Dziewczyny, podajecie linki do producentów łóżek, macie może namiary też na meble? Szukam białych mebli do pokoju dla córki, głównie komoda, szafka nocna, regał na książki. W pierwszym odruchu ruszyłam do ikei, ale nic tam takiego nie znalazłam. Zalezy mia na uchytach (z możliwością wymiany na takie dziecięce). Co w tym stylu jak poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zankaaa 15.11.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Pokoje moich córek. Wiek 2 i 4 lata. Póki co mają wspólne - sypialnia i pokój do zabawy. Jak młodsza pójdzie do szkoły to im rozdzielę, przemaluje i inaczej zaaranżuję. Sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts