Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładny pokój, moim chłopakom pewnie by się spodobał.

Możesz napisać co to za tapeta?

Odsyłam do miejsca , w którym możesz znaleźć fototapety w tym stylu:

http://pixers.pl/fototapety/zabawna-potwory-szwu-55966970

Sama wybierasz wielkość fototapety dzięki czemu możesz dopasować ją do ściany. Warto jest postawić przede wszystkim na podłoże winylowe. O wiele łatwiej się czyści i jest bardziej wytrzymałe.

http://pixers.pl/image/1/400/n8nLuUG15UGZbNWRo1jUrcnF9F1N66WUqlcFyplZHNkYXv9Nf8TQJpkSJ1TNfNDXw79QhonShokehUTNh72MhF3FqzSKhZkaMR3KhRGKm5dRkRHT0NnasiGaho2F0Rni/44/25/52/0044255201/1/fototapeta-zabawna-potwory-szwu-surfingu.jpg

Moje Dziewczynki (4 i 2 lata) też mają zwykły pokój, nie designerski, bo przerobiony i to bez remontu z naszej sypialni.

Dzięki kolorowemu dywanowi i ładnym dziewczyńskim zasłonkom zrobił się naprawdę "uroczy".

No i łóżko piętrowe, żeby się w ogóle pomieścić

zdjecie2.jpgzdjiecie2.jpgzdjecie2_1.jpg

IMG_0225 - Kopia.jpg

Edytowane przez anele*

odrobina wysilku i pokoik bedzie jeszcze fajniejszy ;) wystarczy przemalowac komode, dodac fajne galki/uchwyty i bedzie cudnie :)

ps. widze ze masz fajne pietrowe lozko, od miesiecy szukalam lozka idealnego (z przeswitem pomiedzy lozkami wyzszym niz standardowe 65cm;)) i w koncu sie udalo ;) jeszcze 'tylko' 2 tyg...

Zdaje się, że to ma więcej http://allegro.pl/lozko-pietrowe-ania-sosna-160x160x86-bez-materacy-i4792400883.html

Koleżanka ma, ale nie mierzyłam.

wlasnie wiekszosci takich lozek ma pomiedzy 65cm...zeby swobodnie usiasc na dolnym lozku ta przestrzen powinna miec conajmniej 85-90 cm.

poczatkowo przymierzalam sie do http://lozka.net.pl/product-pol-996-Lozko-pietrowe-Mateusz-2-3-osobowe.html ale niestety nie robia ich obecnie na wymiar (a chcialam takie na materac 180x90)...i zamowilam takie ;) http://www.sklep.meble-grabo.pl/produkt/lozka-pietrowe-i-antresole/dino-80x200.html (robia pod wymiar)

Hmm, wysokość 160 cm czyli taka sama jak "mojego" Litdrewu... Zastanawiam się tylko czy to że prześwit między piętrami jest większy nie dzieje się kosztem niższej barierki na górze - mi z kolei na tym najbardziej zależy, jak najwyższe barierki.

No i to łóżko DINO jest przeznaczone dla dzieci powyżej 7 rż :D :D ;)

Hmm, wysokość 160 cm czyli taka sama jak "mojego" Litdrewu... Zastanawiam się tylko czy to że prześwit między piętrami jest większy nie dzieje się kosztem niższej barierki na górze - mi z kolei na tym najbardziej zależy, jak najwyższe barierki.

No i to łóżko DINO jest przeznaczone dla dzieci powyżej 7 rż :D :D ;)

mysle ze na dolnym pieterku moga spac duzo mlodsze dzieci ;) w sumie nie potrzebowalam barierki na stale (a jest mozliwosc domowienia), a z gornego pietra starszy raczej nie wyleci ;)

to pietrowe z litdrewu tez ma wiekszy przeswit, wiec bierz!! :) (ja na ta firme wczesniej nie trafilam) ;)

mysle ze na dolnym pieterku moga spac duzo mlodsze dzieci ;) w sumie nie potrzebowalam barierki na stale (a jest mozliwosc domowienia), a z gornego pietra starszy raczej nie wyleci ;)

to pietrowe z litdrewu tez ma wiekszy przeswit, wiec bierz!! :) (ja na ta firme wczesniej nie trafilam) ;)

u mnie starszy (6,5) z górnego raczej też nie wypadnie, chyba że będzie lunatykował;) ale nie zdarzało się do tej pory, śpi spokojnie, na piętrowym spał już jak miał 4 lata i było ok. Natomiast młodsza córa (3,5).... oj, ona potrzebuje barierek z każdej strony, taki typ :D Dobrze że jej przydział jest na dole ;)

u mnie starszy (6,5) z górnego raczej też nie wypadnie, chyba że będzie lunatykował;) ale nie zdarzało się do tej pory, śpi spokojnie, na piętrowym spał już jak miał 4 lata i było ok. Natomiast młodsza córa (3,5).... oj, ona potrzebuje barierek z każdej strony, taki typ :D Dobrze że jej przydział jest na dole ;)

to ze przydzial jest na dole nie znaczy ze nie bedzie sie gramolic na gore :) moja od razu powiedziala ze ona tam spi (2,5) a nie starszy (6) :) ps. dla niej tez by sie przydaly barierki...najlepiej takie od gory do dolu przez cala szerokosc lozka :lol2:

Brzuska- Jeśli chodzi o pufę to ja kupiłam w ekoskórze standard taki rozmiar FOTEL SAKO XXXL +GRATIS PUFY WOREK XL PUFA XXL

Pytacie o tapetę: raz jeszcze powtarzam że to nie jest tapeta. To grafika która znalazłam w internecie (Fotolia_5493443_Subscription_Monthly_XXL + Fotolia_5493685_Subscription_Monthly_XXL + FotoliaComp_5493703_aUXKrFliAHNdDBFzuZa6D6EYuLvQbm41) , następnie obrobiona w corelu , przygotowana do drukarni wilekoformatowej na wydruk potem docięta nożykiem a następnie naklejona na PCV 5mm a to wszystko na ścianę.

Dziewczyny, podajecie linki do producentów łóżek, macie może namiary też na meble? Szukam białych mebli do pokoju dla córki, głównie komoda, szafka nocna, regał na książki. W pierwszym odruchu ruszyłam do ikei, ale nic tam takiego nie znalazłam. Zalezy mia na uchytach (z możliwością wymiany na takie dziecięce). Co w tym stylu jak poniżej.

hemnes-komoda-szuflady-bia-y__0236289_PE376029_S4.jpg