Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podbijam temat

Prosze o info może ktoś wie - czy dywany sznurkowe tego typu jak w linku http://art-madam.pl/dywany/dywan-light-grey,92933,698 są godne uwagi? warto nie warto?

może ktos ma coś fajnego w zanadrzu bo szukam do dziewczynki do pokoju (kolory:sazry prudrowy róz i mięta) dywaniku w jakimś fajnym kształcie najchętniej w przystępnej cenie[/b

Dziewczyny, czy z dostępnych gotowych kolorów farb możecie mi polecić miętowy? Chciałabym zestawić ten kolor z tą tapetą: http://images67.fotosik.pl/729/b10a27950c2980f2med.jpg Myślicie, że to dobry pomysł?

Witam.

Udało Co się dopasować kolor farby do tej tapety?

Ja mam tapetę z tej samej serii (na części ściany) i potrzebuję pomalować pozostałą ścianę w podobnym tonie co tapeta.Zastanawiam się właśnie jaka farba będzie najbardziej pasowała.

Mam dokładnie tą:

http://scandikids.pl/pl/tapety/228-mietowa-tapeta-w-chmurki-ferm-living.html?gclid=Cj0KEQjw6tepBRDLqLnxouaY_pkBEiQAPIOiBtF-c9IpDzMdwdbTyKAeB-aVE6LW2zTY62kkwpZR_s4aAnDi8P8HAQ

Ja ostatnio ogarniam biurko do pokoju dziecka, wypatrzyłem taki mebelw jednym z salonów [...] i bardzo ciekawią mnie wasze opinie, w końcu nie chcę skończyć wymieniając biurko co 2 lata tylko zrobić zakup raz ale na trochę dłużej. tomasella-t02.jpg Edytowane przez joliska

Fonio, a coż odkrywczego można powiedzieć o desce? Bardzo ładnej desce z resztą, tylko dla mnie to nie biurko :no: Z dzieckiem swoim pogadaj czy da radę utrzymać taki wygląd tego kącika? Właściwie miało by do dyspozycji tylko jedną kwadratową półeczkę pod ręką, a reszta (długopisy, ekierki, zeszyty, książki, spinacze, gumki, zakreślcze, ołówki, brudnopisy, komputer z okablowaniem, lampkę, etc.) albo na wierzchu albo w tajnej skrytce pod podłogą ;)

Fonio, a coż odkrywczego można powiedzieć o desce? Bardzo ładnej desce z resztą, tylko dla mnie to nie biurko :no: Z dzieckiem swoim pogadaj czy da radę utrzymać taki wygląd tego kącika? Właściwie miało by do dyspozycji tylko jedną kwadratową półeczkę pod ręką, a reszta (długopisy, ekierki, zeszyty, książki, spinacze, gumki, zakreślcze, ołówki, brudnopisy, komputer z okablowaniem, lampkę, etc.) albo na wierzchu albo w tajnej skrytce pod podłogą ;)

dobre Asia :D Ale taka jest prawda, że powinni biurka projektować tak, aby mieć gdzie ukryć te wszystkie kable, zasilacze, routery, modemy, rozdzielacze itp. :p

Ładne, też jestem na etapie poszukiwań białego biurka. Można wiedzieć gdzie zostało zakupione i jakie są jego wymiary :)?

Biurko zakupione na allegro pod nazwą "pen",ma je chyba jeden dostawca.Wymiary:szer.120cm,wys.75cm,gł.50cm.I właśnie te wymiary zadecydowały o zakupie,takiej wielkości biurko miałam w dzieciństwie i dobrze mi służyło przez całe lata szkolne.

• 2 weeks później...