efilo 08.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dzięki za linki, wlasnie siedzę z moim 4 latkiem i oglądamy wszystko to, co ma na obrazku straż mam jeszcze pytanie o dywaniki: gdzie e znaleźliście? Szukam tajkiego, po ktorym oczywiscie jedzie straż (ten trzeci wklejony przez Ciebie, efilo). http://www.edudywanik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 08.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 08.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mój dziesieciolatek marzy o .... chińskim pokoju.Czy macie pomysły na takie dekoracje i aranzację?Będę wdzięczna za pomysły. Miłość ta zrodzila się z fascynacji Avatarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Mój dziesieciolatek marzy o .... chińskim pokoju.Czy macie pomysły na takie dekoracje i aranzację?Będę wdzięczna za pomysły. Miłość ta zrodzila się z fascynacji Avatarem. A prosze: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/itw3CBl5SaG5BnHFRB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/R06caO3PNNOLfrbHgB.jpg Obie komody w moim posiadaniu I taka figurka zolnierza armii terakotowej np: http://c.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/1193/1/1193_pl_figurki_armia_terakota.jpg I jedna sciana w pokoju w kolorze bordowo-czerwonym. I jakas naklejka lub plakat z chinskimi symbolami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 moze jakiś chiński smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 nie ogladalam avatara wiec cięzko powiedzieć co to ten chiński styl który tak przypadł do gustu ale na pewno jakieś lampiony by sie przydały. nie jest to jakaś kusząca inspiracja ale na pewno coś z tego można ukraść http://chatamagoda.blogspot.com/2009/03/pokoj-chinski.html np. taka mandaryńską czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja ogladalam ale nie wiem co tam bylo chinskiego chyba ze to jakis inny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 09.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziś godz. 13.30 TV4 - powtórka sobotniego programu MINI DECO w którym była właśnie aranżacja pokoju inspirowana walkami wschodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zobacz ten pokoik. Fajny pomysł na łóżko:http://www.pokojedladzieci.pl/index.php?option=com_portfolio&view=all&Itemid=5&limitstart=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 09.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotkawf 09.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dorotkawf pisałam o tej wykładzinie Woodstock - widzę że Ty masz taki dywanik u swojej córci -powiedz jak się spisuje ile go już macie , czy dobrze się czyści i czy widać bardzo plamy ? będę wdzięczna Pokoik fajniutki - taki wesoły, przytulny .... powiedz jakiego koloru masz ścianę której nie widać ? ja będę miała właśnie tą wykładzinkę - a do tego ściany pomalowałam na szary , różowy( jaka to farba ?) i jedna ścianka mocny fiolet - coś takiego jak są te najciemniejsze kwiatki na dywanie .... aż się boje jak to wyjdzie ..... Ten dywanik to dokładnie kawałek wykładziny Woodstock ,kupiłam odpowiednią długość i dałam do obszycia Spisuje sie super. Mam ją 7 miesiecy i jak narazie mała wylała 3 razy sok i 2 razy zrobiła siusiu wszystko zeszło po przetarciu mokrą szmatką No i świetnie się odkurza Plam jako tako nie widać tylko trochę śmieci (ale to chyba na każdym) Mimo tego ,że nie jest za bardzo miękka to daje bardzo ładny efekt U mnie różowy kolor to "różowa altana" ze śnieżki. Ta ściana,której nie widać (z drzwiami) też jest różowa. A ten fiolet u Ciebie może ciekawie wyglądać z tą wykładziną o ile pokój jest jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 09.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Fajne! suuper! mam ochotę "ściągnać" i tę ścianę chwały i łóżko. bezbłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 09.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dorotkawf dzięki bardzo za odpowiedź - fajnie że pokazałaś ten pokoik bo moja wykładzina leży zwinięta i tak naprawdę nie widziałam jej w całości a że tam jest fiolet też nie miałam pojęcia . Mówisz że nie jest zbyt miękka - to może pianomat wrzucić pod spód? Pokój jest duży ( 22 m2 ) z dwoma oknami i dość nieregularny ( skos i duża jaskółka z wielkim oknem ) i tak naprawdę to chciałam go jakoś wizulanie zmniejszyć bo moja córcia była wystraszona takim hangarem . Łóżko planuję postawić prostopadle do ściany pod skosem tak na środku ścianki kolankowej żeby też "wypełniło 'bardziej przestrzeń. U mnie ten róż to Nobiles Lato Różane - w realu wydaje się bardzo jaśniutki Twój na zdięciu jest dużo ciemniejszy . Ściana fioletowa jest najlepiej doświetlona w całym pokoju - bardziej martwi mnie szary który wyszedł zbyt ciemny właśnie przez to że pomalowałam nim "najciemniejszą " w pokoju ściankę. Ash5 wyspałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 przekleiłby kto te zdjęcia na tym serwisie to ja tylko krzyżyki widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 10.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja ogladalam ale nie wiem co tam bylo chinskiego chyba ze to jakis inny avatarPewnie ,że inny Avatar-legenda Anga Mamy małych chlopców powinny wiedzieć.Magowie ziemi ,etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 10.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dziś godz. 13.30 TV4 - powtórka sobotniego programu MINI DECO w którym była właśnie aranżacja pokoju inspirowana walkami wschodu .Qrcze,szkoda ,że nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 10.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Zobacz ten pokoik. Fajny pomysł na łóżko: http://www.pokojedladzieci.pl/index.php?option=com_portfolio&view=all&Itemid=5&limitstart=12 Fajny pomysł i tak jasno! Ja też myślałam o bordowej ścianie,ale boje się ,ze jak do tego dodam jeszcze lampiony,to wyjdzie zupelnie jak .......w budce z chinszczyzną! A do tego wszystkiego mamy całkiem nowe (zwyczajne) mebelki sosnowe i chyba nijak się mają do Chin.Pozostają więc chinskie znaki,jak te na scianie,myślałam tez o naklejeniu chinskich znaków naklejką(taką jak szklo piaskowane), na szybie w drzwiach.No i moze jakieś obrazki,ale musialyby być jakieś bardziej meskie - tzn. np. wojownicy a nie kwiat wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 10.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ash5 wyspałaś się chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hej! Czytam,czytam od jakiegoś czasu wątek i wreszcie się wypowiadam .Były piękne pokoje księżniczek,dla rycerzy,piratów,budowlańców.Lecz mój syn jest wielkim fanem lego i zażyczył sobie taki właśnie pokój .I mam problem-brak mi inspiracji .proszę o pomoc.Na allegro znalazłam (fajną) pościel z lego.Ale co z resztą?Jakie meble,łóżko do pokoju w tym stylu?Mój syn ma 8 lat.A może ktoś już ma pokój w takim stylu..... Jednak mamy dziewczynek mają łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 no rzeczywiście trudny temat. Jedyne co znalazłam na allegro to fajną skarbonkę:http://www.allegro.pl/item952573634_lego_skarbonka_nowa_unikat.htmloraz rózne pościele i kocyki.Zresztą syn ma już 8 lat nie możesz zrobić jakiegoś dziecinnego pokoiku. Ja raczej pmyślałabym o jakiś fajnch uniwersalnych meblach (np.czarny +sosna).pudłach na kolekcje lego, może jakiś plakat naklejkę na scianę i dużym niskim blacie, na którym bedzie mógł ustawić swoje budowle (o ile jest miejsce).Pościel oczywiście tez z lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts